Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aynen yazdıklarını bende yaşadım 15 20 dakika uğraştılar rahim ağzından rahime girebilmek için. Ben 2 kez aşılama oldum farklı doktorlarda ikisinde de aynı problemi yaşadık ikinci aşılamada doktorum nerdeyse bırakıp beni histereskopiye alacaktı aletler hazırlanırken doktor başardı rahime girmeyi. 13. Gün lekelenmem oldu beta 3.6 progesteron 15.48 çıktı progesteron güzel inşallah tutar dediler ama iki gün sonra kanamam başladı tutmadı. Sonra histereskopi oldum rahim ağzını daraltan naboti kistlerim varmış. Bunu hamileliğe engel olarak görmüyor bir sürü doktora gidip sordum. Birde histereskopi yapan doktorum 3 sene olmadıysa artık bir gün bile normal olsun diye zaman kaybetme dedi tüp bebeğe geç dedi. Bir sene geçti üzerinden ben tüp bebek yaptırmadım normal de olmadı. Şimdi tüp bebek için bir doktora gittim oda vajinal muayde rahimağzımın küçük olduğunu söyledi bide o başıma dert şimdi

Ayne beni anlatmışsın benim ilk aşılamam ve doktorum da ilk kez bu kadar zoruyla karşılaştım o kadar yıllık meslek hayatımda dedi. Siz histereskopiden sonra ne kadar beklediniz normal yolla gebelik olabilir dedi bana doktor, rahim ağzını genişleticez dedi. Benimde nerdeyse 3 yıl olacak tek bir kez bile gebelik olmadı.

Gel sarılalım Ya benim Ekim ayında evleneli 4 yıl olucak hiç korunmadık. Daha önceden pko olduğumu biliyordum regl düzensizliğim vardı. Bir sürü tedavi denedim iki aşılama oldum benimde hiç gebelik oluşmadı. Beta en yüksek 3.6 çıktı işte o da son aşılamada bir sene önce histereskopiyi geçen sene temmuzda oldum nerdeyse bir sene olucak işte önümüzdeki ay. Ama bana ameliyat ile genişletelim diyen olmadı ya. Kistleri öğrendikten sonra bir kaç doktora daha danıştım bir tanesi çok kafana takıyorsan onları yakarız dedi ama bana kalırsa regl kanının geçtiği yerden spermde çok rahat geçer dedi.

Sarılalım valla etrafımda da benim gibi olan kimse yok. Tüm kuzenlerim arkadaşlarım hemen istediklerinde hamile kaldılar. Hatta bir arkadaşım aynı dönemlerde çocuk düşünüyorduk ilkini doğurdu, şimdi ikiciye hamile ben daha uğraşıyprum. Allahtan bu site var da birileriyle dertleşiyoruz, fikir alışverişi yapıyoruz. Son çare tüp bebek o da olmazsa napcaz bilmiyorum.
Banada doktorum sperm çok küçük bir hücre o her yerden geçer dedi ama sonrada genişletme işlemi yapmamız lazım dedi.

Bende aynı etrafım hep hamilelere dolu Artık takmamayı öğrendim ben sende boşver etrafına bakma Doktoruna güveniyor musun başka doktorlardan görüş almayı düşündün mü hiç

Benim düzenli ya vok şükür ama pek bir faydasu yok herhangi bir tedaviye falan başladın mi sen
Yok aşkım başlamadım regli bekliyorum gidecem doktora. Zorla kendime tedavi uygulatacam adam diyor sen klomen denemişsin olsun hocam yine deneyelim boş geçmesin diye ısrar ettim bakalım bayrama denk gelmezse çatlama zamanı deneriz dedi doktor

Bugün aradım canım cıkmamış daha her hafta arayın belli değil ne zaman cıkacağı diyo sen nasılsın Veziir aşkom napıyosun
Aşkım iyi sayılırım ya bir kaç gündür üşüttüm sanırım karnıma sancılar giriyor ara ara bide geçmeyen bi baş ağrım var ya. Sen napıyosun nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…