Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım evet adet öncesi ilişki ile hamile kalanlar görmüştüm ama şöyle senin zaten döngünde bir problem olmuş 2 ay olmamışsın hormonal bir sıkıntı olabilir kist olabilir yani bir çok şey var ancak doktor bunun neden kaynaklandığını daha net söyleyebilir.
Şöyle örnek vereyim bende ocaktan beri düzensizlik yaşıyorum en son 50 günün sonunda 19 mayısta regl oldum ve ondan önceki döngüm de 60 gün sürmüştü bende pko var hormonlarım da düzensizleşmiş regl olmamışım. 18 mayısta doktora gittim küçük bir yumurta kisti de gördü yani böyle sebepler olabilir. Benim 10 mayıstan bu yana göğüslerim hassas normalde yumurtlama sonrası başlar regl olunca giderdi ama bu düzensizlikler sonrası regl olunca daha da arttı hassasiyet yürürken bile acır oldu şuan reglin üzerinden 10 gün geçti ama hala hassas geçmedi yani
Canim doktora gittik de normal demişti havalardan olabilir diye birde kilo aldım o etki etmistir dedi pko falan yok yani bilemedim yani ovalusyon hep kullaniyorum ya neden iki gun koyulassnki yumurtlama deilmidir diyosun yani

Canim doktora gittik de normal demişti havalardan olabilir diye birde kilo aldım o etki etmistir dedi pko falan yok yani bilemedim yani ovalusyon hep kullaniyorum ya neden iki gun koyulassnki yumurtlama deilmidir diyosun yani
Canım net bişey söylemem doğru değil ya c den daha mı koyuydu?
Yani regle yakın lh hormonunda dalgalanmalar olabiliryormuş

Canım net bişey söylemem doğru değil ya c den daha mı koyuydu?
Yani regle yakın lh hormonunda dalgalanmalar olabiliryormuş
İkisi ayni koyuluktaydi yani bariz yumurtlama gibiydi bide kuzum ben hatadır kullanıyorum ovalusyon adete yakın hic böyle olmamisti ama bakalim neler olacak

Kız niye umutlu değilsin şansın yüksek🪷🪷 olmazsa yine denersin bazılarının ilkte tutuyor bazılarının 3 bazılarının 6. Seferde inşallah sen ilkde tutturanlardan olursun 🙏
İnşallah canım ya cok umutlanmak istemiyorum sonra hüsran a uğruyorum 🥰 sizler neler yapıyorsunuz grupta gebe kalan oldu mu acaba 🥰

Hayırlı cumalar geçen sene Mayıs ayı topiğinden buldum geldim sizi 3 kimyasal düşükle bebek kararını rafa kaldırdım korkudan 😂 özlemişim burdakileri 🥹 çarşamba günü 5+4 de bebeğimi kaybettim şuan kırmızılarla depresyon tavan 🤦🏻‍♀️ Sizler nasılsınız varmı hamiş aramızda

Hayırlı cumalar geçen sene Mayıs ayı topiğinden buldum geldim sizi 3 kimyasal düşükle bebek kararını rafa kaldırdım korkudan 😂 özlemişim burdakileri 🥹 çarşamba günü 5+4 de bebeğimi kaybettim şuan kırmızılarla depresyon tavan 🤦🏻‍♀️ Sizler nasılsınız varmı hamiş aramızda
Kuzum cok üzüldüm 😓😓😓 Rabbim sağlıkla ilerleyen bebeğini sağlıkla kucağına aldığın bir gebelik nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 doktora gittin mi canım sebebi gitmediysen ihmal etme kuzum canına da yazık psikolojine de 🥺

Kuzum cok üzüldüm 😓😓😓 Rabbim sağlıkla ilerleyen bebeğini sağlıkla kucağına aldığın bir gebelik nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 doktora gittin mi canım sebebi gitmediysen ihmal etme kuzum canına da yazık psikolojine de 🥺
Yok canım gitmedim daha devam eden kanamam var zaten . Bitsin az bi atıyım üstümden ölü toprağını daha sonra sebebi araştırıldıktan sonra tekrardan denerim heralde 😐 Sizler napiyonuz varmı gelişmeler 🥰

Yok canım gitmedim daha devam eden kanamam var zaten . Bitsin az bi atıyım üstümden ölü toprağını daha sonra sebebi araştırıldıktan sonra tekrardan denerim heralde 😐 Sizler napiyonuz varmı gelişmeler 🥰
Haklısın kuzum bi süre dinlen ama bu süreçte bi baktır ihmal etme belki pıhtılaşma sorunun vardır onunda çözümü basit zaten git ki neymiş öğrenip çözüme kavuşsun için rahat etsin güzel haberler ver inşallah ❤️ bende bişey yok valla sanırım artık bebe falan da yapmıycam vazgeçtim uleyn 😂😂😂 uğraştıkça bişeyler çıkıyo sinirlerim kaldırmıyo sanırım artık

Haklısın kuzum bi süre dinlen ama bu süreçte bi baktır ihmal etme belki pıhtılaşma sorunun vardır onunda çözümü basit zaten git ki neymiş öğrenip çözüme kavuşsun için rahat etsin güzel haberler ver inşallah ❤️ bende bişey yok valla sanırım artık bebe falan da yapmıycam vazgeçtim uleyn 😂😂😂 uğraştıkça bişeyler çıkıyo sinirlerim kaldırmıyo sanırım artık
Yıldırdı bu bebekler bizi ne kadar nazlılarımış🤥 Bendee valla daha 24 yaş ama her hastaneye gittiğimde bi sorun çıkıyor yok tsh yüksek yok Demir eksik yok sperm hareketliliği az . Yeter dedim eşime benden bundan öncesinde daha sağlamdım 3 sene de 30 oldum valla 😂😂

X