- 3 Ocak 2021
- 2.655
- 850
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.761
Canim doktora gittik de normal demişti havalardan olabilir diye birde kilo aldım o etki etmistir dedi pko falan yok yani bilemedim yani ovalusyon hep kullaniyorum ya neden iki gun koyulassnki yumurtlama deilmidir diyosun yaniCanım evet adet öncesi ilişki ile hamile kalanlar görmüştüm ama şöyle senin zaten döngünde bir problem olmuş 2 ay olmamışsın hormonal bir sıkıntı olabilir kist olabilir yani bir çok şey var ancak doktor bunun neden kaynaklandığını daha net söyleyebilir.
Şöyle örnek vereyim bende ocaktan beri düzensizlik yaşıyorum en son 50 günün sonunda 19 mayısta regl oldum ve ondan önceki döngüm de 60 gün sürmüştü bende pko var hormonlarım da düzensizleşmiş regl olmamışım. 18 mayısta doktora gittim küçük bir yumurta kisti de gördü yani böyle sebepler olabilir. Benim 10 mayıstan bu yana göğüslerim hassas normalde yumurtlama sonrası başlar regl olunca giderdi ama bu düzensizlikler sonrası regl olunca daha da arttı hassasiyet yürürken bile acır oldu şuan reglin üzerinden 10 gün geçti ama hala hassas geçmedi yani