- 17 Nisan 2021
- 4.133
- 3.707
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.741
Söv kız rahatlaAşko kız öyle bir smear yaptı ki bütün hastalara olan öcünü benden aldı bildiğin deşti içimi zaten bide enfeksiyon geçiriyodum bas bas bağırdımburalardaysa eğer elinin ayarına ben onun
Aşkım çözümünü bilmiyorum da ben 3 senedir sayısız doktora gittim kimse böyle bişey söylememişti bi afalladım bişey soramadım adama dur bakalım ben ona bunu yarın bi sorayım bakemeksikti tabiAşkım burda bi sebep aslında ama çözümü varmış mı acaba bunun
Sövüyorum aşko içimden simdi burda banlanmıyimSöv kız rahatlaBende verdim ilk kez tüp bebek için lazım oluyormuş devlette
Evet yapısal oluyo aşkom ama ne biliyim belki bi yolu vardırAşkım çözümünü bilmiyorum da ben 3 senedir sayısız doktora gittim kimse böyle bişey söylememişti bi afalladım bişey soramadım adama dur bakalım ben ona bunu yarın bi sorayım bakemama bunun bir tedavisi olacağını sanmıyorum aşkım yapısal bişey olduğu için
Bana olumsuz bişey demediler normal çıkmış canım.Sövüyorum aşko içimden simdi burda banlanmıyimbende daha önce vermiştim bir kez bu ikinci işte nerden verdim anasını sattığmının nasıl çıktı sonucun aşkom
Kız soracaktım bu gün ama doktor yine nöbetçiymiş ya sinir oldum sabah sabah. Bide eşime demiştim ki ben sabah yürüyerek gideyim hastaneye sende işten çıkınca beni alırsın beraber döneriz eve. Allahtan uyanamamışım da yürümemişimEvet yapısal oluyo aşkom ama ne biliyim belki bi yolu vardır
Çok şükür aşkım iyi bari sevindimBana olumsuz bişey demediler normal çıkmış canım.Benden de bir lez daha alacaktı bu doktorum dedim daha iki ay önce verdim yenisine gerek var mı diye sonra vazgeçti raporunu istedi onu aldım gösterdim
Gittiğinde sorarsın aşkım iyi ki gitmemişsinKız soracaktım bu gün ama doktor yine nöbetçiymiş ya sinir oldum sabah sabah. Bide eşime demiştim ki ben sabah yürüyerek gideyim hastaneye sende işten çıkınca beni alırsın beraber döneriz eve. Allahtan uyanamamışım da yürümemişim
Merhaba bu testin ne olduğunu bende merak ediyorum öğrendin mi canimKızlar Lupus antikoagülan taraması nedir bilen var mı
Ay canım benim geçmiş olsun tekrardanAşko kız öyle bir smear yaptı ki bütün hastalara olan öcünü benden aldı bildiğin deşti içimi zaten bide enfeksiyon geçiriyodum bas bas bağırdımburalardaysa eğer elinin ayarına ben onun
Yok aşkım gitmedim ya ben klomen falan versin diye gidecektim hem sonuçlara baktıracktım. Ama reglin 6 7. Günleri olduğu için geç kalındı klomen için o yüzden vazgeçtim pazartesi falan gidip hem sonuç baktırıcam hemde belki yumurta varmı büyümüş mü diye bakmasını isticemVeziir naptın gittin mi perşembe günü gidicem demişsin nasılsın
Sağol kuzum oldum biyopsiyi bakalım sonuc 40 gün sonraAy canım benim geçmiş olsun tekrardan
Oldun mu ne zamanSağol kuzum oldum biyopsiyi bakalım sonuc 40 gün sonra
Perşembe günü oldum kuzumOldun mu ne zaman
Hayırlı sonuçlar gelsin inşallah canım ya nasıldı anestezi falan verildi dimiPerşembe günü oldum kuzum
Yok kuzum anestezi falan verilmedi öyle dümdüz aldılar parçayıHayırlı sonuçlar gelsin inşallah canım ya nasıldı anestezi falan verildi dimi
Canım evet adet öncesi ilişki ile hamile kalanlar görmüştüm ama şöyle senin zaten döngünde bir problem olmuş 2 ay olmamışsın hormonal bir sıkıntı olabilir kist olabilir yani bir çok şey var ancak doktor bunun neden kaynaklandığını daha net söyleyebilir.Merhaba kızlar bir sorum olacaktı ben 18 19 mayista ovalusyon da yumurtlama gördüm 20 mayis adet oldum (2 aydır )adet olmuyordum once gebelik sandim ovalusyon koyu olunca ama adet oldum neyse adetim 26 mayis gitti 3 gündür kasik ağrım var sorum şu adete 1 2 gun kalıp ymurtlama görüp hamile kalan varmi
He guzum ya o ne illet bişey öyle yaYok kuzum anestezi falan verilmedi öyle dümdüz aldılar parçayıparça alınırken hissetmedim hiç bişey zaten ama o speklum var onu icad edenin ben taaa