Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eksikti tabi Aşkım burda bi sebep aslında ama çözümü varmış mı acaba bunun
Aşkım çözümünü bilmiyorum da ben 3 senedir sayısız doktora gittim kimse böyle bişey söylememişti bi afalladım bişey soramadım adama dur bakalım ben ona bunu yarın bi sorayım bakem ama bunun bir tedavisi olacağını sanmıyorum aşkım yapısal bişey olduğu için

Evet yapısal oluyo aşkom ama ne biliyim belki bi yolu vardır

Sövüyorum aşko içimden simdi burda banlanmıyim bende daha önce vermiştim bir kez bu ikinci işte nerden verdim anasını sattığmının nasıl çıktı sonucun aşkom
Bana olumsuz bişey demediler normal çıkmış canım. Benden de bir lez daha alacaktı bu doktorum dedim daha iki ay önce verdim yenisine gerek var mı diye sonra vazgeçti raporunu istedi onu aldım gösterdim

Evet yapısal oluyo aşkom ama ne biliyim belki bi yolu vardır
Kız soracaktım bu gün ama doktor yine nöbetçiymiş ya sinir oldum sabah sabah. Bide eşime demiştim ki ben sabah yürüyerek gideyim hastaneye sende işten çıkınca beni alırsın beraber döneriz eve. Allahtan uyanamamışım da yürümemişim

Gittiğinde sorarsın aşkım iyi ki gitmemişsin

Veziir naptın gittin mi perşembe günü gidicem demişsin nasılsın
Yok aşkım gitmedim ya ben klomen falan versin diye gidecektim hem sonuçlara baktıracktım. Ama reglin 6 7. Günleri olduğu için geç kalındı klomen için o yüzden vazgeçtim pazartesi falan gidip hem sonuç baktırıcam hemde belki yumurta varmı büyümüş mü diye bakmasını isticem kanka bide benim amh bakmıştı bu doktor sonuç 6.86 çıkmış

Merhaba kızlar bir sorum olacaktı ben 18 19 mayista ovalusyon da yumurtlama gördüm 20 mayis adet oldum (2 aydır )adet olmuyordum once gebelik sandim ovalusyon koyu olunca ama adet oldum neyse adetim 26 mayis gitti 3 gündür kasik ağrım var sorum şu adete 1 2 gun kalıp ymurtlama görüp hamile kalan varmi

Canım evet adet öncesi ilişki ile hamile kalanlar görmüştüm ama şöyle senin zaten döngünde bir problem olmuş 2 ay olmamışsın hormonal bir sıkıntı olabilir kist olabilir yani bir çok şey var ancak doktor bunun neden kaynaklandığını daha net söyleyebilir.
Şöyle örnek vereyim bende ocaktan beri düzensizlik yaşıyorum en son 50 günün sonunda 19 mayısta regl oldum ve ondan önceki döngüm de 60 gün sürmüştü bende pko var hormonlarım da düzensizleşmiş regl olmamışım. 18 mayısta doktora gittim küçük bir yumurta kisti de gördü yani böyle sebepler olabilir. Benim 10 mayıstan bu yana göğüslerim hassas normalde yumurtlama sonrası başlar regl olunca giderdi ama bu düzensizlikler sonrası regl olunca daha da arttı hassasiyet yürürken bile acır oldu şuan reglin üzerinden 10 gün geçti ama hala hassas geçmedi yani

Yok kuzum anestezi falan verilmedi öyle dümdüz aldılar parçayı parça alınırken hissetmedim hiç bişey zaten ama o speklum var onu icad edenin ben taaa
He guzum ya o ne illet bişey öyle ya kız ben ona da alışıyorum artık her muayenede ille bi onunla imtihan ola ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…