Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sevindim kuzum iyi olmana durumlar nasıl aşkom Childdevelopment sen napıyosun kuzu
Aşko ben çok muallaktayım ya bi türlü tedaviye başlayamıyorum çünkü benim bu regl hep olmadık zamanlarda geliyor. Ya şimdi geçen ay doktora gittim yalvar yakar klomen ile takip yapmayı kabul ettirdim. Adam daha önce klomen ile denediğim için bunu yapmak istemiyordu. Ben ısrar ettim reglim düzensizleşti en azından klomen kullanınca belli bi düzene giriyor diye. Abi geçen ay tamam reg olunca gel dedi benim regl tam 19 mayısta geldi hastane resmi tatilde 3. Günü de yine tatile denk geliyordu neyse bu ay da işte ayın 15inde randevu almıştım regl gelirse giderim diye regl tabi yine gelmedi ama ben yine de randevuya gittim zorla kan testi verdim. Allahtan doktorum iyi bir adam terslemiyor hatta şakalaşıyor sabırsızsın diye regl olunca gel hormon bakalım sonra klomen vereyim dedi takip için de bayrama denk gelir sen ovulasyon ile takip edersin dedi ama ben hala regl olmadım ya bakalım sabah eczaneden test alıp yapıcam. Su gibi akıntım var ama sabah ilişki olmuştu ondan da olabilir diye düşünüyorum kafalar karışık yanı sabah belli olacak

Aşkom kan sonucun ne çıktı hadi güzel haberler ver inşallah ya regli hep öyle zamansız aşko sever öyle şeyleri

Kız İnshaAllah gebesindir de kurtulursun plan projedennnn Aminnnn Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…