- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.821
Çok geçmiş olsun kuzumAşkım iyi sayılırım ya bir kaç gündür üşüttüm sanırım karnıma sancılar giriyor ara ara bide geçmeyen bi baş ağrım var ya. Sen napıyosun nasılsın
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun kuzumbende iyiyim kuzum bildiğin gibi işte uğraşmaca
Sevindim kuzum iyi olmanaÇok teşekkür ederim canımgeçti çok şükür iyiyim şimdi
Aşko ben çok muallaktayım ya bi türlü tedaviye başlayamıyorum çünkü benim bu regl hep olmadık zamanlarda geliyor.
Aşkom kan sonucun ne çıktı hadi güzel haberler ver inşallah yaAşko ben çok muallaktayım ya bi türlü tedaviye başlayamıyorum çünkü benim bu regl hep olmadık zamanlarda geliyor.Ya şimdi geçen ay doktora gittim yalvar yakar klomen ile takip yapmayı kabul ettirdim. Adam daha önce klomen ile denediğim için bunu yapmak istemiyordu. Ben ısrar ettim reglim düzensizleşti en azından klomen kullanınca belli bi düzene giriyor diye. Abi geçen ay tamam reg olunca gel dedi benim regl tam 19 mayısta geldi hastane resmi tatilde 3. Günü de yine tatile denk geliyordu neyse bu ay da işte ayın 15inde randevu almıştım regl gelirse giderim diye regl tabi yine gelmedi ama ben yine de randevuya gittim zorla kan testi verdim. Allahtan doktorum iyi bir adam terslemiyor hatta şakalaşıyor sabırsızsın diye regl olunca gel hormon bakalım sonra klomen vereyim dedi takip için de bayrama denk gelir sen ovulasyon ile takip edersin dedi ama ben hala regl olmadım ya bakalım sabah eczaneden test alıp yapıcam. Su gibi akıntım var ama sabah ilişki olmuştu ondan da olabilir diye düşünüyorum kafalar karışık yanı sabah belli olacak
Kız İnshaAllah gebesindir de kurtulursun plan projedennnn Aminnnn AminnnnAşko ben çok muallaktayım ya bi türlü tedaviye başlayamıyorum çünkü benim bu regl hep olmadık zamanlarda geliyor.Ya şimdi geçen ay doktora gittim yalvar yakar klomen ile takip yapmayı kabul ettirdim. Adam daha önce klomen ile denediğim için bunu yapmak istemiyordu. Ben ısrar ettim reglim düzensizleşti en azından klomen kullanınca belli bi düzene giriyor diye. Abi geçen ay tamam reg olunca gel dedi benim regl tam 19 mayısta geldi hastane resmi tatilde 3. Günü de yine tatile denk geliyordu neyse bu ay da işte ayın 15inde randevu almıştım regl gelirse giderim diye regl tabi yine gelmedi ama ben yine de randevuya gittim zorla kan testi verdim. Allahtan doktorum iyi bir adam terslemiyor hatta şakalaşıyor sabırsızsın diye regl olunca gel hormon bakalım sonra klomen vereyim dedi takip için de bayrama denk gelir sen ovulasyon ile takip edersin dedi ama ben hala regl olmadım ya bakalım sabah eczaneden test alıp yapıcam. Su gibi akıntım var ama sabah ilişki olmuştu ondan da olabilir diye düşünüyorum kafalar karışık yanı sabah belli olacak
Sen napannnn gulummm? Ne var ne yokAşkom kan sonucun ne çıktı hadi güzel haberler ver inşallah yaregli hep öyle zamansız aşko sever öyle şeyleri
İyiyim kuzum sen napıyosun iyi misinSen napannnn gulummm? Ne var ne yok
İyim çok şükür. Bende de bir değişiklik yok henüz ama henüz İnshaAllah yakında olurİyiyim kuzum sen napıyosun iyi misinbildiğin gibi bende aşkom bi değişiklik yok valla sende ne var ne yok
İnşallah aşkımİyim çok şükür. Bende de bir değişiklik yok henüz ama henüz İnshaAllah yakında olur
Bende femara ikinci aya girdim ilk ay olmadi düzenli iliski olmadi bu ay bakalim
Aşkom kan sonucun ne çıktı hadi güzel haberler ver inşallah yaregli hep öyle zamansız aşko sever öyle şeyleri
Aşkolarım yine yanlış alarm tabikiKız İnshaAllah gebesindir de kurtulursun plan projedennnn Aminnnn Aminnnn
Yaaa gelsin bebiş artık sağlıkla inşallahAşkolarım yine yanlış alarm tabikisabah gittim test aldım yaptım çıkmadı ya Rabbim hayırlı olanı versin inşallah
Ay aşkım ya benim önce adetler bi gelmeyi öğrenseYaaa gelsin bebiş artık sağlıkla inşallah
Hala gelmedi mi aşkoAy aşkım ya benim önce adetler bi gelmeyi öğrensebebe gelecek peşinden
Yok kız gelmedi namıssız ben sabah yoldan geldim yattım 5 gibi uykum aralandı test yaptım bi 15 dk bekledim çizgi yok gibiydi şimdi bariz çizgi varHala gelmedi mi aşko
Kuruma değildir bu aşkoYok kız gelmedi namıssız ben sabah yoldan geldim yattım 5 gibi uykum aralandı test yaptım bi 15 dk bekledim çizgi yok gibiydi şimdi bariz çizgi varyine kuruma çizgisi yine ben Eki Görüntüle 3266825
Kaç saat geçti aşkom bu testtenYok kız gelmedi namıssız ben sabah yoldan geldim yattım 5 gibi uykum aralandı test yaptım bi 15 dk bekledim çizgi yok gibiydi şimdi bariz çizgi varyine kuruma çizgisi yine ben Eki Görüntüle 3266825
Kız beni heveslendirmeKuruma değildir bu aşkoböyle kuruma çizgisi mi olur kurumaysa başlarım böyle işe
Aşkım düm saat 5.24 de yaptım testi sonra uyudum gece 2 de baktım öyleydi işte 9 saat geçmiş üstündenKaç saat geçti aşkom bu testten