- 3 Ocak 2021
- 2.655
- 850
- 35
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.761
Canim doktora gittik de normal demişti havalardan olabilir diye birde kilo aldım o etki etmistir dedi pko falan yok yani bilemedim yani ovalusyon hep kullaniyorum ya neden iki gun koyulassnki yumurtlama deilmidir diyosun yaniCanım evet adet öncesi ilişki ile hamile kalanlar görmüştüm ama şöyle senin zaten döngünde bir problem olmuş 2 ay olmamışsın hormonal bir sıkıntı olabilir kist olabilir yani bir çok şey var ancak doktor bunun neden kaynaklandığını daha net söyleyebilir.
Şöyle örnek vereyim bende ocaktan beri düzensizlik yaşıyorum en son 50 günün sonunda 19 mayısta regl oldum ve ondan önceki döngüm de 60 gün sürmüştü bende pko var hormonlarım da düzensizleşmiş regl olmamışım. 18 mayısta doktora gittim küçük bir yumurta kisti de gördü yani böyle sebepler olabilir. Benim 10 mayıstan bu yana göğüslerim hassas normalde yumurtlama sonrası başlar regl olunca giderdi ama bu düzensizlikler sonrası regl olunca daha da arttı hassasiyet yürürken bile acır oldu şuan reglin üzerinden 10 gün geçti ama hala hassas geçmedi yani
Canım net bişey söylemem doğru değil ya c den daha mı koyuydu?Canim doktora gittik de normal demişti havalardan olabilir diye birde kilo aldım o etki etmistir dedi pko falan yok yani bilemedim yani ovalusyon hep kullaniyorum ya neden iki gun koyulassnki yumurtlama deilmidir diyosun yani
İkisi ayni koyuluktaydi yani bariz yumurtlama gibiydi bide kuzum ben hatadır kullanıyorum ovalusyon adete yakın hic böyle olmamisti ama bakalim neler olacakCanım net bişey söylemem doğru değil ya c den daha mı koyuydu?
Yani regle yakın lh hormonunda dalgalanmalar olabiliryormuş
Geçen ay hsg cektirmistim ya. Bu ay femara başladım bakalim neler olacak umutlu değilim amaBurdayım
Kız niye umutlu değilsin şansın yüksekGeçen ay hsg cektirmistim ya. Bu ay femara başladım bakalim neler olacak umutlu değilim ama
İnşallah canım ya cok umutlanmak istemiyorum sonra hüsran a uğruyorumKız niye umutlu değilsin şansın yüksekolmazsa yine denersin bazılarının ilkte tutuyor bazılarının 3 bazılarının 6. Seferde inşallah sen ilkde tutturanlardan olursun
Ben hala kalamadım gerisini bilmiyorumİnşallah canım ya cok umutlanmak istemiyorum sonra hüsran a uğruyorumsizler neler yapıyorsunuz grupta gebe kalan oldu mu acaba
Aynen baska topiklerde de görmüyorumBen hala kalamadım gerisini bilmiyorumkimse yazmıyor ki yaa
Hshshhshshs artık testlere bakmıyorum küstüm
Anaa hadi ya önemli bisey değildir inşallahHshshhshshs artık testlere bakmıyorum küstümbaşka sorunlarım var bebeğim şuan bebek olayına odaklanamıyorum
Aşkım ben artık topiklere de girmiyorum ya ben ölmüşüm
Kuzum cok üzüldümHayırlı cumalar geçen sene Mayıs ayı topiğinden buldum geldim sizi 3 kimyasal düşükle bebek kararını rafa kaldırdım korkudanözlemişim burdakileri çarşamba günü 5+4 de bebeğimi kaybettim şuan kırmızılarla depresyon tavan Sizler nasılsınız varmı hamiş aramızda
Valla kuzum sonuclar gelince görücez bakalım önemli mi değil mi ayy psikoloji falan kalmadı artıkAnaa hadi ya önemli bisey değildir inşallah
Yok canım gitmedim daha devam eden kanamam var zaten . Bitsin az bi atıyım üstümden ölü toprağını daha sonra sebebi araştırıldıktan sonra tekrardan denerim heraldeKuzum cok üzüldümRabbim sağlıkla ilerleyen bebeğini sağlıkla kucağına aldığın bir gebelik nasip etsin inşallah doktora gittin mi canım sebebi gitmediysen ihmal etme kuzum canına da yazık psikolojine de
Haklısın kuzum bi süre dinlen ama bu süreçte bi baktır ihmal etme belki pıhtılaşma sorunun vardır onunda çözümü basit zaten git ki neymiş öğrenip çözüme kavuşsun için rahat etsin güzel haberler ver inşallahYok canım gitmedim daha devam eden kanamam var zaten . Bitsin az bi atıyım üstümden ölü toprağını daha sonra sebebi araştırıldıktan sonra tekrardan denerim heraldeSizler napiyonuz varmı gelişmeler
Yıldırdı bu bebekler bizi ne kadar nazlılarımışHaklısın kuzum bi süre dinlen ama bu süreçte bi baktır ihmal etme belki pıhtılaşma sorunun vardır onunda çözümü basit zaten git ki neymiş öğrenip çözüme kavuşsun için rahat etsin güzel haberler ver inşallahbende bişey yok valla sanırım artık bebe falan da yapmıycam vazgeçtim uleyn uğraştıkça bişeyler çıkıyo sinirlerim kaldırmıyo sanırım artık