- 17 Nisan 2021
- 4.135
- 3.708
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.601
Geldi geldi bu gün 3. Gün dün gittim kan verdim sonuçlar akşam çıktı doktora göstermedim ama tabiki değerler normalin üstünde.Salı günü ikinci kez hsg çekilcem sonrada 3.aşılama olacak işte.Ay geldi mi acabası aşkom
Hangi değerlerin yüksek aşkom belki hormon ilacı vs verirler düzelir vermiyolar mı bişey yahuGeldi geldi bu gün 3. Gün dün gittim kan verdim sonuçlar akşam çıktı doktora göstermedim ama tabiki değerler normalin üstünde.Salı günü ikinci kez hsg çekilcem sonrada 3.aşılama olacak işte.
Oyy beni vurun vurun
Lh ve fsh yüksek canım ya e2 düşük birazHangi değerlerin yüksek aşkom belki hormon ilacı vs verirler düzelir vermiyolar mı bişey yahusonuclarını gösterebildin mi peki?
Gittin mi doktora kuzumLh ve fsh yüksek canım ya e2 düşük biraz
Ay bilmiyorum ya salı günü bakıcak doktor bakalım Hsg için gittiğimde.
Gittim canım gittim Asistanı çekti rahim filmini tüpler açık çok şükür hormonlara da asistan baktı doktor çıkmıştı. Öyle çok dert edilecek bi durum yok falan dedi ama pek güvenmedim yarın hsg sonrası kan vermem gerekiyormuş böbreklere bir zarar gelip gelmediğini anlamak için kan vermem gerektiğini söylediler. İşte yarın gidince doktorun yanına da gidecem hormonlara bakması içinGittin mi doktora kuzum
İyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın?Kozlar nasılsınız
Aleyküm selam canımSelaaam kızlaraylar oldu girmeyeli kim var kim yok
Merhaba canım nasılsınMerhabalar
Teşekkürler canım iyiyim. Sen nasılsın. Ben 9.haftama girdim. Rabbim hepinize nasip etsinMerhaba canım nasılsın
Maşallah canım inşallah sağlıkla devam ederTeşekkürler canım iyiyim. Sen nasılsın. Ben 9.haftama girdim. Rabbim hepinize nasip etsinhayırlı sağlıklı evlatlar
AminMaşallah canım inşallah sağlıkla devam eder
Bende iyiyim çok şükür tekrar hsg çekildim bu ay bende önümüzdeki ay 3. Kez aşılama yapıcaz sonrası tüp bebek. Nasibimizde varsa inşallah rabbim yormadan verir.
ayyy canım ben iyiyim çok şükür, bebiş yok saldım ben de olmuyor. Kendi bilir diyip koyverdim :) siz napıyorsunuz nasıl gidiyor minnakla hayat? her şey yolunda mı? kocaman olmuştur bile prensespartalina_ M MiuLego M Mavimiresl R Random3 kızlar nasılsınız? Çok uzun süredir giremiyorum. Malum bizim kız doğdu hicbirseye fırsat yok. İnşallah sizlerden de güzel haberler vardır. bitliKedi canım sen nasılsın? Ne kadar kaldı doğuma? Cinsiyetiniz ne olacak
İnan aklıma geldin bugünlerde yoğundur girmez dedim yazmadımpartalina_ M MiuLego M Mavimiresl R Random3 kızlar nasılsınız? Çok uzun süredir giremiyorum. Malum bizim kız doğdu hicbirseye fırsat yok. İnşallah sizlerden de güzel haberler vardır. bitliKedi canım sen nasılsın? Ne kadar kaldı doğuma? Cinsiyetiniz ne olacak
Sen napıyor bebiş ya?ayyy canım ben iyiyim çok şükür, bebiş yok saldım ben de olmuyor. Kendi bilir diyip koyverdim :) siz napıyorsunuz nasıl gidiyor minnakla hayat? her şey yolunda mı? kocaman olmuştur bile prenses
Bizde iyiyiz çok şükür canım. Bizim İpek kız 3.5 aylık oldu bile. Birbirimize alışma evresindeyiz biz halaayyy canım ben iyiyim çok şükür, bebiş yok saldım ben de olmuyor. Kendi bilir diyip koyverdim :) siz napıyorsunuz nasıl gidiyor minnakla hayat? her şey yolunda mı? kocaman olmuştur bile prenses
Oy sizde kocaman olmuşsunuz. Bir prenses sonrası prens geliyor deseneİnan aklıma geldin bugünlerde yoğundur girmez dedim yazmadım20 haftalık oldu teyzesi büyüyor bizim oğluş ağustosun son haftası alacak dr inşallah. Prenses ne kadarlık oldu?