- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.581
Nasılsın canım iyi misin?Maşallah canım Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım iyi misin?Maşallah canım Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İyi diyelim iyi olsun canım ya durumlar karışık bendeNasılsın canım iyi misin?
Noldu aşkom hayırdır hepimiz karışığız beaİyi diyelim iyi olsun canım ya durumlar karışık bende
Aşko benim regl 27 gündür gelmedi tekrar hsg çekilecektim 3.kez aşılama olacaktım tüp bebeğe gitmeden bi kez daha deneyelim dedik ama baksana yarın 2 ay olacak reg olmayalıNoldu aşkom hayırdır hepimiz karışığız bea
Aşkom doktora falan gittin mi pekiAşko benim regl 27 gündür gelmedi tekrar hsg çekilecektim 3.kez aşılama olacaktım tüp bebeğe gitmeden bi kez daha deneyelim dedik ama baksana yarın 2 ay olacak reg olmayalı
Gittim kuzum ya önce 24 şubatta gittim doktora biz tüp bebeğe başlayacaktık bizim eksik olan bi evrağımız falan varsa burda tamamlarız diyorduk smear falan alınmamıştı benden hiç tüp bebek için gerekliymiş onu hallederiz diyorduk bide bu doktoru bana bir arkadaşım şiddetle tavsiye etti bide o görsün istedik. Doktor baktı muayne etti reg olunca gel bide hormon bakıcam dedi. Tüp bebek öncesi bi kez daha hsg çekelim 2 sene olmuş hsg çekileli tekrar isteyebilirler tüp bebek öncesi dedi bi de bir ya da iki kez daha aşılama yapmanızı öneriyorum dedi. Yaşım genç daha zaman kaybı gibi bi kaygınız olmasın dedi işte bizde bir kez daha aşılama yaptırmayı geçtiğimiz Kasım ayında yapacaktık zaten ben hastalanınca yapamamıştık. Eşimle bir kez daha aşılama yapalım dedik tüp bebek için İzmire git gel hem maddi hem manevi yorulmadan önce belki bir umut tutar dedik işte fakat bekle bekle benim regl gelmedi doktora da ulaşamadım farklı bir doktora randevu aldım 13 martta kan tahlili verdim negatif çıktı duphaston kullanıyorum şimdi bakalım regl olayım gidecem önce hsg sonra aşılama sonra İzmirin yollarında çiçekler açarAşkom doktora falan gittin mi peki
Kuzum inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebişin gelirGittim kuzum ya önce 24 şubatta gittim doktora biz tüp bebeğe başlayacaktık bizim eksik olan bi evrağımız falan varsa burda tamamlarız diyorduk smear falan alınmamıştı benden hiç tüp bebek için gerekliymiş onu hallederiz diyorduk bide bu doktoru bana bir arkadaşım şiddetle tavsiye etti bide o görsün istedik. Doktor baktı muayne etti reg olunca gel bide hormon bakıcam dedi. Tüp bebek öncesi bi kez daha hsg çekelim 2 sene olmuş hsg çekileli tekrar isteyebilirler tüp bebek öncesi dedi bi de bir ya da iki kez daha aşılama yapmanızı öneriyorum dedi. Yaşım genç daha zaman kaybı gibi bi kaygınız olmasın dedi işte bizde bir kez daha aşılama yaptırmayı geçtiğimiz Kasım ayında yapacaktık zaten ben hastalanınca yapamamıştık. Eşimle bir kez daha aşılama yapalım dedik tüp bebek için İzmire git gel hem maddi hem manevi yorulmadan önce belki bir umut tutar dedik işte fakat bekle bekle benim regl gelmedi doktora da ulaşamadım farklı bir doktora randevu aldım 13 martta kan tahlili verdim negatif çıktı duphaston kullanıyorum şimdi bakalım regl olayım gidecem önce hsg sonra aşılama sonra İzmirin yollarında çiçekler açar
İnşallah canım sen napiyosun nasılsın yolunda mı herşeyKuzum inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebişin gelir
Haber ver kuzum durumları etiketle merak ediyorum her zaman girmiyorum ama etikete gelirim bazen gözümden kaçıyo bildirimlerde...İnşallah canım sen napiyosun nasılsın yolunda mı herşey
İyiyim canım sen nasılsın yazmıyor kimse o yüzden sonlara düşmüştür bulamamışsındır sen napıyosun var mı bebiş gelişme durumlar nasıl?Kızlaar kaç zamandır bu topiği arama kısmına yazıp arıyorum bulamıyordum şimdi bulunca şaşırdım ben kapandı sanıyodum Napıyosunuz nasılsınız, bebişler ya da başka gelişmeler var mıı
Bende iyiyim, benim bebiş var Mayısta doğucak inşallah Sizden de güzel haberler vardır diye girdim ama topiğin eski aktifliği kalmamışİyiyim canım sen nasılsın yazmıyor kimse o yüzden sonlara düşmüştür bulamamışsındır sen napıyosun var mı bebiş gelişme durumlar nasıl?
Oyy maşallah kuzum sağlıkla kucağına al inşallah valla bende yok malesef nasip kuzum belkide olmaması gerekiyodur zorlamamaya karar verdim o yüzden Rabbim nasip ederse olurBende iyiyim, benim bebiş var Mayısta doğucak inşallah Sizden de güzel haberler vardır diye girdim ama topiğin eski aktifliği kalmamış
Dediğin gibi her nasip vaktine esirdir, senin meleğinin de zamanı gelmedi belki de Hamilelerin duası kabul olurmuş diyolar ya eğer öyleyse inşallah en içten şekilde söylüyorum ki Rabbim en hayırlı zamanda sana da sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinOyy maşallah kuzum sağlıkla kucağına al inşallah valla bende yok malesef nasip kuzum belkide olmaması gerekiyodur zorlamamaya karar verdim o yüzden Rabbim nasip ederse olur
Sağol kuzum Allah razı olsun hepimizin inşallah cok teşekkür ederimDediğin gibi her nasip vaktine esirdir, senin meleğinin de zamanı gelmedi belki de Hamilelerin duası kabul olurmuş diyolar ya eğer öyleyse inşallah en içten şekilde söylüyorum ki Rabbim en hayırlı zamanda sana da sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Duphaston bitti aşko bekliyorum regli işte ya gelmiyor namısssızHaber ver kuzum durumları etiketle merak ediyorum her zaman girmiyorum ama etikete gelirim bazen gözümden kaçıyo bildirimlerde...
İyiyim canım çok şükür bildiğin gibi devamkee
Bekliyorsun lazım ya ondan gelmiyo aşko bekleme bak nasıl geliyo namıssız işteDuphaston bitti aşko bekliyorum regli işte ya gelmiyor namısssız
Kesin ondan kuzu doktora gidecem diye gelmesini bekliyorum korkuyor zaarBekliyorsun lazım ya ondan gelmiyo aşko bekleme bak nasıl geliyo namıssız işte
Ay geldi mi acabası aşkomKesin ondan kuzu doktora gidecem diye gelmesini bekliyorum korkuyor zaar