- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.561
Evet canim Elazığ dayim. Bir problem yok elhamdülillah. Hatayliyim ben orası kötü durumdaChilddevelopment nasılsın canım sende Elazığdaydın dimi iyi misiniz
Bizlerde iyiyiz çok şükür o geceden sonra evden çıktık daha bugün girdik akşam saatlerinde. Evimiz biraz fazla hasar aldı uzak olduğumuz haldeCanımmm ben de çok Üzgünüm yurt dışında el kol bağlıçok canım sıkkın
Burada acaba herkes iyimi diğer kızlar
Mucizemmm16 @partalina_ R Random3 @Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 Demgey3 @Annabelle1 @Mavimiresl Veziir @miraclebeyb
Canım geçmiş olsun. Sen hangi şehir kalıyorsun? Kuzum evin hasarlı ise girmeseydiniz Allah korusunBizlerde iyiyiz çok şükür o geceden sonra evden çıktık daha bugün girdik akşam saatlerinde. Evimiz biraz fazla hasar aldı uzak olduğumuz haldemaalesef psikolojik olarak çok kötüyüz her an sallanıyor gibi hissediyoruz. Haberleri artık açıp izlemeye kalbim dayanmıyor. Rabbim bir daha yaşatmasın
Malesef kuzumEvet canim Elazığ dayim. Bir problem yok elhamdülillah. Hatayliyim ben orası kötü durumda
Kuzum cok geçmiş olsun Rabbim korusun hepimizin içi paramparça oldu ne yatabiliyoruz ne başka bişey korku üzüntü endişe stres hepsi birlikteBizlerde iyiyiz çok şükür o geceden sonra evden çıktık daha bugün girdik akşam saatlerinde. Evimiz biraz fazla hasar aldı uzak olduğumuz haldemaalesef psikolojik olarak çok kötüyüz her an sallanıyor gibi hissediyoruz. Haberleri artık açıp izlemeye kalbim dayanmıyor. Rabbim bir daha yaşatmasın
Teşekkür ederim canım hepimize çok geçmiş olsun. Çok kötü günler yaşadık. İnşallah Rabbim bir daha yaşatmazCanım geçmiş olsun. Sen hangi şehir kalıyorsun? Kuzum evin hasarlı ise girmeseydiniz Allah korusun
Hepimize geçmiş olsun bebeğim… ülkece kötü günler yaşıyoruz Rabbim aydınlığa çıkarır inşallahKuzum cok geçmiş olsun Rabbim korusun hepimizin içi paramparça oldu ne yatabiliyoruz ne başka bişey korku üzüntü endişe stres hepsi birlikte
Amin kuzum inşallahHepimize geçmiş olsun bebeğim… ülkece kötü günler yaşıyoruz Rabbim aydınlığa çıkarır inşallah
Amin canim inşallah. Gebelik durumla nasil sendeMalesef kuzumRabbim herkesin hepimizin yardımcısı olsun
Yok kuzum ya yani bu gidişle de olmıycak gibiAmin canim inşallah. Gebelik durumla nasil sende
Ailen nerdeydi kuzum geçmiş olsun cok cok üzüldüm
Malatya’dalar canımAilen nerdeydi kuzum geçmiş olsun cok cok üzüldüm
Bende de ayni hic bir değişiklik yok kac kez gittim problem yok bu adet sonrasi hsg çekilecek 2 yil olacak evleneli bilmiyorumYok kuzum ya yani bu gidişle de olmıycak gibibu ay ovu falan kullandım test yaptım negatif sende nasıl durumlar
Hadi bakalım kuzum belki hsg vesile olur bebişineBende de ayni hic bir değişiklik yok kac kez gittim problem yok bu adet sonrasi hsg çekilecek 2 yil olacak evleneli bilmiyorum
İnşallah ya artik hic umudum kalmadi takip falanda etmiyordum bıktımHadi bakalım kuzum belki hsg vesile olur bebişine
YaaaaaaKızlar merhaba buralar sesizleşmiş. Güzel haber vereyim dedim 6haftalık hamileyim
Yaaa maşallah çok sevindim, gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebişiniz inşallahKızlar merhaba buralar sesizleşmiş. Güzel haber vereyim dedim 6haftalık hamileyim
Maşallah canım Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar merhaba buralar sesizleşmiş. Güzel haber vereyim dedim 6haftalık hamileyim