- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.641
Bu gölgeler erken gebelik testinde cikiyor ya ne yazik kiKız benim de bi üç gün boyunca karnım gurul gurul gazım vardı. Battan sonra ağrılarda kesilince bi ufak heveslenmedim diyemem. Bu sabah da tuvaletimi tuta tuta eczaneye gidip geldim. Sonuç yine hüsran Eki Görüntüle 3241318 Eki Görüntüle 3241319 Eki Görüntüle 3241323
Sizin kaçıncı aydi canımOvulasyon bi tık koyu gibi geldi bana da hatta bu ay 3 tane yaptım belki denk gelir yumurtlamaya diye bu onlardan koyugebelik testinde de bi gölge var ama o da bana yeterli değil
Öyle ya artık koyu görmedikçe hiç heveslenmiyorumBu gölgeler erken gebelik testinde cikiyor ya ne yazik kibenden de hafif akinti gwr sarımsı galiba olmafi yin
3.5 yıl oldu canım bizim malesefSizin kaçıncı aydi canım
Canim ağır bi ciger enfeksiyonu sonrası şükür daha iyiyim birkac gundur. Sizler neler yapiyosunuz nasilsin ozledim vallaM MavimireslVeziir @Fang @cgh @Lale95 @Random3 @partalina_ @Demgey3 @bitliKedi @_Umutlu_Pozitif_ @raainbow ayy adını unuttuğum diğer kızlar nasılsınız?
Evet canim kuruluk oluyor ve şuan yine cok kuruyumÖyle ya artık koyu görmedikçe hiç heveslenmiyorumAkıntı olunca regl geliyor mu sende bende regl öncesi kuruluk oluyor
Peki bir problem falan varmı sebepsiz infertilite mi3.5 yıl oldu canım bizim malesef
Geçmiş olsun canımCanim ağır bi ciger enfeksiyonu sonrası şükür daha iyiyim birkac gundur. Sizler neler yapiyosunuz nasilsin ozledim valla
Bende de aynı ya düne kadar akıntım vardı bu gün akıntı yok gibi bişey. Ay varya bebe yoksa hemen adet gelsin istiyorum ya regl de düzensiz benim. Bu ay 3. Kez aşılama yapıp sonraki ay tutmazsa tüp bebeğe geçicez inşallah.Evet canim kuruluk oluyor ve şuan yine cok kuruyum
Sagol canimcimGeçmiş olsun canımBen hala bıraktığınız gibi sürünüyorum
Pko var bende doktora bakarsan pkolular çok çabuk hamile kalabiliyor ama ben 3.5 senedir 1 kez gebe kalamadımPeki bir problem falan varmı sebepsiz infertilite mi
Yok ya hiç bi gelişme Şubat ayında regl olmadım işte 60 gün sürdü 30 Mart da oldum duphaston kullanıp. Bu ay hsg çekildim 2. Kez tüp bebek öncesi tekrar çekelim dedi doktor. Çok şükür bişey yok işte regl gelsin diye bekliyorum. Geçen sene temmuzdan beri tedavi görmüyordum bir an önce aşılamauı olup bekleme aşamasına geçeyim istiyorumSagol canimcimbende sana yazicaktim ozelden ne yaptin ne alemdesin diye. En son konustuk ama varmi bi gelisme
Aşko sanki burda bişeyler var be regli geldi miKız benim de bi üç gün boyunca karnım gurul gurul gazım vardı. Battan sonra ağrılarda kesilince bi ufak heveslenmedim diyemem. Bu sabah da tuvaletimi tuta tuta eczaneye gidip geldim. Sonuç yine hüsran Eki Görüntüle 3241318 Eki Görüntüle 3241319 Eki Görüntüle 3241323
İyiyim kuzum cok şükür bildiğin gibi bende değişiklik yok beBende beklemedeyim pazartesi bat. Regl gelirse hemen 3. Kez aşılama tedavisine başlıycam sonra da tüp bebek inşallahsen napıyosun nasılsın
Bende özledum aşkomCanim ağır bi ciger enfeksiyonu sonrası şükür daha iyiyim birkac gundur. Sizler neler yapiyosunuz nasilsin ozledim valla
Yok aşkom gelmedi bekliyorum bat geçti ama düzensiz regl oluyorum yumurtlama zamanımı da bilmiyorum malesef. Ya varda işte bariz bi çizgi olmadığı için hiç heves etmiyorumAşko sanki burda bişeyler var be regli geldi mi
Hiç koyulaşma var mı testte aşkım bu kaçıncı dakikaydı ?Yok aşkom gelmedi bekliyorum bat geçti ama düzensiz regl oluyorum yumurtlama zamanımı da bilmiyorum malesef. Ya varda işte bariz bi çizgi olmadığı için hiç heves etmiyorum
Ne zaman baba mezara girince miİyiyim kuzum cok şükür bildiğin gibi bende değişiklik yok beayy gerek kalmaz inşallah ikisine de beben kendiliğinden gelir inşallah aşkom
Bunlar ilk 5 dk dan sonra aşkım ama öyle çok geçmedi üstünden. Şuan bi tık daha koyu bakalım iki gün sonra tekrarlıycamHiç koyulaşma var mı testte aşkım bu kaçıncı dakikaydı ?
Canı istediğinde aşkomNe zaman baba mezara girince migelmiyor be rüşvet vercem artık gelirsen şu kadar para şu oyucak bu bisiklet falan diye