Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oy sizde kocaman olmuşsunuz. Bir prenses sonrası prens geliyor desene 🧿 bizim İpek kız da 3.5 aylık oldu. Çok uzun süre sonra ilk defa bugün girdim canım.
Maşallah size de ne güzelmiş ismi asıyla büyüsün. Ben de o kadar çekiniyorum ki sanki ilk çocuk gibi kızdan sonra erkek nasıl olacak hiç bilmiyorum 🤭

İnan aklıma geldin bugünlerde yoğundur girmez dedim yazmadım ☺️ 20 haftalık oldu teyzesi büyüyor bizim oğluş 🍀🧿 ağustosun son haftası alacak dr inşallah. Prenses ne kadarlık oldu?
20 haftalık mı???? ne diyorsun ya ay maşallah, zaman nasıl hızlı akıyor. Sağlıkla kucĞINA al inşallah

Sen napıyor bebiş ya?
iyiyim canımcım bıraktığın gibiyim. Hiçbir değişiklik yok. Arada bir tane tüp bebek denedik negatif oldu. Bekliyoruz şuanda. Bir daha deneme gibi bir niyetim var ama uff çok pahalı zalım tedavi. Ben çok sigara içiyorum bir de o yüzden tüp bebek de asla pozitif göremem gibi bi inancım var. Bekliyorum öyle

Bizde iyiyiz çok şükür canım. Bizim İpek kız 3.5 aylık oldu bile. Birbirimize alışma evresindeyiz biz hala🙂 Rabbim en kısa sürede sizlerede nasip etsin inşallah ❤️
ipek ismini de o kadar severim kiiii :KK200: inanılmaz ya hamile haberin de dün gibi ama şimdi doğdu da 3.5 aylık oldu :emir_bebek:

iyiyim canımcım bıraktığın gibiyim. Hiçbir değişiklik yok. Arada bir tane tüp bebek denedik negatif oldu. Bekliyoruz şuanda. Bir daha deneme gibi bir niyetim var ama uff çok pahalı zalım tedavi. Ben çok sigara içiyorum bir de o yüzden tüp bebek de asla pozitif göremem gibi bi inancım var. Bekliyorum öyle
Yaaa düşünme öyle genceciksin neden olmasın. Sen de derdini biliyorsun minimuma indir şu illeti rabbim kursağınızdan kessin inşallah bir an önce kocama da böyle dua ediyorum 😂 inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir annesine.
Zaman geçiyor vallahi yolu yarıladık Allah’ın izniyle.ben doğurmadan hamile kalın inşallah ya

partalina_ partalina_ M MiuLego M Mavimiresl R Random3 kızlar nasılsınız? Çok uzun süredir giremiyorum. Malum bizim kız doğdu hicbirseye fırsat yok. İnşallah sizlerden de güzel haberler vardır. bitliKedi bitliKedi canım sen nasılsın? Ne kadar kaldı doğuma? Cinsiyetiniz ne olacak🙂
Canım benim biz bıraktığın yerdeyiz hala 🙈😁 yoruldum ben de bekle bekle saldım artık düşünmüyorum bile. Kendimi diyet ve spora verdim yeniden. Gelmek isterse biz burdayız yani ☺️ maşallah kuzuna yaa ne çabuk geçmiş zaman tam ısırmalık olmuştur şimdi 😍 bizim yerimize bol bol öp kokla prensesi ❤️

Kuzum hiç öyle düşünme. Bak benim bir tanıdığım tüp bebek tedavisine başlayacağı ay hamile kaldı. Ama lütfen sende şu sigarayı bırak. Zaten hamile kalınca da icemeyeceksin ön hazırlık olsun sana 🙂

partalina_ partalina_ M MiuLego M Mavimiresl R Random3 kızlar nasılsınız? Çok uzun süredir giremiyorum. Malum bizim kız doğdu hicbirseye fırsat yok. İnşallah sizlerden de güzel haberler vardır. bitliKedi bitliKedi canım sen nasılsın? Ne kadar kaldı doğuma? Cinsiyetiniz ne olacak🙂
Oyyyy İpek kuzusu 3,5 aylık mı olduuu yaa, ahh ne ballıdır o şimdi 😍😍😍 ne çabuk geçiyor zaman yaa.. sanki dün gibi..
ben bıraktığın yerdeyim canikom, 1 yıla 4 tüp bebek denemesi sığdırdım 🤭🤭 ama hala pes etmedim 😅 bu ay sonu, bir kez de aret kamarda deneyeceğim.. onun dışında iş güç koşturmayla geçiyor hayat..
Minikkuşu benim için de koklaya koklaya öp annesi 🌸

Oyyyy İpek kuzusu 3,5 aylık mı olduuu yaa, ahh ne ballıdır o şimdi 😍😍😍 ne çabuk geçiyor zaman yaa.. sanki dün gibi..
ben bıraktığın yerdeyim canikom, 1 yıla 4 tüp bebek denemesi sığdırdım 🤭🤭 ama hala pes etmedim 😅 bu ay sonu, bir kez de aret kamarda deneyeceğim.. onun dışında iş güç koşturmayla geçiyor hayat..
Minikkuşu benim için de koklaya koklaya öp annesi 🌸
İnşallah bu sefer hayırlı sonuçlar alırsın kuzum 🙏 öperim tabiki teyzesi. İpek hanım arkadaşlarını sabırsızlıkla bekliyor sizlerden❤️❤️

Yaptım canim 3 4 gün önce negatifti o yüzden beklentiye girmiyorum 😂
Bende beklentiye girmiyorum ya regl düzensizliği var ondan geçikiyor diyorum. Ama bata kadar regl ağrım vardı hafif hafif dün hepsi geçti garip bir şekilde 🤣 dün ovulasyon testi yaptım ne
20230501_122752.jpg

Bende beklentiye girmiyorum ya regl düzensizliği var ondan geçikiyor diyorum. Ama bata kadar regl ağrım vardı hafif hafif dün hepsi geçti garip bir şekilde 🤣 dün ovulasyon testi yaptım ne Eki Görüntüle 3241249
Benimde bugün karın guruldanmalarim başladı o bana korku saldı. Çünkü adet olmaya yakin başlar gecikse dert gecikmese dert 😂 ovulasyon koyu mu aslinda

Benimde bugün karın guruldanmalarim başladı o bana korku saldı. Çünkü adet olmaya yakin başlar gecikse dert gecikmese dert 😂 ovulasyon koyu mu aslinda
Kız benim de bi üç gün boyunca karnım gurul gurul gazım vardı. Battan sonra ağrılarda kesilince bi ufak heveslenmedim diyemem. Bu sabah da tuvaletimi tuta tuta eczaneye gidip geldim. Sonuç yine hüsran
20230502_124357.jpg
20230502_124213.jpg
20230502_123526.jpg

Ovulasyon bi tık koyu gibi geldi bana da hatta bu ay 3 tane yaptım belki denk gelir yumurtlamaya diye bu onlardan koyu 😆 gebelik testinde de bi gölge var ama o da bana yeterli değil 🤣🤣

X