- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 38
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.621
Maşallah size de ne güzelmiş ismi asıyla büyüsün. Ben de o kadar çekiniyorum ki sanki ilk çocuk gibi kızdan sonra erkek nasıl olacak hiç bilmiyorumOy sizde kocaman olmuşsunuz. Bir prenses sonrası prens geliyor desenebizim İpek kız da 3.5 aylık oldu. Çok uzun süre sonra ilk defa bugün girdim canım.
20 haftalık mı???? ne diyorsun ya ay maşallah, zaman nasıl hızlı akıyor. Sağlıkla kucĞINA al inşallahİnan aklıma geldin bugünlerde yoğundur girmez dedim yazmadım20 haftalık oldu teyzesi büyüyor bizim oğluş ağustosun son haftası alacak dr inşallah. Prenses ne kadarlık oldu?
iyiyim canımcım bıraktığın gibiyim. Hiçbir değişiklik yok. Arada bir tane tüp bebek denedik negatif oldu. Bekliyoruz şuanda. Bir daha deneme gibi bir niyetim var ama uff çok pahalı zalım tedavi. Ben çok sigara içiyorum bir de o yüzden tüp bebek de asla pozitif göremem gibi bi inancım var. Bekliyorum öyleSen napıyor bebiş ya?
ipek ismini de o kadar severim kiiiiBizde iyiyiz çok şükür canım. Bizim İpek kız 3.5 aylık oldu bile. Birbirimize alışma evresindeyiz biz halaRabbim en kısa sürede sizlerede nasip etsin inşallah
Yaaa düşünme öyle genceciksin neden olmasın. Sen de derdini biliyorsun minimuma indir şu illeti rabbim kursağınızdan kessin inşallah bir an önce kocama da böyle dua ediyorumiyiyim canımcım bıraktığın gibiyim. Hiçbir değişiklik yok. Arada bir tane tüp bebek denedik negatif oldu. Bekliyoruz şuanda. Bir daha deneme gibi bir niyetim var ama uff çok pahalı zalım tedavi. Ben çok sigara içiyorum bir de o yüzden tüp bebek de asla pozitif göremem gibi bi inancım var. Bekliyorum öyle
Canım benim biz bıraktığın yerdeyiz halapartalina_ M MiuLego M Mavimiresl R Random3 kızlar nasılsınız? Çok uzun süredir giremiyorum. Malum bizim kız doğdu hicbirseye fırsat yok. İnşallah sizlerden de güzel haberler vardır. bitliKedi canım sen nasılsın? Ne kadar kaldı doğuma? Cinsiyetiniz ne olacak
Kuzum hiç öyle düşünme. Bak benim bir tanıdığım tüp bebek tedavisine başlayacağı ay hamile kaldı. Ama lütfen sende şu sigarayı bırak. Zaten hamile kalınca da icemeyeceksin ön hazırlık olsun sanaiyiyim canımcım bıraktığın gibiyim. Hiçbir değişiklik yok. Arada bir tane tüp bebek denedik negatif oldu. Bekliyoruz şuanda. Bir daha deneme gibi bir niyetim var ama uff çok pahalı zalım tedavi. Ben çok sigara içiyorum bir de o yüzden tüp bebek de asla pozitif göremem gibi bi inancım var. Bekliyorum öyle
Oyyyy İpek kuzusu 3,5 aylık mı olduuu yaa, ahh ne ballıdır o şimdipartalina_ M MiuLego M Mavimiresl R Random3 kızlar nasılsınız? Çok uzun süredir giremiyorum. Malum bizim kız doğdu hicbirseye fırsat yok. İnşallah sizlerden de güzel haberler vardır. bitliKedi canım sen nasılsın? Ne kadar kaldı doğuma? Cinsiyetiniz ne olacak
İnşallah bu sefer hayırlı sonuçlar alırsın kuzumOyyyy İpek kuzusu 3,5 aylık mı olduuu yaa, ahh ne ballıdır o şimdine çabuk geçiyor zaman yaa.. sanki dün gibi..
ben bıraktığın yerdeyim canikom, 1 yıla 4 tüp bebek denemesi sığdırdımama hala pes etmedim bu ay sonu, bir kez de aret kamarda deneyeceğim.. onun dışında iş güç koşturmayla geçiyor hayat..
Minikkuşu benim için de koklaya koklaya öp annesi
Evet kimse pek yazmıyor eskisi gibiİyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın?
Buralar iyice sessizleşti he hiç hoşuma gitmiyor
İyiyiz be aşko her zamanki gibi bekle bekle geçiyor ömürM MavimireslVeziir M MiuLego @cgh Lale95 R Random3 partalina_ Demgey3 bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ R raainbow ayy adını unuttuğum diğer kızlar nasılsınız?
Bende beklemedeyim pazartesi bat. Regl gelirse hemen 3. Kez aşılama tedavisine başlıycam sonra da tüp bebek inşallahM MavimireslVeziir M MiuLego @cgh Lale95 R Random3 partalina_ Demgey3 bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ R raainbow ayy adını unuttuğum diğer kızlar nasılsınız?
Bende 1 gün geciktim bos bos bekliyorumBende beklemedeyim pazartesi bat. Regl gelirse hemen 3. Kez aşılama tedavisine başlıycam sonra da tüp bebek inşallahsen napıyosun nasılsın
Kıııız bende hala olmadımBende 1 gün geciktim bos bos bekliyorum
Yaptım canim 3 4 gün önce negatifti o yüzden beklentiye girmiyorumKıııız bende hala olmadımtest yaptın mı
Bende beklentiye girmiyorum ya regl düzensizliği var ondan geçikiyor diyorum. Ama bata kadar regl ağrım vardı hafif hafif dün hepsi geçti garip bir şekildeYaptım canim 3 4 gün önce negatifti o yüzden beklentiye girmiyorum
Benimde bugün karın guruldanmalarim başladı o bana korku saldı. Çünkü adet olmaya yakin başlar gecikse dert gecikmese dertBende beklentiye girmiyorum ya regl düzensizliği var ondan geçikiyor diyorum. Ama bata kadar regl ağrım vardı hafif hafif dün hepsi geçti garip bir şekildedün ovulasyon testi yaptım ne Eki Görüntüle 3241249
Kız benim de bi üç gün boyunca karnım gurul gurul gazım vardı. Battan sonra ağrılarda kesilince bi ufak heveslenmedim diyemem. Bu sabah da tuvaletimi tuta tuta eczaneye gidip geldim. Sonuç yine hüsranBenimde bugün karın guruldanmalarim başladı o bana korku saldı. Çünkü adet olmaya yakin başlar gecikse dert gecikmese dertovulasyon koyu mu aslinda
Ovulasyon bi tık koyu gibi geldi bana da hatta bu ay 3 tane yaptım belki denk gelir yumurtlamaya diye bu onlardan koyuBenimde bugün karın guruldanmalarim başladı o bana korku saldı. Çünkü adet olmaya yakin başlar gecikse dert gecikmese dertovulasyon koyu mu aslinda