Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aramızda Ovitrelle yapan varmı ? 7.ve 9.cu gün silik çıkıyordu testlerim 10 gün tamamen negatife döndü 12. Gün negatif bugün 15. Gün adet gibi ağrılarım var gidip geliyor adete 3 gün kaldı göğüslerim dehşet acıyo uçları afedersiniz🙏🏼 ilişki sadece 2 gün olmuştu bu arada kan ver diyenler olcak fakat yurt dışındayım kan verilmiyor burda işlem Türkiye’deki gibi ilerlemiyor tedavi olduğum yer adetin geçmesini bekle sonra alırız kan dedi sizce test yapayım mı bugün çokta korkuyorum üstüne girip oldum bide🤦🏻‍♀️

Canımmm ben de çok Üzgünüm yurt dışında el kol bağlı 🥺🥺 çok canım sıkkın 😔😔

Burada acaba herkes iyimi diğer kızlar

Mucizemmm16 Mucizemmm16 @partalina_ R Random3 @Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 Demgey3 Demgey3 @Annabelle1 @Mavimiresl Veziir Veziir @miraclebeyb
Bizlerde iyiyiz çok şükür o geceden sonra evden çıktık daha bugün girdik akşam saatlerinde. Evimiz biraz fazla hasar aldı uzak olduğumuz halde 😥 maalesef psikolojik olarak çok kötüyüz her an sallanıyor gibi hissediyoruz. Haberleri artık açıp izlemeye kalbim dayanmıyor. Rabbim bir daha yaşatmasın 🤲🏻

Bizlerde iyiyiz çok şükür o geceden sonra evden çıktık daha bugün girdik akşam saatlerinde. Evimiz biraz fazla hasar aldı uzak olduğumuz halde 😥 maalesef psikolojik olarak çok kötüyüz her an sallanıyor gibi hissediyoruz. Haberleri artık açıp izlemeye kalbim dayanmıyor. Rabbim bir daha yaşatmasın 🤲🏻
Canım geçmiş olsun. Sen hangi şehir kalıyorsun? Kuzum evin hasarlı ise girmeseydiniz Allah korusun

Kuzum cok geçmiş olsun Rabbim korusun hepimizin içi paramparça oldu ne yatabiliyoruz ne başka bişey korku üzüntü endişe stres hepsi birlikte 😞

Canım geçmiş olsun. Sen hangi şehir kalıyorsun? Kuzum evin hasarlı ise girmeseydiniz Allah korusun
Teşekkür ederim canım hepimize çok geçmiş olsun. Çok kötü günler yaşadık. İnşallah Rabbim bir daha yaşatmaz🤲🏻 ben Kayseri’deyim kuzum haberlere çok çıkmadı ama çoğu evde çatlaklar var hasarlı ev çok maalesef 😔 dün ilk defa girdik kuzum girilmeyecek kadar hasarlı değil çok şükür 🙏

X