Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gecmis olsun canisimmm inshaAllah temiz cikar tahlillerin bebis de iiyidir inshaAllah

Valla bende durumlar aynı kuzum mücadeleye devam ediyorum topic topic geziyorum bakalım hangi ay tutacak diye sen nasılsın aşko ne var ney yok
olsun kuzum ne zaman hayirlisi ise o zaman olsun .. bende de birsye yok bakalim hayirlisi geciktim yine ama testler negatif doktora gidicem yine
Yenilerde bitliKedi nin güzel haberine sevindik kuzum bizde daha bi cacık yok sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor?
anladim canim bitliKedi tebriklerrr canim hayirlarla gelsin isnshaAllah bebisin :)))
ben de degiim gibi iste bakalim doktora gidicem geciktim yine

gecmis olsun canisimmm inshaAllah temiz cikar tahlillerin bebis de iiyidir inshaAllah
İyiyiz şuan ama dün akşam eşimin lobide testi pozitif çıktı ben negatifim onu izole ettim bir odaya attım orada yaşıyor bana bulaşmasın diye benim aşımın süresi geçmişti şimdide o korku var ama hayırlısı

Kızlarrr napıyorsunuz nasılsınız bitliKedi tebril ederim canımmmsağlıkla ilerlesin minik kuş
Bu arada bizde iyiyiz testimiz temiz çıktı şükürler olsun haftaya cinsiyet öğreniyorum inşallah
Sizlerde be var ne yok geçen girdim kızlar okudum ama yazamadım M Mavimiresl bence eşini ikna edersin her şey gönlünce olsun
Mucizemmm16 kuzummm nedense ben senin doktora güvenemiyorum ama unutma her şerde bir hayr vardır
Diğer güzel arkadaşlarım herşey gönlünüzce olsun _Umutlu_Pozitif_ Ginnys R raainbow R Random3 M melek076 miraclebeyb ve diğer güzellikler

Canım maşallah size biz de bugün 5 haftalık olduk çok şükür. Hergün iğneye ve fitile devam. Haftaya kontrol var inşallah güzel haberlerle gelirim ben de.
Cinsiyette var mı hissiyatın?

Ayy her şey yolunda çok şükür çok sevindim tatlım ben iyiyim uslu uslu bekliyorum işte her zamanki gibi. Hadi o zaman cinsiyet tahminlerine başlayabiliriz. İçime doğan ilk erkek oldu

M mucizeOldu
bende diyordum nerelerdesin

Bİzim testlerde temiz çıktı şükür oğlum olacak onun dışında eşim korona oldu aynı evde ben aşısız ama onu izole ettim vakalım

Cok sevindim kuzum maşallah sağlıklı olsun gönlünden geçen olsun ben artık hiç bir doktora güvenmiyorum

Biz de özledik tatlım arada ses ver ben regl olmayı bekliyorum 1 gün gecikmeyle, bıraktığın noktadayız yani sen nasılsın napıyosun anlat bakiyim
Mac izliyoruz evde suan kuzum bende ayniyim yogun geciyor gunler. Ya belki regl gelmicek bekleme bence inşallah gelmz. Test yaptnmi

Mac izliyoruz evde suan kuzum bende ayniyim yogun geciyor gunler. Ya belki regl gelmicek bekleme bence inşallah gelmz. Test yaptnmi
Ohh miss umarım GS lisinizdir regle 2 gün kala yaptım en son 3 gün önce yani. Olsa da o zaman çıkardı biliyoruz artık hastanede yattım ben geçen hafta baya ilaç kullanıyorum o yüzden kortizon antibiyotik falan, muhtemelen onlar gecikmeye sebep oldu kuzum.

Aşkooo cinsiyet mi öğreneceksin hadi bakalım çok sevindim testin temiz çıkmasına hayırlısıyla gelsin minnak

Biz de özledik
Ben bugün yine tüp bebek iğnelerine başladım
3 gün sonra kontrole göre devam edip etmeyeceğimize karar vereceğiz.. Sen nasılsın beybim?
Bu sefer guzel haberler bekliyoruz senden insallah amin
Yoqq Fb liyiz biz gecmis oldu cok gecmis olsun yavrum ilac kullanimi cok etkiliyor adeti
Ay cidden bende özledim pek giremiyorum hastayım öksürük grip karışıkçatlatma iğnesinin 7. Gününe giriyoruz şafak sayıyorum yanisen nasılsın aşko
Yaa catlatma ignesimi oldun yavas yavas bir adim yanasiyorsun m. Test yapinca benide etiketle asko. Cok gecmis olsun dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…