- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.421
gecmis olsun canisimmm inshaAllah temiz cikar tahlillerin bebis de iiyidir inshaAllahİdare ederiyorız canım işte benim karaciğer ağrıyor onun için kan tahlili verdim tatiller dolayısıyla 2 hafta sonra çıkacakmış sonrada ultrason ile muayene edecek tatil öncesi olduğu için muayene yapmadı bakalım bekleyip göreceğiz.bende gündem böyle canım
canim benim napalim mecbur yapiyoruzKuzum yorma kendini bak kıyamam
Ben bildiğin gibievli mutlu çocuksuz..
olsun kuzum ne zaman hayirlisi ise o zaman olsunValla bende durumlar aynı kuzum mücadeleye devam ediyorumtopic topic geziyorum bakalım hangi ay tutacak diye sen nasılsın aşko ne var ney yok
anladim canimYenilerdebitliKedi nin güzel haberine sevindik kuzum bizde daha bi cacık yok sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor?
İyiyiz şuan ama dün akşam eşimin lobide testi pozitif çıktı ben negatifim onu izole ettim bir odaya attım orada yaşıyor bana bulaşmasın diye benim aşımın süresi geçmişti şimdide o korku var ama hayırlısıgecmis olsun canisimmm inshaAllah temiz cikar tahlillerin bebis de iiyidir inshaAllah
Canım maşallah size biz de bugün 5 haftalık olduk çok şükür. Hergün iğneye ve fitile devam. Haftaya kontrol var inşallah güzel haberlerle gelirim ben de.Kızlarrr napıyorsunuz nasılsınızbitliKedi tebril ederim canımmm sağlıkla ilerlesin minik kuş
Bu arada bizde iyiyiz testimiz temiz çıktı şükürler olsun haftaya cinsiyet öğreniyorum inşallah
Sizlerde be var ne yok geçen girdim kızlar okudum ama yazamadım M Mavimiresl bence eşini ikna edersin her şey gönlünce olsun
Mucizemmm16 kuzummm nedense ben senin doktora güvenemiyorum ama unutma her şerde bir hayr vardır
Diğer güzel arkadaşlarım herşey gönlünüzce olsun_Umutlu_Pozitif_ Ginnys R raainbow R Random3 M melek076 miraclebeyb ve diğer güzellikler
Ayy her şey yolunda çok şükür çok sevindim tatlımKızlarrr napıyorsunuz nasılsınızbitliKedi tebril ederim canımmm sağlıkla ilerlesin minik kuş
Bu arada bizde iyiyiz testimiz temiz çıktı şükürler olsun haftaya cinsiyet öğreniyorum inşallah
Sizlerde be var ne yok geçen girdim kızlar okudum ama yazamadım M Mavimiresl bence eşini ikna edersin her şey gönlünce olsun
Mucizemmm16 kuzummm nedense ben senin doktora güvenemiyorum ama unutma her şerde bir hayr vardır
Diğer güzel arkadaşlarım herşey gönlünüzce olsun_Umutlu_Pozitif_ Ginnys R raainbow R Random3 M melek076 miraclebeyb ve diğer güzellikler
bende diyordum nerelerdesinKızlarrr napıyorsunuz nasılsınızbitliKedi tebril ederim canımmm sağlıkla ilerlesin minik kuş
Bİzim testlerde temiz çıktı şükür oğlum olacak onun dışında eşim korona oldu aynı evde ben aşısız ama onu izole ettim vakalımKızlarrr napıyorsunuz nasılsınızbitliKedi tebril ederim canımmm sağlıkla ilerlesin minik kuş
Cok sevindim kuzum maşallahKızlarrr napıyorsunuz nasılsınızbitliKedi tebril ederim canımmm sağlıkla ilerlesin minik kuş
Kizlar napiyosunuz sizi cok ozledimCok sevindim kuzum maşallahsağlıklı olsun gönlünden geçen olsun ben artık hiç bir doktora güvenmiyorum
Biz de özledik tatlım arada ses verKizlar napiyosunuz sizi cok ozledim
bitliKedi A ad000 M mucizeOldu R Random3 R raainbow M MiuLego partalina_ Cimenlere_uzansam Lale95 _Umutlu_Pozitif_
Mac izliyoruz evde suanBiz de özledik tatlım arada ses verben regl olmayı bekliyorum 1 gün gecikmeyle, bıraktığın noktadayız yani sen nasılsın napıyosun anlat bakiyim
Biz de özledikKizlar napiyosunuz sizi cok ozledim
bitliKedi A ad000 M mucizeOldu R Random3 R raainbow M MiuLego partalina_ Cimenlere_uzansam Lale95 _Umutlu_Pozitif_
Ohh miss umarım GS lisinizdirMac izliyoruz evde suankuzum bende ayniyim yogun geciyor gunler. Ya belki regl gelmicek bekleme bence inşallah gelmz. Test yaptnmi
Ay cidden bende özledim pek giremiyorum hastayım öksürük grip karışıkKizlar napiyosunuz sizi cok ozledim
Aşkooo cinsiyet mi öğreneceksin hadi bakalım çok sevindim testin temiz çıkmasına hayırlısıyla gelsin minnakKızlarrr napıyorsunuz nasılsınızbitliKedi tebril ederim canımmm sağlıkla ilerlesin minik kuş
Bu sefer oldu inşallahAy cidden bende özledim pek giremiyorum hastayım öksürük grip karışıkçatlatma iğnesinin 7. Gününe giriyoruz şafak sayıyorum yani sen nasılsın aşko
Bu sefer guzel haberler bekliyoruz senden insallah aminBiz de özledik
Ben bugün yine tüp bebek iğnelerine başladım
3 gün sonra kontrole göre devam edip etmeyeceğimize karar vereceğiz.. Sen nasılsın beybim?
Yoqq Fb liyiz biz gecmis olduOhh miss umarım GS lisinizdirregle 2 gün kala yaptım en son 3 gün önce yani. Olsa da o zaman çıkardı biliyoruz artık hastanede yattım ben geçen hafta baya ilaç kullanıyorum o yüzden kortizon antibiyotik falan, muhtemelen onlar gecikmeye sebep oldu kuzum.
Yaa catlatma ignesimi oldun yavas yavas bir adim yanasiyorsun m. Test yapinca benide etiketle asko. Cok gecmis olsun dikkat et kendineAy cidden bende özledim pek giremiyorum hastayım öksürük grip karışıkçatlatma iğnesinin 7. Gününe giriyoruz şafak sayıyorum yani sen nasılsın aşko
Bende cok özledim aşkımKizlar napiyosunuz sizi cok ozledim