- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.441
Evlerdeyim kuzum standart ayni hersey. Adet olmustun en son nasil gecti bittimiBende cok özledim aşkım simdi gördüm iyiyiz sen napıyosun nasılsın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlerdeyim kuzum standart ayni hersey. Adet olmustun en son nasil gecti bittimiBende cok özledim aşkım simdi gördüm iyiyiz sen napıyosun nasılsın ?
Bitti kuzum ama sanki normal regli olmadım gibi geldi bana ilaçla oldum ya pıhtı falan hiç bişey yoktu bu ay nasıl olucak bakalım olabilicekmiyim regliEvlerdeyim kuzum standart ayni hersey. Adet olmustun en son nasil gecti bittimi
İnsallah olursun duzenine donersin. Bu ay bende degisik adet olmustum klomenden kaynakli. İnsallah duzene girerimBitti kuzum ama sanki normal regli olmadım gibi geldi bana ilaçla oldum ya pıhtı falan hiç bişey yoktu bu ay nasıl olucak bakalım olabilicekmiyim regli
İnşallah aşkom inşallah ikimizde düzene gireriz yani bu ay yine tık yok bende yumurtlama namına yıldım artıkın bat bile bilmiyorumİnsallah olursun duzenine donersin. Bu ay bende degisik adet olmustum klomenden kaynakli. İnsallah duzene girerim
Bende cok degisik sancilar icindeydim degisik seyler de geldi akintiyla beraber. Amann bosverdim artik sende bosver yavrum. Sadece adet ol erken menopoz tedavini ol kafani rahatlat.İnşallah aşkom inşallah ikimizde düzene gireriz yani bu ay yine tık yok bende yumurtlama namına yıldım artıkın bat bile bilmiyorum
Ban yediler en son Temmuz annelerinde çünkü telgram gurubu açtılar
Ben 1 hafta erken regl oldum.İnşallah aşkom inşallah ikimizde düzene gireriz yani bu ay yine tık yok bende yumurtlama namına yıldım artıkın bat bile bilmiyorum
AminnnBu ay insallah hepimiz hamile kaliriz Rabbim özellikle benim gibi yillardir bekleyene tez vakitte hayirlisiyla nasip etsin aminn
Evet uzun zamandır yokBan yediler en son Temmuz annelerinde çünkü telgram gurubu açtılar
1 aydır yok ya
Kasım sonu ban yemişlerdi doğru hatırlıyorsam cezaları çok uzun sürdü ya bu arada M mucizeOldu da yok artık çok Temmuz annelerindeEvet uzun zamandır yok
Ayy kuzum neden ki acaba gittin mi doktora naptın ne durumdasın bildirimlerim kapalıymış bende neden göremiyorum cevapları diyodum internetimiz yoktu bu gece yenilendi simdi gelebildimBen 1 hafta erken regl oldum.
Cok kanamam var
Gitmedim kuzum daha gitmeyi dusunmuyorum gecen ay klomenden az olmustum adet bu ay acisi cikiyo galibaAyy kuzum neden ki acaba gittin mi doktora naptın ne durumdasın bildirimlerim kapalıymış bende neden göremiyorum cevapları diyodum internetimiz yoktu bu gece yenilendi simdi gelebildim
Aa olabilir aşkom doğru diyosun napıyosun bebeğim iyi misin?Gitmedim kuzum daha gitmeyi dusunmuyorum gecen ay klomenden az olmustum adet bu ay acisi cikiyo galiba
Aleyküm selam bebeğimSelamın aleyküm
Mucizemmm16 M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ bitliKedi
Kızların isimlerini unutmuşum ya
Kız benim bu sabah başıma gelenler
Fotoğraf boyutları yüksek geldi yükleyemedim ekran görüntüsü aldım öyle atabildimAleyküm selam bebeğim
Noldu aşkom
Aşkım görüyorum çizgileri bende off inşallah bebiştir ya bat yarın mı belirtin falan var mıBenim bat yarın gözüküyor uygulamada iki gün önce test yapmıştım negatifti bu sabah 6 da tuvalete uyandım dedim bi test daha yapayım kız damlattım c belli olmaya başlar başlamaz tnin orda bir çizgi belirmeye başladı. Ay ben bir sevin bir mutlu ol sonra noldu biliyormusunuz o belirginleşen çizgi hareket etmeye başladı. c ye kadar ilerledi ulan bi testin beni trollemediği kalmıştı
Sonra dedim bu test yanlış laboquick vardı diğer teste damlattığım damlacıkları kalan idrarı laboquick teste damlattım onda da bişey çıkmadı. Yani hayalet çizgi var ama onu saymıyorum artık
Ben bi yarım saat testleri inceledim falan sonra yattım uyudum. Anam rüyada aynı olayı tekrar tekrar gördüm. Sonra 9.30 gibi eşim işten geldi olayı ona anlattım güldük ettik geri uyuduk bu sefer rüyamda testlerde sonradan beliren çizgiler vardı uyanınca bi baktım çizgiler belirginleşmiş
Fotoğrafını çektim de yükleyemiyorumEki Görüntüle 3192282 Eki Görüntüle 3192283