- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.261
Amin aşkımDavul zurna çalacağız sen adet olunca ay biz burda çatladık ama dr söktürücü verecek muhtemelen. İnşallah test yaptırırsan değerlerinin düzeldiğini görmek nasip olur
Yaparım aşkom Çarşamba doktora gitcem zaten cokta müdahale etmek istemiyorum içimdeki umudun gözü kör olsunKuzu regl söktürücü masaj yapsana belki işe yarar
Gidicem kuzum çarşamba günü bi aksilik olmazsa inşallahCanim muayene ol istersen bu kadar gecikmesi normal değil
Off bende adet oldum hemde bu sefer erken geldiYaparım aşkom Çarşamba doktora gitcem zaten cokta müdahale etmek istemiyorum içimdeki umudun gözü kör olsun
Yaaa ne kadar erken geldi aşkomOff bende adet oldum hemde bu sefer erken geldi
3 gün aşkım dün lekelenme başladı gecede regl başladı. 21 Aralık Dı bat.Yaaa ne kadar erken geldi aşkom
Tüh ya3 gün aşkım dün lekelenme başladı gecede regl başladı. 21 Aralık Dı bat.
Bu ay hiç bişey denemeyecem ilişki takibi de tapmıycam folik asit kullanıp diyet falan yapıcam.
Sana diyordum da bende umudumu kesmeye başlıyorum sanki ya. Bide eltim hamile ya sürekli bebek konuşuluyor evde çok kötü oluyorum.
Bende bir adet predictor iki tane artımed var cumaya kadar durabilir miyim bilmiyorumbitliKedi canım selam, test yapcak mısın? Yapacaksan ne zaman yapmayı düşünüyorsun? Ben cuma günü yapıcam galiba yumurtlamadan sonra 12. Gün oluyor, bu ay pek ümidim yok ama yine de yapayım diyorum. Elimde beş tane innovita strip var
Ah kuzum ya kıyamam ben sana tez vakitte son bulsun hasretiniz3 gün aşkım dün lekelenme başladı gecede regl başladı. 21 Aralık Dı bat.
Bu ay hiç bişey denemeyecem ilişki takibi de tapmıycam folik asit kullanıp diyet falan yapıcam.
Sana diyordum da bende umudumu kesmeye başlıyorum sanki ya. Bide eltim hamile ya sürekli bebek konuşuluyor evde çok kötü oluyorum.
Ooo kuşanmışsınBende bir adet predictor iki tane artımed var cumaya kadar durabilir miyim bilmiyorumbenim de 12. Gün oluyor
Unutunca da gelmiyorlar be yazın hiç aklıma bile getirmedim ama yine olmadıTüh yatahmin ediyorum bebeğim cok iyi anlıyorum seni istediğini yap aşko boşver en iyisi bu durumu unutmak zaten unutunca geliyo sıpalar
Amin kuzumAh kuzum ya kıyamam ben sana tez vakitte son bulsun hasretiniz
Valla üşüttüm belki bilmiyorum ama biraz WC sıklaştı gibi. Başka da bir şey yok şuan sende var mı?Ooo kuşanmışsınBeklicem ben bu sefer inşallah. Belirtin var mı hiç
Vardır rabbimin bize de sakladığı güzel günleri ummadığımız anda ama bekletmeden inşallah olsunAmin kuzumçok zorlanıyorum artık reglin verdiği sinir bozukluğu da var tabi psikolojim ağrıyor
Kasık ağrısı oluyor, içerden biri çimdikliyor gibi ama bu geçen ay da olmuştu çok belirtiden sayamıyorum. Akıntı meme hassasiyeti hiç yok.Valla üşüttüm belki bilmiyorum ama biraz WC sıklaştı gibi. Başka da bir şey yok şuan sende var mı?
Canim bat bugun daha adet olmadim. Grip oluyorum sanirim keyifsizim. Sen napiyosun test yaptnmi?M Mavimiresl napıyosun kuzum adet gelmedi inşallah
Yarın 10. Gün belki yaparım canım ama içimden bir his olmadı diyor. Bakalım hayırlısı artık. Takviye al canım aman dikkat et hastalık ilerlemesin herkes yıkılıyor. Test yaptın mı?Canim bat bugun daha adet olmadim. Grip oluyorum sanirim keyifsizim. Sen napiyosun test yaptnmi?
Niyeyse ben de pek umutlu değilim 3 gebelikte de çok erken başladı belirtiler ama şimdi onlar yok bilmiyorum artıkKasık ağrısı oluyor, içerden biri çimdikliyor gibi ama bu geçen ay da olmuştu çok belirtiden sayamıyorum. Akıntı meme hassasiyeti hiç yok.
Hayırlısı olsun canım. Allah sağlığımızdan etmesinNiyeyse ben de pek umutlu değilim 3 gebelikte de çok erken başladı belirtiler ama şimdi onlar yok bilmiyorum artık