Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olucak sadece zamanı var kızmaya başlıyorum aşkım nerde benim iğne ipliğim ağzını büzcem
Aşkım bu sefer fena çöktüm ya eşime yansıtmak istemiyorum ama anlıyor üzülmesin diye bişey yok iyiyim dedim bu sefer kocam onunla derdimi paylaşmadım için uzaklaşmaya başladı. Geçen gece içimi döktüm anlattım hislerimi dertleştik şimdi biraz daha iyiyim toparlanma sürecindeyim inşallah daha iyi olucam
Unutmadık aşko sadece kendi dertlerimize daldık

Ay aşko eşim vardiya değiştirdi bu aralar geç kalkıyoruz geç gidiyor işe derken akşama kadar evin içinde dönüyorum iyiyim şükür bebeğim bata 3 kaldı kaset test yaptım bi tane bomboş adeti bekliyorum gelsin diye zaten bu ay boş hissediyordum sen nasılsın iyimisin bebeğlm

Niye tek başına taşımaya çalışıyorsun aşkom yaa dert paylaştıkça azalır, kaldı ki onlar hayat arkadaşımız, mutluluğumuzu paylaştığımız gibi tabii ki mutsuzluklarımızı da paylaşıcaz ve emin ol böyle olunca daha da sarılacaksınız birbirinize. En önemli desteğimiz de eşlerimiz çünkü bu süreci sadece onlarla yaşıyoruz. Toparlanmana sevindim. Her şey güzel olacak sadece biraz zamanı var o kadar

Kuzum eşime anlatınca o benden daha çok üzülüyor Kıyamıyorum

Sen doktora gitsene bi ne diyor ki
Çık şu depresyondan yeni yıl yeni ay yeni umutlar demek seni elime alırım bak bizde iyiyiz canım sağol herşey yolunda şükür
Ahh kuzummm bende degisen bisey yok hep ayni. Sen nasilsin neler yapiyosun minnosun nasil
bekleme modunda mısın inşallah hep anı değil değişecek inan bana iyiyiz o da iyi teyzesi haftaya randevum var belki cinsiyet söyler dr
sen bu ay fifi diyorsun ya genelde bırakanlar hemen hamiş oluyor evet bu uğurda kendimizi çok ihmal ediyoruz valla iyi olur bebiş olur inşallah bu güzel değişimler
Sorma bende unutuldum buralarda maalesef
yok kıZ eskisi gibi hareketli değil grup ondan bak ben yazmasam beni de unutuyorlar
dolu çıkacak dolu dolu kırmızı çift çizgi gemde beni etikette kuzum olur mu duam seninle

Kuzummm üzül tabi ama toparlan canım yazık kendine de eşine de duam sizinle

Yaaa vaktini bekliyor kuzucuk yinede bekleyelim belki geç döllenme olabilir falan

Bugün gittim aşkı doğum kontrol hapı verdi ve yolladı senin yumurtaların bitmiş muayene olmana bile gerek yok dedi

Yok bir tatsızlıktan bence böyle oldu ama ben asla takmıyorum kafama
Sadece eskisi kadar buraya girmiyorum o kadar

Hep öyle diyorlar ama benimki totem değil aşko 2 ay beklesin lütfen cinsiyeti öğrenince bizi etiketle meraktan çatlamayalım

Bugün gittim aşkı doğum kontrol hapı verdi ve yolladı senin yumurtaların bitmiş muayene olmana bile gerek yok dedi
Allah’ını seversen başka doktora da git hadi ordan s..ie go deseydin ya
Kuzum bak galiba Ginnys dr menapoz demişti ama bak hamiş maşallah
Lütfennn arkadaşım sakın moralini bozma ve başka doktorlara da git

Hep öyle diyorlar ama benimki totem değil aşko 2 ay beklesin lütfen cinsiyeti öğrenince bizi etiketle meraktan çatlamayalım
Aslında en iyisi çünkü şimdi saçıma boya yapamıyorum keşke o ay yapsaydım beyazlarım bangır bangır bağırıyor saç kestirmem lazım yapamıyorum yani bizde iyi sayılmaz diye bizimkiler yaptırmıyorlar şimdi 7 ay a kadar ne hal alırım bilemiyorumay tabiki etiketlerim hemde anında

O başka Dr bu başka Dr şimdiki ağrılar biraz benide şüphelendirdi kasına bir şey diyemem çünkü ağrının yeri belli kan tahlili ve ultrason ile belli olur kesin bir şey söyleyemem dedi ztn sonuçların gelsin değerlendirelim ama karaciğer safra ikisinden birinde bir döküntü mevcut tahlil için güç bekliyorum ev doktorunda gün bekliyoruz kan vermek için sadece pazartesi sabah alıyorlar kan ne saçma bir uygulama ama böyleler

Onu demiyorum canım hamiş olmadan önce sana dememişler miydi menapoza giriyorsun falan

Gitmek istemiyorum aşkım başka doktora cünkü çözüm sunan kimse yok sonucu gören aynı şeyi söylüyo yoruldum zaten tarlusal aldım az önce ilkini içtim simdi Yasmin kullanmak istemiyorum göğüste kist yaptığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…