- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.301
Bende az once yaptim yoq yoqqq gelmiyo regl. Belirti bilem yokYaw ben alt yapı çalışması olarak ekşın dıkşında yaptım yok arkedeş inadı inat
Aşkım bu sefer fena çöktüm ya eşime yansıtmak istemiyorum ama anlıyor üzülmesin diye bişey yok iyiyim dedim bu sefer kocam onunla derdimi paylaşmadım için uzaklaşmaya başladı. Geçen gece içimi döktüm anlattım hislerimi dertleştik şimdi biraz daha iyiyim toparlanma sürecindeyimOlucak sadece zamanı var kızmaya başlıyorum aşkımnerde benim iğne ipliğim ağzını büzcem
Unutmadık aşko sadece kendi dertlerimize daldıkKızlarrr napıyorsunuz ya sesiniz çıkmıyor beni unuttunuz mu neMucizemmm16 test yaptın mı _Umutlu_Pozitif_ canım sen nerdesin M Mavimiresl @bitliKedi Veziir R Random3 @raainbow nerdesiniz canlar ya
Ay aşko eşim vardiya değiştirdi bu aralar geç kalkıyoruz geç gidiyor işe derken akşama kadar evin içinde dönüyorumKızlarrr napıyorsunuz ya sesiniz çıkmıyor beni unuttunuz mu neMucizemmm16 test yaptın mı _Umutlu_Pozitif_ canım sen nerdesin M Mavimiresl @bitliKedi Veziir R Random3 @raainbow nerdesiniz canlar ya
Niye tek başına taşımaya çalışıyorsun aşkom yaa dert paylaştıkça azalır, kaldı ki onlar hayat arkadaşımız, mutluluğumuzu paylaştığımız gibi tabii ki mutsuzluklarımızı da paylaşıcaz ve emin ol böyle olunca daha da sarılacaksınız birbirinize. En önemli desteğimiz de eşlerimiz çünkü bu süreci sadece onlarla yaşıyoruz. Toparlanmana sevindim. Her şey güzel olacak sadece biraz zamanı var o kadarAşkım bu sefer fena çöktüm ya eşime yansıtmak istemiyorum ama anlıyor üzülmesin diye bişey yok iyiyim dedim bu sefer kocam onunla derdimi paylaşmadım için uzaklaşmaya başladı. Geçen gece içimi döktüm anlattım hislerimi dertleştik şimdi biraz daha iyiyim toparlanma sürecindeyiminşallah daha iyi olucam
Unutmadık aşko sadece kendi dertlerimize daldık
Kuzum eşime anlatınca o benden daha çok üzülüyorNiye tek başına taşımaya çalışıyorsun aşkom yaa dert paylaştıkça azalır, kaldı ki onlar hayat arkadaşımız, mutluluğumuzu paylaştığımız gibi tabii ki mutsuzluklarımızı da paylaşıcaz ve emin ol böyle olunca daha da sarılacaksınız birbirinize. En önemli desteğimiz de eşlerimiz çünkü bu süreci sadece onlarla yaşıyoruz. Toparlanmana sevindim. Her şey güzel olacak sadece biraz zamanı var o kadar
Haklısın ama biz de insanız kuzucum paylaşmaya ihtiyacımız var. Sıkma artık canını, kafana taktıkça iyice sarpasarıyor biliyosunKuzum eşime anlatınca o benden daha çok üzülüyorKıyamıyorum
Sen doktora gitsene bi ne diyor kiAşkom unutmadık be herkes depresyonda galiba bu aralarbeni sorma zaten depresyonun dibini sıyırıyorum hala regli olmadım saat itibariyle 38. Günden selamlar aşkım pazar sabah ilk idrarla test yaptım malesef bişey yok bebeğim sen napıyosun bebişinle nasılsınız
bekleme modunda mısın inşallahAhh kuzummm bende degisen bisey yok hep ayni. Sen nasilsin neler yapiyosun minnosun nasil
sen bu ay fifi diyorsun ya genelde bırakanlar hemen hamiş oluyorBiz kendimizi unuttuk bebeğim, ben aslında yoğuummnasılsın tatlı anniş var mı bize güzel haberlerin? Benim reglim bugün itibariyle bitti ama bu ay çok da fifi modundayım başka şeylere odaklandım önümüzdeki 2 ay olmazsa iyi olur aslında. Kilo vermeye çalışıyorum, lazere, cilt bakımına vs gidiyorum tamamen kendime döndüm kuzum
yok kıZ eskisi gibi hareketli değil grup ondan bak ben yazmasam beni de unutuyorlarSorma bende unutuldum buralarda maalesef
dolu çıkacak dolu dolu kırmızı çift çizgi gemdeCanımmm ben de bir ilkokul 1. Sınıf bebesi var işten güçten fırsat bulunca geliyorum işte. Benim bata 5 gün var bakalım rabbim inşallah sağlıkla nasip ederse test için beklemedeyim ufak belirtiler var inşallah boşa çıkmaz. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bebişimiz nasıl?
Kuzummm üzül tabi ama toparlan canım yazık kendine de eşine de duam sizinleAşkım bu sefer fena çöktüm ya eşime yansıtmak istemiyorum ama anlıyor üzülmesin diye bişey yok iyiyim dedim bu sefer kocam onunla derdimi paylaşmadım için uzaklaşmaya başladı. Geçen gece içimi döktüm anlattım hislerimi dertleştik şimdi biraz daha iyiyim toparlanma sürecindeyiminşallah daha iyi olucam
Unutmadık aşko sadece kendi dertlerimize daldık
YaaaAy aşko eşim vardiya değiştirdi bu aralar geç kalkıyoruz geç gidiyor işe derken akşama kadar evin içinde dönüyorumiyiyim şükür bebeğim bata 3 kaldı kaset test yaptım bi tane bomboş adeti bekliyorum gelsin diye zaten bu ay boş hissediyordum sen nasılsın iyimisin bebeğlm
Bugün gittim aşkı doğum kontrol hapı verdi ve yolladı senin yumurtaların bitmiş muayene olmana bile gerek yok dediSen doktora gitsene bi ne diyor ki
Çık şu depresyondan yeni yıl yeni ay yeni umutlar demekseni elime alırım bak bizde iyiyiz canım sağol herşey yolunda şükür
bekleme modunda mısın inşallahhep anı değil değişecek inan bana iyiyiz o da iyi teyzesi haftaya randevum var belki cinsiyet söyler dr
sen bu ay fifi diyorsun ya genelde bırakanlar hemen hamiş oluyorevet bu uğurda kendimizi çok ihmal ediyoruz valla iyi olur bebiş olur inşallah bu güzel değişimler
yok kıZ eskisi gibi hareketli değil grup ondan bak ben yazmasam beni de unutuyorlar
dolu çıkacak dolu dolu kırmızı çift çizgi gemdebeni etikette kuzum olur mu duam seninle
Ne önerdi ne dedi pekiBugün gittim aşkı doğum kontrol hapı verdi ve yolladı senin yumurtaların bitmiş muayene olmana bile gerek yok dedi
Yok bir tatsızlıktan bence böyle oldu ama ben asla takmıyorum kafamaSen doktora gitsene bi ne diyor ki
Çık şu depresyondan yeni yıl yeni ay yeni umutlar demekseni elime alırım bak bizde iyiyiz canım sağol herşey yolunda şükür
bekleme modunda mısın inşallahhep anı değil değişecek inan bana iyiyiz o da iyi teyzesi haftaya randevum var belki cinsiyet söyler dr
sen bu ay fifi diyorsun ya genelde bırakanlar hemen hamiş oluyorevet bu uğurda kendimizi çok ihmal ediyoruz valla iyi olur bebiş olur inşallah bu güzel değişimler
yok kıZ eskisi gibi hareketli değil grup ondan bak ben yazmasam beni de unutuyorlar
dolu çıkacak dolu dolu kırmızı çift çizgi gemdebeni etikette kuzum olur mu duam seninle
Hep öyle diyorlar ama benimki totem değil aşko 2 ay beklesin lütfenSen doktora gitsene bi ne diyor ki
Allah’ını seversen başka doktora da git hadi ordan s..ie go deseydin yaBugün gittim aşkı doğum kontrol hapı verdi ve yolladı senin yumurtaların bitmiş muayene olmana bile gerek yok dedi
Noldu kiiiYok bir tatsızlıktan bence böyle oldu ama ben asla takmıyorum kafama
Sadece eskisi kadar buraya girmiyorum o kadar
Aslında en iyisi çünkü şimdi saçıma boya yapamıyorumHep öyle diyorlar ama benimki totem değil aşko 2 ay beklesin lütfencinsiyeti öğrenince bizi etiketle meraktan çatlamayalım
O başka Dr bu başka Dr şimdiki ağrılar biraz benide şüphelendirdi kasına bir şey diyemem çünkü ağrının yeri belli kan tahlili ve ultrason ile belli olur kesin bir şey söyleyemem dedi ztn sonuçların gelsin değerlendirelim ama karaciğer safra ikisinden birinde bir döküntü mevcut tahlil için güç bekliyorum ev doktorunda gün bekliyoruz kan vermek için sadece pazartesi sabah alıyorlar kan ne saçma bir uygulama ama böylelerAllah’ını seversen başka doktora da git hadi ordan s..ie go deseydin ya
Kuzum bak galibaGinnys dr menapoz demişti ama bak hamiş maşallah
Lütfennn arkadaşım sakın moralini bozma ve başka doktorlara da git
Aşkoooo bildin bildin oğlum olacak teyzesiSorma bende unutuldum buralarda maalesef
Onu demiyorum canım hamiş olmadan önce sana dememişler miydi menapoza giriyorsun falanO başka Dr bu başka Dr şimdiki ağrılar biraz benide şüphelendirdi kasına bir şey diyemem çünkü ağrının yeri belli kan tahlili ve ultrason ile belli olur kesin bir şey söyleyemem dedi ztn sonuçların gelsin değerlendirelim ama karaciğer safra ikisinden birinde bir döküntü mevcut tahlil için güç bekliyorum ev doktorunda gün bekliyoruz kan vermek için sadece pazartesi sabah alıyorlar kan ne saçma bir uygulama ama böyleler
Gitmek istemiyorum aşkım başka doktora cünkü çözüm sunan kimse yok sonucu gören aynı şeyi söylüyo yoruldum zatenAllah’ını seversen başka doktora da git hadi ordan s..ie go deseydin ya
Kuzum bak galibaGinnys dr menapoz demişti ama bak hamiş maşallah
Lütfennn arkadaşım sakın moralini bozma ve başka doktorlara da git