- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 38
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.281
Amin canım güzel haberlerle gelelim inşallahHayırlısı olsun canım. Allah sağlığımızdan etmesin Gerisi hallolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım güzel haberlerle gelelim inşallahHayırlısı olsun canım. Allah sağlığımızdan etmesin Gerisi hallolur
Sabah yaptim negatif. Nurofen iciyorum soguk alginligi icin. Canimda bisey istemiyor. Basim agriyor biraz. Gebelik olsun yada olmasin üzülme vakti zamani var herseyin. Ben artik gebelik konularinda gezmeyi bile düşünmüyorum sanirim yoruldum. Ama sen cabuk hamile kaliyosun guzel haberler yakin. Siz olmasaniz bu topige bile gelmem inan o kadar uzaklasmaya basladim bebek fikrindenYarın 10. Gün belki yaparım canım ama içimden bir his olmadı diyor. Bakalım hayırlısı artık. Takviye al canım aman dikkat et hastalık ilerlemesin herkes yıkılıyor. Test yaptın mı?
Canım evet senin için zor bir dönem oldu bu aralar üst üste geldi her şey napalım olanlarla avunacağız onlara sarılacağız. Bakalım kolay kalıyorum da ne zaman olacak o da belli mi sanki nasip kısmetSabah yaptim negatif. Nurofen iciyorum soguk alginligi icin. Canimda bisey istemiyor. Basim agriyor biraz. Gebelik olsun yada olmasin üzülme vakti zamani var herseyin. Ben artik gebelik konularinda gezmeyi bile düşünmüyorum sanirim yoruldum. Ama sen cabuk hamile kaliyosun guzel haberler yakin. Siz olmasaniz bu topige bile gelmem inan o kadar uzaklasmaya basladim bebek fikrinden
Aynen öyle yoruldum. Hevesim her gecen ay bitiyor. Galiba yaslaniyorumCanım evet senin için zor bir dönem oldu bu aralar üst üste geldi her şey napalım olanlarla avunacağız onlara sarılacağız. Bakalım kolay kalıyorum da ne zaman olacak o da belli mi sanki nasip kısmet
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallahEki Görüntüle 3179582 kizlaaarrr
Olucak sadece zamanı var kızmaya başlıyorum aşkım nerde benim iğne ipliğim ağzını büzcemUnutunca da gelmiyorlar be yazın hiç aklıma bile getirmedim ama yine olmadı hiç olmayacak sanırım
Çok sağol canımMaşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah
Adet oldunmu askooOlucak sadece zamanı var kızmaya başlıyorum aşkım nerde benim iğne ipliğim ağzını büzcem
Olmadım olamıyoring aşkomAdet oldunmu askoo
Bende olmadimmm gel sarilalimOlmadım olamıyoring aşkom
Hemen sarılalım aşkım geldim ayy inşallah bebiştir aşkomBende olmadimmm gel sarilalim
Kiz yok test yaptim bugun olmasi imkansiz daha. Regl gelsin artik bekletmeden ikimizinde gelsnHemen sarılalım aşkım geldim ayy inşallah bebiştir aşkom
Yaw ben alt yapı çalışması olarak ekşın dıkşında yaptım yok arkedeş inadı inatKiz yok test yaptim bugun olmasi imkansiz daha. Regl gelsin artik bekletmeden ikimizinde gelsn
Aşkom unutmadık be herkes depresyonda galiba bu aralar beni sorma zaten depresyonun dibini sıyırıyorum hala regli olmadım saat itibariyle 38. Günden selamlar aşkım pazar sabah ilk idrarla test yaptım malesef bişey yok bebeğim sen napıyosun bebişinle nasılsınızKızlarrr napıyorsunuz ya sesiniz çıkmıyor beni unuttunuz mu ne Mucizemmm16 test yaptın mı _Umutlu_Pozitif_ canım sen nerdesin M Mavimiresl bitliKedi Veziir R Random3 R raainbow nerdesiniz canlar ya
Canımmm ben de bir ilkokul 1. Sınıf bebesi var işten güçten fırsat bulunca geliyorum işte. Benim bata 5 gün var bakalım rabbim inşallah sağlıkla nasip ederse test için beklemedeyim ufak belirtiler var inşallah boşa çıkmaz. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bebişimiz nasıl?Kızlarrr napıyorsunuz ya sesiniz çıkmıyor beni unuttunuz mu ne Mucizemmm16 test yaptın mı _Umutlu_Pozitif_ canım sen nerdesin M Mavimiresl bitliKedi Veziir R Random3 R raainbow nerdesiniz canlar ya
Sorma bende unutuldum buralarda maalesefKızlarrr napıyorsunuz ya sesiniz çıkmıyor beni unuttunuz mu ne Mucizemmm16 test yaptın mı _Umutlu_Pozitif_ canım sen nerdesin M Mavimiresl bitliKedi Veziir R Random3 R raainbow nerdesiniz canlar ya
Biz kendimizi unuttuk bebeğim, ben aslında yoğuumm nasılsın tatlı anniş var mı bize güzel haberlerin? Benim reglim bugün itibariyle bitti ama bu ay çok da fifi modundayım başka şeylere odaklandım önümüzdeki 2 ay olmazsa iyi olur aslında. Kilo vermeye çalışıyorum, lazere, cilt bakımına vs gidiyorum tamamen kendime döndüm kuzumKızlarrr napıyorsunuz ya sesiniz çıkmıyor beni unuttunuz mu ne Mucizemmm16 test yaptın mı _Umutlu_Pozitif_ canım sen nerdesin M Mavimiresl bitliKedi Veziir R Random3 R raainbow nerdesiniz canlar ya
Ahh kuzummm bende degisen bisey yok hep ayni. Sen nasilsin neler yapiyosun minnosun nasilKızlarrr napıyorsunuz ya sesiniz çıkmıyor beni unuttunuz mu ne Mucizemmm16 test yaptın mı _Umutlu_Pozitif_ canım sen nerdesin M Mavimiresl bitliKedi Veziir R Random3 R raainbow nerdesiniz canlar ya