- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.221
Kuzum dun karasu daydik cok gec geldik. Bugun de kuran vardi cuma okumasi bende, simdi gitti misafirler anca firsat buldum. İdrar yollarim cok rahatsız mideme vuruyor artik mide bulantisiyla geliyorNoldu aşkom sana yaaa
Aşkım regli oldun mu sen?Kuzum dun karasu daydik cok gec geldik. Bugun de kuran vardi cuma okumasi bende, simdi gitti misafirler anca firsat buldum. İdrar yollarim cok rahatsız mideme vuruyor artik mide bulantisiyla geliyor
Yok kuzum 3-4 gun var. Dün gece test yaptim bembeyazAşkım regli oldun mu sen?
Emin misin bembeyaz olduğuna aşkım yaaaYok kuzum 3-4 gun var. Dün gece test yaptim bembeyaz
Sen regl oldunmu. Amann napalim ya yapcak bisey yokEmin misin bembeyaz olduğuna aşkım yaaabiz nolcaz böyle enfeksiyon hep negatif test yıldık be
Olmadım aşkım halaSen regl oldunmu. Amann napalim ya yapcak bisey yok
Geçmiş olsun canım ya tedavi falan uyguluyor musun doktora gittin mi?Geberiyorum idrar yolu enfeksiyonundan
Ben de daha fazla ertelemek istemiyorum işte. Her işimi halledeyim 2-3 ay sonra istersek direkt aşılama ya da tüp bebeğe başlarız diye düşünüyorumOf yaa aynı dertler bende de var hele lazere gitmeyi çok istiyorum ama işte kaç yıldır erteliyoruz bebek için. Kilo desen aldı başını gitti.
Ne işe yarıyor kuzum bu otKızlar merhaba. Ben bu ay çakşır otuna başladım.2013 de bunu kullandığım ay büyük oğluma hamile kalmıştım.şimdi tekrar deneyim dedim
Bende aldım kökünü ama 1 kez yaptm öyle çıkardım ki kusacaktim nerdeyswKızlar merhaba. Ben bu ay çakşır otuna başladım.2013 de bunu kullandığım ay büyük oğluma hamile kalmıştım.şimdi tekrar deneyim dedim
Osmanlı'da soylarin artmasi için iciyorlarmisNe işe yarıyor kuzum bu ot
Kuzum üroloji den sira bulamadim maalesef. Özeldede yok devlete gitmem zatenGeçmiş olsun canım ya tedavi falan uyguluyor musun doktora gittin mi?
Mfk kullanıyorum demistin o dalgalandirmistirOlmadım aşkım hala
Umarım öyledir aşkomMfk kullanıyorum demistin o dalgalandirmistir
Ya bazı bitkisel yağlar kullanıyorlarmış bi topicde gördüm ama isimlerini hatırlayamıyorum Google yazıp doğal yöntemlere baksana. Ya bende kaç gündür afedersin büyük tuvalete çıkarken çok zorlanıyorum. Ama doktora gitme cesaretim yokKuzum üroloji den sira bulamadim maalesef. Özeldede yok devlete gitmem zaten
Canım yumurta sayısını artırıyor gelişimini. Erkekte sperm artırıyor hızını. Eşinde kullanıyor büyük oğluma vesile oldu.kime önerdiysem kim kullandıysa hamile kaldıNe işe yarıyor kuzum bu ot
Ayy sorma çok kötü. Ben burnumu kapatım bir kaşık ağzıma alıyorum su ile yutuyorumBende aldım kökünü ama 1 kez yaptm öyle çıkardım ki kusacaktim nerdeysw
Erik hosafi yapabilirsen yap kendine. Bide zeytinyagi içebilirsn biraz zor olabilir ama surup gibi icYa bazı bitkisel yağlar kullanıyorlarmış bi topicde gördüm ama isimlerini hatırlayamıyorum Google yazıp doğal yöntemlere baksana. Ya bende kaç gündür afedersin büyük tuvalete çıkarken çok zorlanıyorum. Ama doktora gitme cesaretim yok
Ay erik hoşafı var galiba kayınvalidem koymuştu sabah bi bakayım ya inşallah fayda ederErik hosafi yapabilirsen yap kendine. Bide zeytinyagi içebilirsn biraz zor olabilir ama surup gibi ic