Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazartesi ye yok beybi çarşambaya aldım son gittiğim doktora o iyiydi en azından birşeyler verir belki
Yani erken menopoz diyolar ama tedaviye baslamadilar buda sacma geliyor ya. Seni tedaviye yonlendirip adetlerini hormonlarini duzenlemeleri gerekiyor. Daha yasin cok genç. Bu arada bugunde testim negatif adet bekliyorum.

Yani erken menopoz diyolar ama tedaviye baslamadilar buda sacma geliyor ya. Seni tedaviye yonlendirip adetlerini hormonlarini duzenlemeleri gerekiyor. Daha yasin cok genç. Bu arada bugunde testim negatif adet bekliyorum.
Valla aşkom bilmiyorum yani doktor bana ilac vs hiç bişey söylemedi bi amh bakalım dedi sonuc cıkınca gel dedi 10 gün sonra da cıkabilir dedi 3 gün sonra da ama ilaç falan demedi amh de düşük diye gitmedim yaaa keşke pozitif olsaydı adet gelmedikçe umut var aşkom bekleyelim bakalım

Zaten hastaneye gidesim hic yok hic sevmem hastane doktor isini. Bi bakalim insallah iyi gelir ilac
Yaa aşkom gitsende bi halt yapmıyorlar gittim geçenlerde serum takıp yollıycaktı ne idrar tahlili ne kan almadılar ya acile gittim bacaklarım sırtım cok ağrıyo diye yapmıyoruz dedi ya la idrar da kanda 2 saat bekledim bide

Merhaba ben yeni katıldım size bir şey danışmak istiyorum bende kist vardı doğum kontrol hapı kullandırdı doktorum 1 ayda geçti fakat bu ayda devam etmemi söyledi ama ben bu ay süt maydonoz buharını da yaptım bir ihtimalim var mıdır sizce

Mutlaka git tedavine basla.

Kızlar normalde benim meme hassasiyetim adete 1 hafta kala baslardi bu kez yumurtlamayla başladı sebebini bilen var mi
Bende dikkat ettim aşko ilaç falan kullanırkende bazen regle 4 5 gün varken hassasiyet oluyordu bazende yumurtlama sonrası başlıyor. Bu ayda mesela yumurtlama zamanından beri acıyor göğüslerim Bende anlamadım neden bir öyle bir böyle oluyor

Bu kadar erken hic baslamazdi benim tuhaf bakalim hayırlısı acaba prolaktin falan mi yükseldi

bitliKedi canım selam, test yapcak mısın? Yapacaksan ne zaman yapmayı düşünüyorsun? Ben cuma günü yapıcam galiba yumurtlamadan sonra 12. Gün oluyor, bu ay pek ümidim yok ama yine de yapayım diyorum. Elimde beş tane innovita strip var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…