- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.241
Devlet diyince bana geliyolar vallahiKuzum üroloji den sira bulamadim maalesef. Özeldede yok devlete gitmem zaten
Randevu al pazrtsiyede bi kadin doguma git yavrum. Bide fsh falan filan icin detayli kontrol yaptir erken menopoz icin bi fikir al tedaviye basla mucizem yaa.Aşkolar hala regli olmadım psikolojim elden gidiyeaaahh @Lale95 M MavimireslbitliKedi R Random3 @_Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 @Demgey3 @ad000 Veziir @raainbow Childdevelopment @mucizeOldu @Safiye19 @My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum aşkolar
Valla idrar yolu antiseptigi aldim bugun eczaneden napimDevlet diyince bana geliyolar vallahi
Pazartesi ye yok beybi çarşambaya aldım son gittiğim doktora o iyiydi en azından birşeyler verir belkiRandevu al pazrtsiyede bi kadin doguma git yavrum. Bide fsh falan filan icin detayli kontrol yaptir erken menopoz icin bi fikir al tedaviye basla mucizem yaa.
Umarım işe yarar şifa olur inşallah bebeğimValla idrar yolu antiseptigi aldim bugun eczaneden napim
Yani erken menopoz diyolar ama tedaviye baslamadilar buda sacma geliyor ya. Seni tedaviye yonlendirip adetlerini hormonlarini duzenlemeleri gerekiyor. Daha yasin cok genç. Bu arada bugunde testim negatif adet bekliyorum.Pazartesi ye yok beybi çarşambaya aldım son gittiğim doktora o iyiydi en azından birşeyler verir belki
Zaten hastaneye gidesim hic yok hic sevmem hastane doktor isini. Bi bakalim insallah iyi gelir ilacUmarım işe yarar şifa olur inşallah bebeğimya devlet tam bir rezil olmuş artık ay kan beynime gidiyo devlet hastanesi diyince yemin ederim
Valla aşkom bilmiyorum yani doktor bana ilac vs hiç bişey söylemedi bi amh bakalım dedi sonuc cıkınca gel dedi 10 gün sonra da cıkabilir dedi 3 gün sonra da ama ilaç falan demedi amh de düşük diye gitmedimYani erken menopoz diyolar ama tedaviye baslamadilar buda sacma geliyor ya. Seni tedaviye yonlendirip adetlerini hormonlarini duzenlemeleri gerekiyor. Daha yasin cok genç. Bu arada bugunde testim negatif adet bekliyorum.
Yaa aşkom gitsende bi halt yapmıyorlar gittim geçenlerde serum takıp yollıycaktı ne idrar tahlili ne kan almadılar ya acile gittim bacaklarım sırtım cok ağrıyo diye yapmıyoruz dedi ya la idrar da kanda 2 saat bekledim bideZaten hastaneye gidesim hic yok hic sevmem hastane doktor isini. Bi bakalim insallah iyi gelir ilac
Mutlaka git tedavine basla.Valla aşkom bilmiyorum yani doktor bana ilac vs hiç bişey söylemedi bi amh bakalım dedi sonuc cıkınca gel dedi 10 gün sonra da cıkabilir dedi 3 gün sonra da ama ilaç falan demedi amh de düşük diye gitmedimyaaa keşke pozitif olsaydı adet gelmedikçe umut var aşkom bekleyelim bakalım
Mutlaka git tedavine basla.
Anaaaa bebeğim hemen doktora gitmen lazım. Hem söktürücü ilaç falan verir hem de hormonlara baktırmış olursun mutlaka biyerlerde bi terslik var hay Allah yaaAşkolar hala regli olmadım psikolojim elden gidiyeaaahh @Lale95 M MavimireslbitliKedi R Random3 @_Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 @Demgey3 @ad000 Veziir @raainbow Childdevelopment @mucizeOldu @Safiye19 @My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum aşkolar
Davul zurna çalacağız sen adet olunca ay biz burda çatladık ama dr söktürücü verecek muhtemelen. İnşallah test yaptırırsan değerlerinin düzeldiğini görmek nasip olurAşkolar hala regli olmadım psikolojim elden gidiyeaaahh @Lale95 M MavimireslbitliKedi R Random3 @_Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 @Demgey3 @ad000 Veziir @raainbow Childdevelopment @mucizeOldu @Safiye19 @My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum aşkolar
Kuzu regl söktürücü masaj yapsana belki işe yararAşkolar hala regli olmadım psikolojim elden gidiyeaaahh @Lale95 M MavimireslbitliKedi R Random3 @_Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 @Demgey3 @ad000 Veziir @raainbow Childdevelopment @mucizeOldu @Safiye19 @My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum aşkolar
Canim muayene ol istersen bu kadar gecikmesi normal değilAşkolar hala regli olmadım psikolojim elden gidiyeaaahh @Lale95 M MavimireslbitliKedi R Random3 @_Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 @Demgey3 @ad000 Veziir @raainbow Childdevelopment @mucizeOldu @Safiye19 @My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum aşkolar
Bende dikkat ettim aşko ilaç falan kullanırkende bazen regle 4 5 gün varken hassasiyet oluyordu bazende yumurtlama sonrası başlıyor. Bu ayda mesela yumurtlama zamanından beri acıyor göğüslerim Bende anlamadım neden bir öyle bir böyle oluyorKızlar normalde benim meme hassasiyetim adete 1 hafta kala baslardi bu kez yumurtlamayla başladı sebebini bilen var mi
Bu kadar erken hic baslamazdi benim tuhaf bakalim hayırlısı acaba prolaktin falan mi yükseldiBende dikkat ettim aşko ilaç falan kullanırkende bazen regle 4 5 gün varken hassasiyet oluyordu bazende yumurtlama sonrası başlıyor. Bu ayda mesela yumurtlama zamanından beri acıyor göğüslerim Bende anlamadım neden bir öyle bir böyle oluyor