Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın 10. Gün belki yaparım canım ama içimden bir his olmadı diyor. Bakalım hayırlısı artık. Takviye al canım aman dikkat et hastalık ilerlemesin herkes yıkılıyor. Test yaptın mı?
Sabah yaptim negatif. Nurofen iciyorum soguk alginligi icin. Canimda bisey istemiyor. Basim agriyor biraz. Gebelik olsun yada olmasin üzülme vakti zamani var herseyin. Ben artik gebelik konularinda gezmeyi bile düşünmüyorum sanirim yoruldum. Ama sen cabuk hamile kaliyosun guzel haberler yakin. Siz olmasaniz bu topige bile gelmem inan o kadar uzaklasmaya basladim bebek fikrinden

Canım evet senin için zor bir dönem oldu bu aralar üst üste geldi her şey napalım olanlarla avunacağız onlara sarılacağız. Bakalım kolay kalıyorum da ne zaman olacak o da belli mi sanki nasip kısmet

Canım evet senin için zor bir dönem oldu bu aralar üst üste geldi her şey napalım olanlarla avunacağız onlara sarılacağız. Bakalım kolay kalıyorum da ne zaman olacak o da belli mi sanki nasip kısmet
Aynen öyle yoruldum. Hevesim her gecen ay bitiyor. Galiba yaslaniyorum
İdrar yollarim cok kötüydü 1 haftadir biraz rahatladim bu ara adet olmadim daha sanirim ilâçlardan

Aşkom unutmadık be herkes depresyonda galiba bu aralar beni sorma zaten depresyonun dibini sıyırıyorum hala regli olmadım saat itibariyle 38. Günden selamlar aşkım pazar sabah ilk idrarla test yaptım malesef bişey yok bebeğim sen napıyosun bebişinle nasılsınız

Canımmm ben de bir ilkokul 1. Sınıf bebesi var işten güçten fırsat bulunca geliyorum işte. Benim bata 5 gün var bakalım rabbim inşallah sağlıkla nasip ederse test için beklemedeyim ufak belirtiler var inşallah boşa çıkmaz. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bebişimiz nasıl?

Biz kendimizi unuttuk bebeğim, ben aslında yoğuumm nasılsın tatlı anniş var mı bize güzel haberlerin? Benim reglim bugün itibariyle bitti ama bu ay çok da fifi modundayım başka şeylere odaklandım önümüzdeki 2 ay olmazsa iyi olur aslında. Kilo vermeye çalışıyorum, lazere, cilt bakımına vs gidiyorum tamamen kendime döndüm kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…