Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eskiden cok istiyordum şimdi biraz korkuyorum 🤦🏼‍♀️
Korkmayın bacım ya sizin hep motivasyonunuz düşmüş 🤣 Nerde enerji nerde sinerji 🤣 (regl olunca karalar bağladı🤣)
Yok be aşkom evde sıkılmaca valla 🤣🤣🤣 sen anlat bakalım var mı dedikodu bişey 🤣🤣🤣🤣
Ayyy kıız keşke olsa bee köye gittim geldim valla oralarda boş 🤣 kaynanamla sabahtan akşama kadar oturuyoruz 🤣
Yok ben bu ay istemiyom mide bulantısına da hazır değilim 🤣 bu ay öncelik benim. Gelmezse gelmesin küsüm ben o bıdığa hıhhh
Taktik mi yapıyorsun kız 🤣🤣 bide böyle denemek lazım aslında

Korkmayın bacım ya sizin hep motivasyonunuz düşmüş 🤣 Nerde enerji nerde sinerji 🤣 (regl olunca karalar bağladı🤣)

Ayyy kıız keşke olsa bee köye gittim geldim valla oralarda boş 🤣 kaynanamla sabahtan akşama kadar oturuyoruz 🤣

Yok bee taktik totem falan yok 🤣🤣 çok kilo aldım kendimden soğudum. Cilt bakımı, lazer gibi işlerim de var, kışın bunları halletmek istiyorum. Azıcık kendime bakmam lazım. Diyet ve spor da yapıyorum zaten. Ohhh missss bu kafa güzel valla 😍

Ya biliyor musun ilişki bile istemiyorum normalde fanteziler makyajlar bu ay tik yok

Yok bee taktik totem falan yok 🤣🤣 çok kilo aldım kendimden soğudum. Cilt bakımı, lazer gibi işlerim de var, kışın bunları halletmek istiyorum. Azıcık kendime bakmam lazım. Diyet ve spor da yapıyorum zaten. Ohhh missss bu kafa güzel valla 😍
Of yaa aynı dertler bende de var hele lazere gitmeyi çok istiyorum ama işte kaç yıldır erteliyoruz bebek için. Kilo desen aldı başını gitti.

Olcaz bebeğim Allah’ın izniyle ben inanıyorum bunu yaşatacak bize rabbim 🙏🏻
Amin canım vallahi bende inanıyorum birgün inşallah güzel haberi alıcaz 🙏
Ya biliyor musun ilişki bile istemiyorum normalde fanteziler makyajlar bu ay tik yok
Hayırlısı olsun canım belki kendiliğinden gelir minnoş 🥰

X