Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mızık yemeği hiç sevmem aşkım ilk kez bu kadar cok gecikiyorum bebeğim hala gelmiyo delircem
Aşkım geç yumurtlamışsındır yada ikinci kez yumurtlamışsındır ya olabilir böyle şeyler. E o zaman herkes vazgeçsin bende 15 gün geciktim geçen ay bende vazgeçeyim deli gibi ne gidiyorum teyzelere masajlar falan yaptırıyorum. Küçük bir umut ışığı görmüşüm düşmüşüm peşine.

Aşkım haklısın ne kızıyon ama bu beni yıpratıyo hormon değerlerimde ortada vallahi yıldım kabule geçip oturcam kıçımın üstüne artık valla

Kabul etmek zorundayız aşkoom
Ya bana temmuz ayında diyarbakırda profesör dedi 3 yıldır normal olmuyorsa artık uğraşma boşuna diye aynı bu kelimeleri kullandı. Tüb bebeğe git dedi doktor isimleri hastane isimleri verdi. Normal olmaz dedi ben vazgeçtim mi? Hala doktor doktor geziyorum 2 aşılama oldum 3. Aşılama için uğraşıyorum belki bir umut diye. Geleneksel yöntemler deniyorum. Kendi kendime elimden geldiğince uğraşıyorum. E sen şimdi 6 gün regl olmayınca küstüm ben oynamıyorum diyorsun olmuyor böyle

Aşkım haklısın ne kızıyon ama bu beni yıpratıyo hormon değerlerimde ortada vallahi yıldım kabule geçip oturcam kıçımın üstüne artık valla
Haklı olduğum için kızıyorum. Kız amh değeri aşırı düşük insanlar hamile kalabiliyor kendiliğinden sen niye kalamayasın umudunu kaybetme nolursun.

Aşkım biliyorum haklısın bak benim de 5 sene oluyo yok işte olmadı bende bir sürü şey denedim faydası yoksa napayım yoruldum ya vallahi doktor bana tüp bebekle bile şansın yok iyi ki bi cocugun varmış dedi ama inanmak istemedim kabul edemedim ama etmek zorundayım artık

Haklı olduğum için kızıyorum. Kız amh değeri aşırı düşük insanlar hamile kalabiliyor kendiliğinden sen niye kalamayasın umudunu kaybetme nolursun.
Aşkom bi tek amh değil ki fsh ta yüksek unuttun mu kaybetmiyorum tamam ama artık uğraşmıycam olursa olur olmazsa alıştık zaten

Aşkom bi tek amh değil ki fsh ta yüksek unuttun mu kaybetmiyorum tamam ama artık uğraşmıycam olursa olur olmazsa alıştık zaten
Ne diyeyim kuzum ya sen artık mücadeleyi bırakmışsın zaten inşallah hiç beklemediğin anda miden bulanır başın dönerde görürsün gününü

Kızlar bir şey soracağım ben her 28 günde bir adet oluyorum 4 5 gün sürüyor adetim düzenli ancak ne ovülasyonum negatif çıkıyor acaba yumurtalayamıyormuyum ama yumurtlamasam her ay düzenli adet olur muyum ki lütfen yanıtlar mısınız ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…