-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.201
Yok ben bu ay istemiyom mide bulantısına da hazır değilimAmin hepimiz görelim günümüzü
R Random3Childdevelopment @_Umutlu_Pozitif_ @partalina_ bitliKedi M Mavimiresl
Bize gebelik yakışır
Korkmayın bacım ya sizin hep motivasyonunuz düşmüşEskiden cok istiyordum şimdi biraz korkuyorum
Ayyy kıız keşke olsa bee köye gittim geldim valla oralarda boşYok be aşkom evde sıkılmaca vallasen anlat bakalım var mı dedikodu bişey
Taktik mi yapıyorsun kızYok ben bu ay istemiyom mide bulantısına da hazır değilimbu ay öncelik benim. Gelmezse gelmesin küsüm ben o bıdığa hıhhh
Burnumu kapatıyorum içerkenTadi cok kötü ya ben aldim icemedim nasil içiyorsun
Yok bee taktik totem falan yokKorkmayın bacım ya sizin hep motivasyonunuz düşmüşNerde enerji nerde sinerji (regl olunca karalar bağladı )
Ayyy kıız keşke olsa bee köye gittim geldim valla oralarda boşkaynanamla sabahtan akşama kadar oturuyoruz
Taktik mi yapıyorsun kızbide böyle denemek lazım aslında
Inş be canım, bugün adetin ilk günü.Yazıcaksınız inşallah
Neyse bugün yarın değerlendirirsiniz inşallah11. Günüm canim ovulasyon testi yapmadım ama cok net hissediyorum akintim da var
Olcaz bebeğim Allah’ın izniyle ben inanıyorum bunu yaşatacak bize rabbimAmin hepimiz görelim günümüzü
Bize gebelik yakışır
Ya biliyor musun ilişki bile istemiyorum normalde fanteziler makyajlar bu ay tik yokKorkmayın bacım ya sizin hep motivasyonunuz düşmüşNerde enerji nerde sinerji (regl olunca karalar bağladı )
Ayyy kıız keşke olsa bee köye gittim geldim valla oralarda boşkaynanamla sabahtan akşama kadar oturuyoruz
Taktik mi yapıyorsun kızbide böyle denemek lazım aslında
Yarına kaldi artik canim bugün benimki yokNeyse bugün yarın değerlendirirsiniz inşallah
Of yaa aynı dertler bende de var hele lazere gitmeyi çok istiyorum ama işte kaç yıldır erteliyoruz bebek için. Kilo desen aldı başını gitti.Yok bee taktik totem falan yokçok kilo aldım kendimden soğudum. Cilt bakımı, lazer gibi işlerim de var, kışın bunları halletmek istiyorum. Azıcık kendime bakmam lazım. Diyet ve spor da yapıyorum zaten. Ohhh missss bu kafa güzel valla
Amin canım vallahi bende inanıyorum birgün inşallah güzel haberi alıcazOlcaz bebeğim Allah’ın izniyle ben inanıyorum bunu yaşatacak bize rabbim
Hayırlısı olsun canım belki kendiliğinden gelir minnoşYa biliyor musun ilişki bile istemiyorum normalde fanteziler makyajlar bu ay tik yok
Belki de öyledir canim bakalım inşallahAmin canım vallahi bende inanıyorum birgün inşallah güzel haberi alıcaz
Hayırlısı olsun canım belki kendiliğinden gelir minnoş
Bence kaçmamıştır sen keyfine bak ve yarın umursamadan dal mevzuyaYarına kaldi artik canim bugün benimki yok
Geberiyorum idrar yolu enfeksiyonundanAmin hepimiz görelim günümüzü
Bize gebelik yakışır
İnşallah canım artık akışına biraktim keyfime bakiyorumBence kaçmamıştır sen keyfine bak ve yarın umursamadan dal mevzuya
Vazgeçmek yok yola devamDurum bildiriyorum DEPRESYON dayım aşkohala regli olmadım kan verdim negatif gibi bi durum yaşıyorm cok sinirlendim bebeden vazgeçiyorum aha da geçtim M Mavimiresl @_Umutlu_Pozitif_ R Random3 @partalina_ bitliKedi @Demgey3 M mucizeOldu @Lale95 @Annabelle1 @raainbow @My_Moonlight06 @ad000 Veziir ve diğer kızlar durum bildirdim
Noldu aşkom sana yaaaGeberiyorum idrar yolu enfeksiyonundan
Umarım öyledir kuzumVazgeçmek yok yola devambunlar iyiye işaret olsun
idrar yolu enfekdiyonumu vajinl mantarmı ne gibi belirtiler varGeberiyorum idrar yolu enfeksiyonundan