- 17 Nisan 2021
- 4.140
- 3.716
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.181
Banane ben kabul etmiyorum bananeKendime sordum ve içerden onaylandı aşko elimden bişey gelmiyo artık karar verildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banane ben kabul etmiyorum bananeKendime sordum ve içerden onaylandı aşko elimden bişey gelmiyo artık karar verildi
Mızık yemeği hiç sevmem aşkım ilk kez bu kadar cok gecikiyorum bebeğim hala gelmiyo delircemAşkım geçen ay 15 gün geciktim sen hemen pes ediyorsun ama yaa böyle olmaz mızıkçılık yapma şimdii
Kabul etmek zorundayız aşkoomBanane ben kabul etmiyorum banane
Aşkım geç yumurtlamışsındır yada ikinci kez yumurtlamışsındır ya olabilir böyle şeyler. E o zaman herkes vazgeçsin bende 15 gün geciktim geçen ay bende vazgeçeyim deli gibi ne gidiyorum teyzelere masajlar falan yaptırıyorum. Küçük bir umut ışığı görmüşüm düşmüşüm peşine.Mızık yemeği hiç sevmem aşkım ilk kez bu kadar cok gecikiyorum bebeğim hala gelmiyo delircem
Aşkım haklısın ne kızıyon ama bu beni yıpratıyo hormon değerlerimde ortada vallahi yıldım kabule geçip oturcam kıçımın üstüne artık vallaAşkım geç yumurtlamışsındır yada ikinci kez yumurtlamışsındır ya olabilir böyle şeyler. E o zaman herkes vazgeçsin bende 15 gün geciktim geçen ay bende vazgeçeyim deli gibi ne gidiyorum teyzelere masajlar falan yaptırıyorum. Küçük bir umut ışığı görmüşüm düşmüşüm peşine.
Ya bana temmuz ayında diyarbakırda profesör dedi 3 yıldır normal olmuyorsa artık uğraşma boşuna diye aynı bu kelimeleri kullandı. Tüb bebeğe git dedi doktor isimleri hastane isimleri verdi. Normal olmaz dedi ben vazgeçtim mi? Hala doktor doktor geziyorum 2 aşılama oldum 3. Aşılama için uğraşıyorum belki bir umut diye. Geleneksel yöntemler deniyorum. Kendi kendime elimden geldiğince uğraşıyorum. E sen şimdi 6 gün regl olmayınca küstüm ben oynamıyorum diyorsun olmuyor böyleKabul etmek zorundayız aşkoom
Haklı olduğum için kızıyorum. Kız amh değeri aşırı düşük insanlar hamile kalabiliyor kendiliğinden sen niye kalamayasın umudunu kaybetme nolursun.Aşkım haklısın ne kızıyon ama bu beni yıpratıyo hormon değerlerimde ortada vallahi yıldım kabule geçip oturcam kıçımın üstüne artık valla
Aşkım biliyorum haklısın bak benim de 5 sene oluyo yok işte olmadı bende bir sürü şey denedim faydası yoksa napayım yoruldum ya vallahi doktor bana tüp bebekle bile şansın yok iyi ki bi cocugun varmış dedi ama inanmak istemedim kabul edemedim ama etmek zorundayım artıkYa bana temmuz ayında diyarbakırda profesör dedi 3 yıldır normal olmuyorsa artık uğraşma boşuna diye aynı bu kelimeleri kullandı. Tüb bebeğe git dedi doktor isimleri hastane isimleri verdi. Normal olmaz dedi ben vazgeçtim mi? Hala doktor doktor geziyorum 2 aşılama oldum 3. Aşılama için uğraşıyorum belki bir umut diye. Geleneksel yöntemler deniyorum. Kendi kendime elimden geldiğince uğraşıyorum. E sen şimdi 6 gün regl olmayınca küstüm ben oynamıyorum diyorsun olmuyor böyle
Aşkom bi tek amh değil ki fsh ta yüksek unuttun mu kaybetmiyorum tamam ama artık uğraşmıycam olursa olur olmazsa alıştık zatenHaklı olduğum için kızıyorum. Kız amh değeri aşırı düşük insanlar hamile kalabiliyor kendiliğinden sen niye kalamayasın umudunu kaybetme nolursun.
Aşkom bi tek amh değil ki fsh ta yüksek unuttun mu kaybetmiyorum tamam ama artık uğraşmıycam olursa olur olmazsa alıştık zaten
Ne diyeyim kuzum ya sen artık mücadeleyi bırakmışsın zaten inşallah hiç beklemediğin anda miden bulanır başın dönerde görürsün gününüAşkım biliyorum haklısın bak benim de 5 sene oluyo yok işte olmadı bende bir sürü şey denedim faydası yoksa napayım yoruldum ya vallahi doktor bana tüp bebekle bile şansın yok iyi ki bi cocugun varmış dedi ama inanmak istemedim kabul edemedim ama etmek zorundayım artık
İnşallah sende bu ay görürsün gününü aşkım midem bulansın başın dönsün gebe ol inşallah bu ayNe diyeyim kuzum ya sen artık mücadeleyi bırakmışsın zaten inşallah hiç beklemediğin anda miden bulanır başın dönerde görürsün gününü
Amin hepimiz görelim günümüzüİnşallah sende bu ay görürsün gününü aşkım midem bulansın başın dönsün gebe ol inşallah bu ay
Amiiiinnn cok amiiinn aşkımAmin hepimiz görelim günümüzü
R Random3 Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ partalina_ bitliKedi M Mavimiresl
Bize gebelik yakışır
Ee ne var ne yok dedikodu falan varsa anlat bari epeydir kaynatamadıkAmiiiinnn cok amiiinn aşkım
Yaa nasip yaa üzülme vakti gelmemisYaptım kuzum ama malesef pazartesiydi sanırım yaptım gölge vardı birinde daha belirgindi dün kan verdim işte bugünde sonuc çıktı 0.2
11. Günüm canim ovulasyon testi yapmadım ama cok net hissediyorum akintim da varKaçıncı gün bugün?
Eskiden cok istiyordum şimdi biraz korkuyorumAmin hepimiz görelim günümüzü
R Random3 Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ partalina_ bitliKedi M Mavimiresl
Bize gebelik yakışır
Yok be aşkom evde sıkılmaca valla sen anlat bakalım var mı dedikodu bişeyEe ne var ne yok dedikodu falan varsa anlat bari epeydir kaynatamadık
Demekki kuzumYaa nasip yaa üzülme vakti gelmemis