- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 38
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.161
Kuzu olur inşallah ya belli olmaz Allah büyük. Bende de geri sayım başladı bakalım göreceğizKızlar kızlar napiyosunuz?
Yumurtlama 11. Gunu testim kalplerimiz kadar bembeyazsanirim bu ayda hüsran saglik olsun ne diyelim. Ben yumurtlama gunumu bildigim icin olsa cikardi diye dusunuyorum bu saatten sonra umutlu degilim yani pek. @Fang esinin degerleri kaç cikti sorun sayisindami yoksa hareketli sayisindami?
_Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment @Safiye19 Demgey3 Cimenlere_uzansam Mucizemmm16 bitliKedi Veziir My_Moonlight06 @ozguss W wish2401 ve suan etiketleyemedigm diger yol arkadaşlarım
Benim bugün yumurtlama günüm galiba bayağı belirgin tek taraflı ağrım var dün değerlendirdik eşim bugün yok nöbette artik yarina kaldi yine mi yumurta kaciyor acabaKuzu olur inşallah ya belli olmaz Allah büyük. Bende de geri sayım başladı bakalım göreceğiz
Ayy inşallah canım yaaAra ara bakıyorum buraya, ins bir gün bizde pozitif yazacak mıyız?
Yazıcaksınız inşallahAra ara bakıyorum buraya, ins bir gün bizde pozitif yazacak mıyız?
Durum bildiriyorum DEPRESYON dayım aşkoEvet yaa sen nereleedesin sen gittin buralar cok sessizlesti
Tadi cok kötü ya ben aldim icemedim nasil içiyorsunKızlar merhaba. Ben bu ay çakşır otuna başladım.2013 de bunu kullandığım ay büyük oğluma hamile kalmıştım.şimdi tekrar deneyim dedim
Bende vazgectim artık kendime bakmaya karar verdimDurum bildiriyorum DEPRESYON dayım aşkohala regli olmadım kan verdim negatif gibi bi durum yaşıyorm cok sinirlendim bebeden vazgeçiyorum aha da geçtim M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ R Random3 partalina_ bitliKedi Demgey3 M mucizeOldu Lale95 Cimenlere_uzansam R raainbow My_Moonlight06 A ad000 Veziir ve diğer kızlar durum bildirdim
6 gün geçti kuzum 32. GündeyimBende vazgectim artık kendime bakmaya karar verdimsenin günün kac gun geçti
Bence stresten bizim hormonlar oynak kuzum. Ben bu ay saldım mesela spor ve diyete adadım kendimi. Herşeyden vazgeçtim. Tatlım ada çayı iç söktürür adetiDurum bildiriyorum DEPRESYON dayım aşkohala regli olmadım kan verdim negatif gibi bi durum yaşıyorm cok sinirlendim bebeden vazgeçiyorum aha da geçtim M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ R Random3 partalina_ bitliKedi Demgey3 M mucizeOldu Lale95 Cimenlere_uzansam R raainbow My_Moonlight06 A ad000 Veziir ve diğer kızlar durum bildirdim
Benimde iki üç ay önce gecikti testte silikti ama sonra regl oldum sen hic tesy yaptınmi6 gün geçti kuzum 32. Gündeyimen iyisi vazgeçmek sanırım
Tamam aşkom içerim valla bu hormonları bir yakalarsam cok kötü şeyler yapcamBence stresten bizim hormonlar oynak kuzum. Ben bu ay saldım mesela spor ve diyete adadım kendimi. Herşeyden vazgeçtim. Tatlım ada çayı iç söktürür adeti
Yaptım kuzum ama malesefBenimde iki üç ay önce gecikti testte silikti ama sonra regl oldum sen hic tesy yaptınmi
Kaçıncı gün bugün?Benim bugün yumurtlama günüm galiba bayağı belirgin tek taraflı ağrım var dün değerlendirdik eşim bugün yok nöbette artik yarina kaldi yine mi yumurta kaciyor acaba
Sen bi rahatla regl de gelir bebeğim umutlar bir sonraki aya kaldı yılmak yokDurum bildiriyorum DEPRESYON dayım aşkohala regli olmadım kan verdim negatif gibi bi durum yaşıyorm cok sinirlendim bebeden vazgeçiyorum aha da geçtim M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ R Random3 partalina_ bitliKedi Demgey3 M mucizeOldu Lale95 Cimenlere_uzansam R raainbow My_Moonlight06 A ad000 Veziir ve diğer kızlar durum bildirdim
Zahmet ederse gelicek aşkomSen bi rahatla regl de gelir bebeğim umutlar bir sonraki aya kaldı yılmak yok
Kabul etmiyorum bize sordun muDurum bildiriyorum DEPRESYON dayım aşkohala regli olmadım kan verdim negatif gibi bi durum yaşıyorm cok sinirlendim bebeden vazgeçiyorum aha da geçtim M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ R Random3 partalina_ bitliKedi Demgey3 M mucizeOldu Lale95 Cimenlere_uzansam R raainbow My_Moonlight06 A ad000 Veziir ve diğer kızlar durum bildirdim
Aşkım geçen ay 15 gün geciktim sen hemen pes ediyorsun ama yaa böyle olmaz mızıkçılık yapma şimdii6 gün geçti kuzum 32. Gündeyimen iyisi vazgeçmek sanırım
Kendime sordum ve içerden onaylandı aşkoKabul etmiyorum bize sordun mu