Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kızlar napiyosunuz?
Yumurtlama 11. Gunu testim kalplerimiz kadar bembeyaz 😂😅 sanirim bu ayda hüsran 🤷🏼‍♀️ saglik olsun ne diyelim. Ben yumurtlama gunumu bildigim icin olsa cikardi diye dusunuyorum bu saatten sonra umutlu degilim yani pek. @Fang esinin degerleri kaç cikti sorun sayisindami yoksa hareketli sayisindami?
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment Childdevelopment @Safiye19 Demgey3 Demgey3 Cimenlere_uzansam Cimenlere_uzansam Mucizemmm16 Mucizemmm16 bitliKedi bitliKedi Veziir Veziir My_Moonlight06 My_Moonlight06 @ozguss W wish2401 ve suan etiketleyemedigm diger yol arkadaşlarım 🥰🌸
Kuzu olur inşallah ya belli olmaz Allah büyük. Bende de geri sayım başladı bakalım göreceğiz

Durum bildiriyorum DEPRESYON dayım aşko😂😂😂 hala regli olmadım kan verdim negatif 💩 gibi bi durum yaşıyorm 😐 cok sinirlendim bebeden vazgeçiyorum aha da geçtim 🤣 M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R Random3 partalina_ partalina_ bitliKedi bitliKedi Demgey3 Demgey3 M mucizeOldu Lale95 Lale95 Cimenlere_uzansam Cimenlere_uzansam R raainbow My_Moonlight06 My_Moonlight06 A ad000 Veziir Veziir ve diğer kızlar durum bildirdim ♥️♥️
Bence stresten bizim hormonlar oynak kuzum. Ben bu ay saldım mesela spor ve diyete adadım kendimi. Herşeyden vazgeçtim. Tatlım ada çayı iç söktürür adeti

X