- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.141
Evet ediyorum canımGeçmiş olsun canım etraftaki herkes hasta şu ara ya garip bir salgın var dikkat et kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ediyorum canımGeçmiş olsun canım etraftaki herkes hasta şu ara ya garip bir salgın var dikkat et kendine
Olsun ümidimiz her zaman devam etsin, hepiniz bebişler gelmek için doğru zamanı bekliyor sadece. İnşallah en kısa sürede geliceklerKızlar kızlar napiyosunuz?
Yumurtlama 11. Gunu testim kalplerimiz kadar bembeyaz sanirim bu ayda hüsran saglik olsun ne diyelim. Ben yumurtlama gunumu bildigim icin olsa cikardi diye dusunuyorum bu saatten sonra umutlu degilim yani pek. M MiuLego esinin degerleri kaç cikti sorun sayisindami yoksa hareketli sayisindami?
_Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment miraclebeyb Demgey3 Cimenlere_uzansam Mucizemmm16 bitliKedi Veziir My_Moonlight06 ozguss W wish2401 ve suan etiketleyemedigm diger yol arkadaşlarım
İnşallah pozitife döner o testlerKızlar kızlar napiyosunuz?
Yumurtlama 11. Gunu testim kalplerimiz kadar bembeyaz sanirim bu ayda hüsran saglik olsun ne diyelim. Ben yumurtlama gunumu bildigim icin olsa cikardi diye dusunuyorum bu saatten sonra umutlu degilim yani pek. M MiuLego esinin degerleri kaç cikti sorun sayisindami yoksa hareketli sayisindami?
_Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment miraclebeyb Demgey3 Cimenlere_uzansam Mucizemmm16 bitliKedi Veziir My_Moonlight06 ozguss W wish2401 ve suan etiketleyemedigm diger yol arkadaşlarım
İnternetimiz yok beybi ara ara giriyorum böyle sen napıyosun nasılsın? Bende adetin 31. Günündeyim aşkım ve benimde bembeyaz pırıl pırıl Veziir M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 bitliKedi My_Moonlight06 partalina_ Lale95 miraclebeyb Childdevelopment Cimenlere_uzansam R raainbow M MiuLego etiketleyemediğim diğer aşkolarımKızlar kızlar napiyosunuz?
Aşkom belki değerlerin geç yükselir hala umut var bence. Ay aşko eve tıkıldım kaldım ya napıyım. Bata gün sayıyorum. Göğüslerim çok acıyor bide kabız gibi bişey oldum afedersin tuvalete çıkmak işkence gibi bişey. Sabah test yapacaktım daha erken diye vazgeçtim.Kızlar kızlar napiyosunuz?
Aşkım senin döngün kaç gündü?İnternetimiz yok beybi ara ara giriyorum böyle sen napıyosun nasılsın? Bende adetin 31. Günündeyim aşkım ve benimde bembeyaz pırıl pırıl Veziir M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 bitliKedi My_Moonlight06 partalina_ Lale95 miraclebeyb Childdevelopment Cimenlere_uzansam R raainbow M MiuLego etiketleyemediğim diğer aşkolarım
Bekle kuzum bakalım her an positif olabilir Ovulasyon testi sipariş ettim şimdi bendeKızlar kızlar napiyosunuz?
26 bebeğim ayy yapsaydın keşkee test beybiAşkom belki değerlerin geç yükselir hala umut var bence. Ay aşko eve tıkıldım kaldım ya napıyım. Bata gün sayıyorum. Göğüslerim çok acıyor bide kabız gibi bişey oldum afedersin tuvalete çıkmak işkence gibi bişey. Sabah test yapacaktım daha erken diye vazgeçtim.
Aşkım senin döngün kaç gündü?
Canim benim asilamam vardı bu ay biliyosundur iptal oldu depremden dolayi. Ben klomen kullandim daha once 2 ay gunde 1 tane 5 gunİnşallah pozitife döner o testler
Canım sana şey sorcam,sen klomen kullanmıştın sanırım. Bir iki ay daha olmazsa klomen denemeyi düşünüyorum. İlaca başlayınca doktor kaç defa takibe çağırıyor?
Kacinci döngü gunundesin yavru. Yumurtlama uzeri kac gun gectiAşkom belki değerlerin geç yükselir hala umut var bence. Ay aşko eve tıkıldım kaldım ya napıyım. Bata gün sayıyorum. Göğüslerim çok acıyor bide kabız gibi bişey oldum afedersin tuvalete çıkmak işkence gibi bişey. Sabah test yapacaktım daha erken diye vazgeçtim.
Aşkım senin döngün kaç gündü?
İyi yapmissin kuzum bol bol test at bizedeBekle kuzum bakalım her an positif olabilir Ovulasyon testi sipariş ettim şimdi bende
Elbet bi gun beee elbet bi gun o ikinci cizgiyi gorecezİnternetimiz yok beybi ara ara giriyorum böyle sen napıyosun nasılsın? Bende adetin 31. Günündeyim aşkım ve benimde bembeyaz pırıl pırıl Veziir M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 bitliKedi My_Moonlight06 partalina_ Lale95 miraclebeyb Childdevelopment Cimenlere_uzansam R raainbow M MiuLego etiketleyemediğim diğer aşkolarım
İnsallah dua et bizler icin. Sen nasılsın minnos nasil cinsiyeti belli oldumu?Olsun ümidimiz her zaman devam etsin, hepiniz bebişler gelmek için doğru zamanı bekliyor sadece. İnşallah en kısa sürede gelicekler
Ediyorum aklımdasınız Çok şükür güzel gidiyor 11. Haftada erkek demişti doktorum hala da öyle diyor artık değişmez heraldeİnsallah dua et bizler icin. Sen nasılsın minnos nasil cinsiyeti belli oldumu?
Ben bu ay çocuk fikrinden çok uzağım dostum iliski bile istemiyo canim degerlendiremiyorum bilmiyorum niye . Bekle biraz daha 2 3 hafta sonra cikan bile var yok demek için erken dabaKızlar kızlar napiyosunuz?
Evet yaa sen nereleedesin sen gittin buralar cok sessizlestiİnternetimiz yok beybi ara ara giriyorum böyle sen napıyosun nasılsın? Bende adetin 31. Günündeyim aşkım ve benimde bembeyaz pırıl pırıl Veziir M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 bitliKedi My_Moonlight06 partalina_ Lale95 miraclebeyb Childdevelopment Cimenlere_uzansam R raainbow M MiuLego etiketleyemediğim diğer aşkolarım
Kız daha çok var beni gaza getirme26 bebeğim ayy yapsaydın keşkee test beybi
Evet canım hatırladım. Adet olursan aşılama olcak mı peki yeni döngüde ?Canim benim asilamam vardı bu ay biliyosundur iptal oldu depremden dolayi. Ben klomen kullandim daha once 2 ay gunde 1 tane 5 gun
Bu ayda asilama icin gunde 2 tane 5 gun 6. Ve 7. Gun gonalf igne 8. Gun kontrol olacakti. Ama ben klomenleri kullandim ve kontrole gidemedim iğneleride vuramadim.
Genelde adetin 2. Gunu baslatiyolar klomene döngünün 10. Gunu gibi kontrol buyumeye gore tekrar kontrol verebiliyor. Seni surekli takip eden doktorun varsa zaten kontrolleri not aldiklari icin tahmini şu gunde olgunlasir şu gun gelde diyebilir direk
İnsallah gerek kalmaz bu ay guzel haberler alirsin
Aşkım yumurtlama falan takip edemedim ya gün aşırı değerlendirdik regl bittiminden itibaren. Bu gün döngümün 24. Günü. En son 21. Gün değerlendirmiştik dün akşam değerlendiremedik sadece. Zaten artık Gün aşırıya dikkat etmesem de olur galiba artık yumurtlama dönemim geçmiştir. Gerçi pkoluyum heran herşey olabilir Artık takdiri ilahiKacinci döngü gunundesin yavru. Yumurtlama uzeri kac gun gecti
Amin bende ayın günleriyle orantılı gidiyorum 10-11 pikti bizde de 11-12 değerlendirildik hayırlı mutlu haberler verelim inşallahOo geri sayım başladı güzel haber alırız inşallah hep birlikte
11 pikti benim. 10-11-12 ilişki oldu hayırlısı olsun inşallah