-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.121
İğrenmeme hap bile çözüm olmadı o hala aynı devam ediyor ama bulantı için peynir, ekmek, elma vs yemiştim 1.5 ay sadece bunları yedim. Ama dediğim gibi yine de çözüm olmadı hap kullanıyorum en azından azaltıyor bulantıyı. Mideni uzun süre boş bırakırsan daha çok bulanır. Allah yardımcın olsun inşallahBaşta bulantı ve iğrenme için neler yaptın
Bıraz anlatır mısın
Ben şuan 9. Haftaya girdim ve çok yeni başladığı için henüz baş edemiyorumİğrenmeme hap bile çözüm olmadı o hala aynı devam ediyor ama bulantı için peynir, ekmek, elma vs yemiştim 1.5 ay sadece bunları yedim. Ama dediğim gibi yine de çözüm olmadı hap kullanıyorum en azından azaltıyor bulantıyı. Mideni uzun süre boş bırakırsan daha çok bulanır. Allah yardımcın olsun inşallah
Amin inşallah canımBen şuan 9. Haftaya girdim ve çok yeni başladığı için henüz baş edemiyorum
Gerçekten 2 gündür ekmek ve su başka hiç bir şey yiyemiyorum
Çok duygusal bir dönemdeyim
Allah hepimize yardım etsin evlatlarımıza kavuştursun
Ay masallahhKızlarrr perşembe gittim gördüm yavrucuğumu hepinize el sallıyordumaşallah ilk defa hareketini gördüm ilk bebişim hiç kıpırdamazdı bu oynak olacak herhalde bu arada dün de gittim dişimi çektirdim ama mahvoldum zorla 1.5 saat uğraştılar çekebilmek için ben günlerdir dişlerimden duramıyorum doktorum da yaptırabilirsin dedi ama birini çektirdim diğeri de her gün sabaha karşı sızısıyla uyanıyorum
He bu arada dr dedi 14. Haftada cinsiyetini söylerimcinsiyet tahmini yapacak var mi bak kız demeyeni fururummm
Mucizemmm16 @_Umutlu_Pozitif_ @Ginnys miraclebeyb @raainbow @Random3 @Veziir @Lale95 @ @Mavimiresl bitliKedi @Melek96 ve diğer güzelllerim
Bu sefer olsun artık inşallahEki Görüntüle 3175112 Kızlar sanırım bugün pik bu bile mutlu ediyor beni
İnşallah canım yaBu sefer olsun artık inşallah
Mutlaka değerlendir canımİnşallah canım yabu sefer de olmazsa doktor takibiyle ilerlemeyi düşünüyorum
Bugün silikleşti testim 3 gün üst üste denedik. Artık günaşırı devam. Sen nasılsınMutlaka değerlendir canım
Canım üzüldümYine olmadı elendim bu ayda
test sılıklestıkten sonra dılenme molasına gırsek olmaz mıBugün silikleşti testim 3 gün üst üste denedik. Artık günaşırı devam. Sen nasılsın
Canım bende pko var geç yumurtlama 2. Yumurtlama olursa diye kaçırmak istemiyorum önceki 2 gebeliğimi 50-60. Günlerde öğrenmiştimtest sılıklestıkten sonra dılenme molasına gırsek olmaz mıpsıkolojık olarak cok zorlu gectı 4 gun bırazda zorunda gıbı olunca bız mola verdık ınsallah tutmustur.
yoklama veriyorum buradayımmmmmmmmmmmm
Ayy aşkom özledik yaaayoklama veriyorum buradayımmmmmmmmmmmm
birkaç aydır çocuk denemesi yapmadık, çok bunalmış hissetmiştim. Biraz da moralim bozuldu olmamasına. Geçti gitti buralardayım. Noldu eniştelerle ilhgili mevzu mu var? Görev başındayım ne gerekiyosa yapalım
Var mı hamile haberi az mutlu olam
Dur bakalım aşkım belki ilaç iyi gelirKızlar bende haberler pek iyi değil. Doktora gittik testler verdik devlette. Eşimin sperm değerleri baya baya kötü çıktı. Evliliğimizde de 1 yıl olduğu için ürolog tüp bebeğe de yönlendiremem dedi (3 yıllık evli olmak lazımmış sanırım). Bi vitamin verdi eşime iç 1 ay sonra bidaha test ver dedi. Şimdi o süreçteyiz. Ben de kan falan vermiştim işte, regl 2. günü gel dedi ona gidicem bakalım benim değerlere ne diyecek ve napıcaz bundan sonra. Ama bu sperm değerleri ile hamile kalmam çok zor çok belli
Gol olsun kuzum. İyiyim bende bir haftadır hastayım ya kendime gelemedim bir türlüBugün silikleşti testim 3 gün üst üste denedik. Artık günaşırı devam. Sen nasılsın
Geçmiş olsun canım etraftaki herkes hasta şu ara ya garip bir salgın var dikkat et kendineGol olsun kuzum. İyiyim bende bir haftadır hastayım ya kendime gelemedim bir türlü
Naptın canım kaçıncı günündesin? Benim de yumurtlama oldu 2 gün değerlendirdik artık nasip kısmetGeçmiş olsun canım etraftaki herkes hasta şu ara ya garip bir salgın var dikkat et kendine
Oo geri sayım başladıNaptın canım kaçıncı günündesin? Benim de yumurtlama oldu 2 gün değerlendirdik artık nasip kısmet