- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.021
Peki ben bi.goruneyim dostum sağ olKuzum fitil oluyor genelde bide 2 gun kullanılan haplar oluyor bazen eş tedavisi de oluyor
Canim geçmiş olsun bol bol su ic. Hamileliklerde hep oluyor ya bendede olmustubitliKedi İyiyim kızlar siz nasılsınız? Sona doğru yaklaşıyorum artık. 33+2 olduk bugün. Doktor sezeryan olursa 10-15 Ocak arası alırız dedi. Bende tek sıkıntı idrar yollarında enfeksiyon çıktı. Tek kullanımlık şase kullandim ama hiç düşmemiş hatta artmış. Bugün kültür tahlili verdim bakalım ne çıkacak. Bu durum korkutuyor biraz beni var mı sizlerden güzel bebiş haberleri
Yok kuzuşum.. test sonucu çıkmış, rapor yazılmış.. ama doktorun aramasını bekliyoruz.. anne olamadan ortadan çatlıcam yemin ederimpartalina_ sen naptn canim gelisme varmi
Bellimi sonuc kız ne olmus bizede haber verYok kuzuşum.. test sonucu çıkmış, rapor yazılmış.. ama doktorun aramasını bekliyoruz.. anne olamadan ortadan çatlıcam yemin ederim
Umutsuzluğa kapılmak yok vardır bebiş vardırCanim geçmiş olsun bol bol su ic. Hamileliklerde hep oluyor ya bendede olmustucikinca sonuc bizede haber ver.
1 haftaya belli olur varmi yokmu bisey bende ama umutsuzum yine bu ay
İnsallah canim hayirlisi olsun diyorum artık. Test bile yapasim gelmiyo ke ovu ne gebelikUmutsuzluğa kapılmak yok vardır bebiş vardır
Ayy canım ne kadar az kaldı yaaabitliKedi İyiyim kızlar siz nasılsınız? Sona doğru yaklaşıyorum artık. 33+2 olduk bugün. Doktor sezeryan olursa 10-15 Ocak arası alırız dedi. Bende tek sıkıntı idrar yollarında enfeksiyon çıktı. Tek kullanımlık şase kullandim ama hiç düşmemiş hatta artmış. Bugün kültür tahlili verdim bakalım ne çıkacak. Bu durum korkutuyor biraz beni var mı sizlerden güzel bebiş haberleri
Belli de söylemedi genetikteki arkadaşlarBellimi sonuc kız ne olmus bizede haber ver
Ah canım rabbim şifa versin size inşallah geçer seni daha fazla etkilemedenbitliKedi İyiyim kızlar siz nasılsınız? Sona doğru yaklaşıyorum artık. 33+2 olduk bugün. Doktor sezeryan olursa 10-15 Ocak arası alırız dedi. Bende tek sıkıntı idrar yollarında enfeksiyon çıktı. Tek kullanımlık şase kullandim ama hiç düşmemiş hatta artmış. Bugün kültür tahlili verdim bakalım ne çıkacak. Bu durum korkutuyor biraz beni var mı sizlerden güzel bebiş haberleri
Yumurtlamayı bekliyorum bebeğim şu 5 li satılan ovulasyon testlerinden alsam mı diye düşünüyorum ama bilemedimSen ne yapiyosun asko.
Aa çekildin mi hsg ben izindeyken kaçırmışım. Bir sorun çıkmamasına sevindim aşkom inşallah hsg sonrası hamile kalanlardan olursunSüreç bebeler gelince aşko yeni sürece geçeceğiz az kaldı sık dişini
Aşko benim bat 24 ü bu ay biraz daha rahat takılıyorum tüplerde açıkmış ya içim rahat etti gerisi Allah’tansen ne yapıyosun nasılsın
Ben 2 aydir ovu yapmiyorum. Ama sen ovu kullandigin zaman daha guzel sonuclar aldin. Bence alYumurtlamayı bekliyorum bebeğim şu 5 li satılan ovulasyon testlerinden alsam mı diye düşünüyorum ama bilemedim
Canım çok geçmiş olsun sen her gğn bir avun cranberry ye kurusu satılıyor aktarlarda.elma sirkesini sulandır onunla taharetler ve en son pamukla sirkeli suya batırıp sil altını.bolca yoğurt ye günde 2 kase içindeki bakteri idrarı temizler keşfede olur Allah’ın izniyle korkma 37. Haftay kadar sık dişini bak gör bebiş sapasağlam doğacaktır.dediklerimi yap ama o cranberriy zararsız ve doğal yoldan oda mesane temizliyor sarımsak çok tüket..bitliKedi İyiyim kızlar siz nasılsınız? Sona doğru yaklaşıyorum artık. 33+2 olduk bugün. Doktor sezeryan olursa 10-15 Ocak arası alırız dedi. Bende tek sıkıntı idrar yollarında enfeksiyon çıktı. Tek kullanımlık şase kullandim ama hiç düşmemiş hatta artmış. Bugün kültür tahlili verdim bakalım ne çıkacak. Bu durum korkutuyor biraz beni var mı sizlerden güzel bebiş haberleri
Bendede istediler aşı defteri bende dedim ki öyle bir şey kaldı mi dedim artık herşey dijitalde bizde doktor istediği sağlık bilgisine erişiyor dedim e nabızda yüklüdür sen kendin gir çıkarttır götür ben aşılarımı bildiğimden olanları saydımMutter pass daha vermediler belki yarın verirler banada benden aşı defterimi istiyorlar ya Türkiye’de ne gezer o yok diyorum anlamıyor
Aaa sende benim gibi olmuşsun çekelemişsin ama yarın çekecem inşallah
HoşgeldinnKızlar ben geldim niye beni hiç etiketlemiyorsunuz ne var ne yok bilmiyorım.burada henüz cinsiyet öğrenemedik bekliyoruz.sürekli açım sizleri de çok özledim herkesler iyimiiii
15. Haftaya girdik çok şükürHoşgeldinnkaçıncı haftadasın