Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa çekildin mi hsg ben izindeyken kaçırmışım. Bir sorun çıkmamasına sevindim aşkom inşallah hsg sonrası hamile kalanlardan olursun 🙏 Ben de napıyım evlerdeyim 21 Aralık bat onu bekliyorum. Hem bekliyorum hemde değerlendiriyorum. Bu ay maşallah çok çalıştık regl bitiminden beri gün aşırı değerlendirdik. Kasıklarımda hafif bi ağrı var göğüslerim tahminimce yumurtlamadan beri hassas. Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize🙏
İnşallah hayırlısıyla gelsinler aşko artık🥰❤️ ben bu ay içim rahat takılıyorum canımız istediğinde ekşın oluyor öyle gün yumurtlama falan yok hatta dün değil ondan önceki gün çatlamaydı sanırsam ilişki olmadı o gün dün akşam istedik ozaman oldu yani kafamıza göre😃😃 nasip Allahtan ❤️

Bendede istediler aşı defteri bende dedim ki öyle bir şey kaldı mi dedim artık herşey dijitalde bizde doktor istediği sağlık bilgisine erişiyor dedim e nabızda yüklüdür sen kendin gir çıkarttır götür ben aşılarımı bildiğimden olanları saydım
Bende Doğumla ilgili belgelerimi verdim canım neyse hallettiler mutter pass ımı da aldım 😍

Kızlarrr perşembe gittim gördüm yavrucuğumu hepinize el sallıyordu 😍🥰 maşallah ilk defa hareketini gördüm ilk bebişim hiç kıpırdamazdı bu oynak olacak herhalde 😅 bu arada dün de gittim dişimi çektirdim ama mahvoldum zorla 1.5 saat uğraştılar çekebilmek için 😏 ben günlerdir dişlerimden duramıyorum doktorum da yaptırabilirsin dedi ama birini çektirdim diğeri de her gün sabaha karşı sızısıyla uyanıyorum 🙁
He bu arada dr dedi 14. Haftada cinsiyetini söylerim 😍😍😍 cinsiyet tahmini yapacak var mi 😅 bak kız demeyeni fururummm🤣🤣
Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Ginnys Ginnys miraclebeyb miraclebeyb R raainbow R Random3 Veziir Veziir Lale95 Lale95 @ M Mavimiresl bitliKedi bitliKedi M Melek96 ve diğer güzelllerim❤️

Eklentiler

• B8632A01-F367-4B8C-B874-40552B7AD847.jpeg
    B8632A01-F367-4B8C-B874-40552B7AD847.jpeg
    159,9 KB · Görüntüleme: 39
Kızlarrr perşembe gittim gördüm yavrucuğumu hepinize el sallıyordu 😍🥰 maşallah ilk defa hareketini gördüm ilk bebişim hiç kıpırdamazdı bu oynak olacak herhalde 😅 bu arada dün de gittim dişimi çektirdim ama mahvoldum zorla 1.5 saat uğraştılar çekebilmek için 😏 ben günlerdir dişlerimden duramıyorum doktorum da yaptırabilirsin dedi ama birini çektirdim diğeri de her gün sabaha karşı sızısıyla uyanıyorum 🙁
He bu arada dr dedi 14. Haftada cinsiyetini söylerim 😍😍😍 cinsiyet tahmini yapacak var mi 😅 bak kız demeyeni fururummm🤣🤣
Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Ginnys Ginnys miraclebeyb miraclebeyb R raainbow R Random3 Veziir Veziir Lale95 Lale95 @ M Mavimiresl bitliKedi bitliKedi M Melek96 ve diğer güzelllerim❤️
Valla bende senin kızınmı olacak dedim bebek hareketli oynak dedin yaa🙈 masallah teyzelerine el salliyor ay bi değişik oldum yaa Rabbimin mucizesine bak sen🥰 disin icinde gecmis olsun kuzum yaa hamilelik oncesi varmiydi kske ozaman halletseydin

İnşallah hayırlısıyla gelsinler aşko artık🥰❤️ ben bu ay içim rahat takılıyorum canımız istediğinde ekşın oluyor öyle gün yumurtlama falan yok hatta dün değil ondan önceki gün çatlamaydı sanırsam ilişki olmadı o gün dün akşam istedik ozaman oldu yani kafamıza göre😃😃 nasip Allahtan ❤️
Vakti saati geldiğinde inşallah gelecek bizim miniklerde inşallah ❤️ durmadan sevişsek ne fayda millet tek ilişkiden hamile kalıyor. Korunurken hamile kalıyor. Nasip olacak aşko nasip 🙏

Kız kız kızzzz 😍😍😍 ay maşallah yaaa rabbim kucağına almayı nasip etsin dünyanın en tatlış bebişi olsun. Hayırlı evlat olsun 🙏🙏

Valla bende senin kızınmı olacak dedim bebek hareketli oynak dedin yaa🙈 masallah teyzelerine el salliyor ay bi değişik oldum yaa Rabbimin mucizesine bak sen🥰 disin icinde gecmis olsun kuzum yaa hamilelik oncesi varmiydi kske ozaman halletseydin
Ya öyleydi valla ennkısa zamanda isteyen herkese de nasip etsin Rabbim 😍🙏 düşünsene 3 cm’lik bişey elleri var ve oynatıyor Rabbimin mucizesi işte 🫶🏻 evet canım önceden de problemliydim dişlerimle en son temizlettim keşke temizletmeseydim o beni mahvetti içleri oyuk kaldı önce bişey olmadı ama sonradan kötü oldum ağrısı sızısı mahvettti

Ayy canım ne kadar az kaldı yaaa 😍😍 geliyor gönlünün efendisi 🤗 inşallah geçer bu enfeksiyon da rahat rahat bebişkonu beklersin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Bende bir habercik yok hala.. pgt sonucu bekliyorum 🙃
Valla seni takipteyim kuzum🫣 tüp bebek planlayanlar grubundan ara ara girip gizlice okuyorum🙂 inşallah bu sefer sende güzel haberler alacaksın. Bende şu enfeksiyonu hayırlısı ile atlatmayı bekliyorum. Bizim gruptan bir bayan vardı hatırlıyorsaniz hani hamile iken çocuğu hastaydı bilmeden çocuğuyla röntgene filan girmişti lalelinur. O arkadaş geçen hafta erken doğum yaptı ondada enfeksiyon varmış bebeğe de geçmiş. Bebek hala yoğun bakımda. O yüzden bende çok korkuyorum canım.

X