- 29 Ekim 2021
- 1.402
- 1.405
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.041
Ne güzel maşallah bir sonraki randevuda belli olur herhalde cinsiyet dimi15. Haftaya girdik çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel maşallah bir sonraki randevuda belli olur herhalde cinsiyet dimi15. Haftaya girdik çok şükür
Ayyyy mucizemmm görünce çok sevindim inan hadi sağlıkla tutunsun bebişinKızlar toplaşın test yaptım predictor early ilk 5 6 dk resimler Lale95 bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 R raainbow M Mavimiresl @Demgey3 miraclebeyb @partalina R Random3 @ad000 Veziir @My_Moonlight06 @Cgh M mucizeOldu @kubuss
İnşallah hayırlısıyla gelsinler aşko artık ben bu ay içim rahat takılıyorum canımız istediğinde ekşın oluyor öyle gün yumurtlama falan yok hatta dün değil ondan önceki gün çatlamaydı sanırsam ilişki olmadı o gün dün akşam istedik ozaman oldu yani kafamıza göre nasip AllahtanAa çekildin mi hsg ben izindeyken kaçırmışım. Bir sorun çıkmamasına sevindim aşkom inşallah hsg sonrası hamile kalanlardan olursun Ben de napıyım evlerdeyim 21 Aralık bat onu bekliyorum. Hem bekliyorum hemde değerlendiriyorum. Bu ay maşallah çok çalıştık regl bitiminden beri gün aşırı değerlendirdik. Kasıklarımda hafif bi ağrı var göğüslerim tahminimce yumurtlamadan beri hassas. Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize
Aşkom ertesi günde yaptım fos cıktı bugünde kaset test yaptım hiç bişey yokAyyyy mucizemmm görünce çok sevindim inan hadi sağlıkla tutunsun bebişin
Bugun yarin ve yarindan sonrayi degerlendirEki Görüntüle 3174719
Kızlar en alttakini bugün yaptım pik olmuş mu?
İnşallah söylerlerse diye umutla gideceğiz ama belli mi olur doktoruna bağlıNe güzel maşallah bir sonraki randevuda belli olur herhalde cinsiyet dimi
Deme yaaaa bende valla sana yazdıktan sonra senin yazışmaları bakıyorum tekrar test atın mu diyeAşkom ertesi günde yaptım fos cıktı bugünde kaset test yaptım hiç bişey yok
Bende Doğumla ilgili belgelerimi verdim canım neyse hallettiler mutter pass ımı da aldımBendede istediler aşı defteri bende dedim ki öyle bir şey kaldı mi dedim artık herşey dijitalde bizde doktor istediği sağlık bilgisine erişiyor dedim e nabızda yüklüdür sen kendin gir çıkarttır götür ben aşılarımı bildiğimden olanları saydım
Senin içine ne doğuyorİnşallah söylerlerse diye umutla gideceğiz ama belli mi olur doktoruna bağlı
Benim aklımdan da öyle geçti 3 gün üst üste deneyeceğim bakalımBugun yarin ve yarindan sonrayi degerlendir
Valla bende senin kızınmı olacak dedim bebek hareketli oynak dedin yaa masallah teyzelerine el salliyor ay bi değişik oldum yaa Rabbimin mucizesine bak sen disin icinde gecmis olsun kuzum yaa hamilelik oncesi varmiydi kske ozaman halletseydinKızlarrr perşembe gittim gördüm yavrucuğumu hepinize el sallıyordu maşallah ilk defa hareketini gördüm ilk bebişim hiç kıpırdamazdı bu oynak olacak herhalde bu arada dün de gittim dişimi çektirdim ama mahvoldum zorla 1.5 saat uğraştılar çekebilmek için ben günlerdir dişlerimden duramıyorum doktorum da yaptırabilirsin dedi ama birini çektirdim diğeri de her gün sabaha karşı sızısıyla uyanıyorum
He bu arada dr dedi 14. Haftada cinsiyetini söylerim cinsiyet tahmini yapacak var mi bak kız demeyeni fururummm
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys miraclebeyb R raainbow R Random3 Veziir Lale95 @ M Mavimiresl bitliKedi M Melek96 ve diğer güzelllerim
Bide turk kahvesi, bitter çikolata tuketsin esin aksamlari 2 gun. Sperm hizini guzel etkiliyor Aslinda bende kizima hamile kaldigim ay esime yapmistimBenim aklımdan da öyle geçti 3 gün üst üste deneyeceğim bakalım
Bunu bilmiyordum canım deneyelim teşekkürlerBide turk kahvesi, bitter çikolata tuketsin esin aksamlari 2 gun. Sperm hizini guzel etkiliyor Aslinda bende kizima hamile kaldigim ay esime yapmistim
Vakti saati geldiğinde inşallah gelecek bizim miniklerde inşallah durmadan sevişsek ne fayda millet tek ilişkiden hamile kalıyor. Korunurken hamile kalıyor. Nasip olacak aşko nasipİnşallah hayırlısıyla gelsinler aşko artık ben bu ay içim rahat takılıyorum canımız istediğinde ekşın oluyor öyle gün yumurtlama falan yok hatta dün değil ondan önceki gün çatlamaydı sanırsam ilişki olmadı o gün dün akşam istedik ozaman oldu yani kafamıza göre nasip Allahtan
Kız kız kızzzz ay maşallah yaaa rabbim kucağına almayı nasip etsin dünyanın en tatlış bebişi olsun. Hayırlı evlat olsunKızlarrr perşembe gittim gördüm yavrucuğumu hepinize el sallıyordu maşallah ilk defa hareketini gördüm ilk bebişim hiç kıpırdamazdı bu oynak olacak herhalde bu arada dün de gittim dişimi çektirdim ama mahvoldum zorla 1.5 saat uğraştılar çekebilmek için ben günlerdir dişlerimden duramıyorum doktorum da yaptırabilirsin dedi ama birini çektirdim diğeri de her gün sabaha karşı sızısıyla uyanıyorum
He bu arada dr dedi 14. Haftada cinsiyetini söylerim cinsiyet tahmini yapacak var mi bak kız demeyeni fururummm
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys miraclebeyb R raainbow R Random3 Veziir Lale95 @ M Mavimiresl bitliKedi M Melek96 ve diğer güzelllerim
Ya öyleydi valla ennkısa zamanda isteyen herkese de nasip etsin Rabbim düşünsene 3 cm’lik bişey elleri var ve oynatıyor Rabbimin mucizesi işte evet canım önceden de problemliydim dişlerimle en son temizlettim keşke temizletmeseydim o beni mahvetti içleri oyuk kaldı önce bişey olmadı ama sonradan kötü oldum ağrısı sızısı mahvetttiValla bende senin kızınmı olacak dedim bebek hareketli oynak dedin yaa masallah teyzelerine el salliyor ay bi değişik oldum yaa Rabbimin mucizesine bak sen disin icinde gecmis olsun kuzum yaa hamilelik oncesi varmiydi kske ozaman halletseydin
Yaaa vururum dediğim için mi dedin kız Amin canım Allah razı Olsun bu duyguları bi an önce Rabbim sanada tattırsınKız kız kızzzz ay maşallah yaaa rabbim kucağına almayı nasip etsin dünyanın en tatlış bebişi olsun. Hayırlı evlat olsun
Aminn canimmm. Yok icimden oyle gectiYaaa vururum dediğim için mi dedin kız Amin canım Allah razı Olsun bu duyguları bi an önce Rabbim sanada tattırsın
Valla seni takipteyim kuzum tüp bebek planlayanlar grubundan ara ara girip gizlice okuyorum inşallah bu sefer sende güzel haberler alacaksın. Bende şu enfeksiyonu hayırlısı ile atlatmayı bekliyorum. Bizim gruptan bir bayan vardı hatırlıyorsaniz hani hamile iken çocuğu hastaydı bilmeden çocuğuyla röntgene filan girmişti lalelinur. O arkadaş geçen hafta erken doğum yaptı ondada enfeksiyon varmış bebeğe de geçmiş. Bebek hala yoğun bakımda. O yüzden bende çok korkuyorum canım.Ayy canım ne kadar az kaldı yaaa geliyor gönlünün efendisi inşallah geçer bu enfeksiyon da rahat rahat bebişkonu beklersin
Bende bir habercik yok hala.. pgt sonucu bekliyorum