- 17 Nisan 2021
- 4.140
- 3.716
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.061
Yok aşkom bende kız bebeğim olsun çok istiyorum o yüzden herkese kız olsun diyorumYaaavururum dediğim için mi dedin kız Amin canım Allah razı Olsun bu duyguları bi an önce Rabbim sanada tattırsın
Amin kuzum çok teşekkür ederim. Biraz ara vermen iyi oldu canım hem vücut hem beyin olarak dinlendim. Artık bebiş için hazırsın sendeAh canım rabbim şifa versin size inşallah geçer seni daha fazla etkilemedenben bu ay başlıyorum nasipse yumurtlamaya 2-3 gün var bakalım nasip kısmet dua et bize. Haberdar et gelişmelerden
Çok teşekkür ederim canım mutlaka dediklerini uygulayacağım. Yoğurdu çok tüketiyorum zaten ama diğerlerini duymamıştım onları da yapayımCanım çok geçmiş olsun sen her gğn bir avun cranberry ye kurusu satılıyor aktarlarda.elma sirkesini sulandır onunla taharetler ve en son pamukla sirkeli suya batırıp sil altını.bolca yoğurt ye günde 2 kase içindeki bakteri idrarı temizler keşfede olur Allah’ın izniyle korkma 37. Haftay kadar sık dişini bak gör bebiş sapasağlam doğacaktır.dediklerimi yap ama o cranberriy zararsız ve doğal yoldan oda mesane temizliyor sarımsak çok tüket..
Hayırlısıyla sağlıklı Olsun daYok aşkom bende kız bebeğim olsun çok istiyorum o yüzden herkese kız olsun diyorumAmin aşkom yakında test yapmaya başlarım tekrar dün akşam misafirim vardı 3 yaşında oğlu geldi karnıma bebi bebi diyor. Ben şok annesi de çocuklar hisseder falan gibi şeyler söyledi Ama asla havalara girmiyorum
Hadi maşallah o halde canımıBende Doğumla ilgili belgelerimi verdim canım neyse hallettiler mutter pass ımı da aldım
Yap yap doktorların yazılarından okudum bendeÇok teşekkür ederim canım mutlaka dediklerini uygulayacağım. Yoğurdu çok tüketiyorum zaten ama diğerlerini duymamıştım onları da yapayım
Kız olmasını istediğimden kız diyorumSenin içine ne doğuyor
Amiiin Allahım inşallah güzel haberler vermeyi nasip eder aşkım etiket yaparım mutlakaHayırlısıyla sağlıklı Olsun daay çok heycanlı o test dönemleri bi o kadar da stresli ama olsun zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır bebişin olduğu zaman kaç yol ne çekmişsin hepsini unutuyormuşsun
Bak o konuda benimde oğlum her seferinde bebek yok dersi sorduğumda ilk defa hamile kaldığım ay bebiş diyerek karnımı sevmiştiha ama ondan kaç gün öncesinde ona dua ettirdim annemin karnında bebiş Olsun Allahım. Amin demişti
Bende çocukların hem dualarına hem hislerine güveniyorum
Bak beni etiketlemeyi unutma olur mugüzel bebiş haberini bekliyorum duam seninle aşko
Hayırlısı olsun inşallah sağlıcaklaKız olmasını istediğimden kız diyorumama bilmiyorım ki sürekli aklımda bir karmaşa
Kız diyorum aşko hadi vurKızlarrr perşembe gittim gördüm yavrucuğumu hepinize el sallıyordumaşallah ilk defa hareketini gördüm ilk bebişim hiç kıpırdamazdı bu oynak olacak herhalde bu arada dün de gittim dişimi çektirdim ama mahvoldum zorla 1.5 saat uğraştılar çekebilmek için ben günlerdir dişlerimden duramıyorum doktorum da yaptırabilirsin dedi ama birini çektirdim diğeri de her gün sabaha karşı sızısıyla uyanıyorum
He bu arada dr dedi 14. Haftada cinsiyetini söylerimcinsiyet tahmini yapacak var mi bak kız demeyeni fururummm
Mucizemmm16 @_Umutlu_Pozitif_ Ginnys @Safiye19 @raainbow @Random3 Veziir @Lale95 @ M Mavimiresl @bitliKedi @Melek96 ve diğer güzelllerim
Aşko bu arada etiketin bana düşmemiş tesadüf gördüm simdiKızlarrr perşembe gittim gördüm yavrucuğumu hepinize el sallıyordumaşallah ilk defa hareketini gördüm ilk bebişim hiç kıpırdamazdı bu oynak olacak herhalde bu arada dün de gittim dişimi çektirdim ama mahvoldum zorla 1.5 saat uğraştılar çekebilmek için ben günlerdir dişlerimden duramıyorum doktorum da yaptırabilirsin dedi ama birini çektirdim diğeri de her gün sabaha karşı sızısıyla uyanıyorum
He bu arada dr dedi 14. Haftada cinsiyetini söylerimcinsiyet tahmini yapacak var mi bak kız demeyeni fururummm
Mucizemmm16 @_Umutlu_Pozitif_ Ginnys @Safiye19 @raainbow @Random3 Veziir @Lale95 @ M Mavimiresl @bitliKedi @Melek96 ve diğer güzelllerim
HahahKız diyorum aşko hadi vursağlıkla kucağına al bebeğim maşallah yaaa yiycem
İşte bazen bana da öyle oluyorAşko bu arada etiketin bana düşmemiş tesadüf gördüm simdi
Cok sinir bozucuİşte bazen bana da öyle oluyor
Bu kez pozitif olur bakmışsınAmiiin Allahım inşallah güzel haberler vermeyi nasip eder aşkım etiket yaparım mutlaka
Test dönemleri heyecanlı ama negatif çıkana kadar
Aynen. Kuzu senin kırmuzılar geldi mi yohsam yokCok sinir bozucu
Yok aşkım gelmedi test testte kuruma çizgisi var ama ilk yaptığımda hiç bişey yoktu ilk kez kuruma cıkıyo testte ama umutlanamıyorum ilk kez olsadaAynen. Kuzu senin kırmuzılar geldi mi yohsam yok
Umudumuz o yönde inşallah öyle olurBu kez pozitif olur bakmışsın
Oy maşallah canımKızlarrr perşembe gittim gördüm yavrucuğumu hepinize el sallıyordumaşallah ilk defa hareketini gördüm ilk bebişim hiç kıpırdamazdı bu oynak olacak herhalde bu arada dün de gittim dişimi çektirdim ama mahvoldum zorla 1.5 saat uğraştılar çekebilmek için ben günlerdir dişlerimden duramıyorum doktorum da yaptırabilirsin dedi ama birini çektirdim diğeri de her gün sabaha karşı sızısıyla uyanıyorum