- 29 Ekim 2021
- 1.402
- 1.405
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.981
Oo ne kadar fazlaBen bugün dişçiye gittim sorun varsa baksın diye çok şükür çürük şuan çıkmadı ama genel olarak fena benim dişler. Güzelce temizledi. Dolguya 1000 kanal tedavisine 3000 temizletmeye de 1200 dedi ya ben şok
Bunu da ekleyeceğimİyi akşamlar,yok kırılmadım ama zoruma gitdi
Anlıyorum nazardan ,kem gözden korkuyorsun ama o zaman hamile olduğunu bile söylememen gerekirdi
Senin için birlikte sevindiyimiz günler,geceler oldu, hastalandin merak etdik geceleri meraktan çatladik aceba noldu diye vs.onun hatrina öyle yazmaya bilirdin.
Yazdığın biraz ağır oldu sanki bizim kem gözümüz var gibi
En azından korkuyorum buraya atmaya özelden sana ata bilirim derdin
Ben zaten keseyi sen cinsiyyet merak etdiyin için söyledim atda tahmin edeyim yoksa neden isteyeyim?
Canım benim kimse seni kırmak istemez üstelik gebesin Allah bağışlasın bir gebeyi asla kırmak istemez özellikle lalemiz ama msjını bende gördüm çok tuhafıma gitmişti açıkçası burda bize kimler kimler kese attı çok şükür hepsinin gebeliği sağlıcakla ilerliyor Rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayıda nasip etsin hepimiz bu yolda beraber sevinip beraber üzülüyoruz kimsenin art niyeti olduğunuda sanmıyorum ama elbette atmak istememeni anlarım herkese açık bir mecra burasıBen önceden Ama başka yere atıp ve ondan koltuğumu belirtmiştim
Sizden korktuğumu ve sizi kast etmediğimi çok iyi biliyorsunuz
Sizden korksam size de asla demem
Ama böyle anladıysanız kusura bakmayın
Keyfine bak demen de ayrıca çok hoş degildi yinede insanlık namına özür dilemeyi bildim
Ve bende yeri geliyor sizin için endişeleniyorum ama asla bunu dile bile getirmem
Neyse iyi akşamlar
Yine bir şakadan yanlış anlaşılma ..
Altınla falan mı yapcakmış dişlerini aşkım yuh ya ne böyle ya herkes aldı başını gidiyo yaBen bugün dişçiye gittim sorun varsa baksın diye çok şükür çürük şuan çıkmadı ama genel olarak fena benim dişler. Güzelce temizledi. Dolguya 1000 kanal tedavisine 3000 temizletmeye de 1200 dedi ya ben şok
Bende kırıldığımı ama ifade etmek istiyorumCanım benim kimse seni kırmak istemez üstelik gebesin Allah bağışlasın bir gebeyi asla kırmak istemez özellikle lalemiz ama msjını bende gördüm çok tuhafıma gitmişti açıkçası burda bize kimler kimler kese attı çok şükür hepsinin gebeliği sağlıcakla ilerliyor Rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayıda nasip etsin hepimiz bu yolda beraber sevinip beraber üzülüyoruz kimsenin art niyeti olduğunuda sanmıyorum ama elbette atmak istememeni anlarım herkese açık bir mecra burası
Fakat senin “birine attım nazardan korktum kazenden rica ettim kaldırttım tekrar söylemeyede yüzüm olmaz açıkçası” yazmışsın yani kaldırtmak şartıyla atardın ama kazene ikinci kez kaldır demeye yüzün olmadığı için atmak istememişsin hepimize atmak zorundada değildin laleye özeldende atabilirdin üstelik cinsiyet tahmini sorduğun için istemiş konu bir şakaysa bu kadar uzatılması üzücü olmuş özelden msj atsaydın o kızda kırılmazdı yani şimdi sana sen gebe olmadan önce gebe kalanlardan birisi açıkçası nazardan korkuma atmıyorum deseydi sende birebir üzerine alınıp üzülürdün konu tamamen bu yani biz sadece kendi bebeklerimizi bekliyoruz canım kimsenin bebeğine kesesine değdirecek nazarımız yok lalemizin asla olmadığına eminim kırılmayın darılmayın rahat olun.
Rabbim bütün gebelerimize sağlık,huzur ve sağlıcakla bebeklerini kucaklarınıza almayı, gebe kalmak isteyen herkese sağlıcakla gebe kalmayı Nasip Etsinkonuyu uzatıp birbirimizi üzmeyelim olur mu herkesin süreci hassasiyeti farklı yönde devam ediyor senin hormonların, bizim sabır süremiz herkesin stresi ayrı ayrı devam ediyor yani canım ben uzaktan bir göz olarak yazmak istedim
cevap vermemek nedeni hamile olduğun için fazla stres yapmayasin diyeBunu da ekleyeceğim
Asla bana cevap vermek zorunda değilsin
Seni severim ama senin böyle anlayacağını hiç tahmin edemezdim
Kimseyle de şaka yapmayacağım çünkü sanki hamilelikle hava atıyormuşum gibi bir tavır yapıldı maalesef
Yani üzüldüm açıkçası
İşte herkesin bir gerginliği var kendince buralar hassas topikler herkesin bir süreci var söylenenler o yüzden bazen ya hassas noktaya değiyor yada yanlış zamana denk geliyorBende kırıldığımı ama ifade etmek istiyorum
Burada hepiniz ablalarımsınız asla kasten veya kötü niyetle de yazmadım
Diğer bir topiğe attım sonradan rica ettim silindi
Bu sizden korktuğum anlamına da gelmez
Ben şuan hormonlarımla savaşırken bana keyfine bak denilmesi de hoş degil üstelik özür de diledim
Sen onu tanıyor olabilirsin ama benim tarafimdan da bakılması lazım
Benim özür mesajıma cevap bile vermemesi de üzücü ikinci bir mesajdan sonra verdi sanki küs gibi davrandı
Ben uzatmak istemiyorum
Kusurum olduysa kusura bakılmasın
Ders aldım ve sustum
İyi akşamlar herkese
Babamın ölüm yıldönümü bugün daha çok gerginim
Gerginliğime veriıyorum
Sana katılıyorum bebeğim herkes iyi olsun kimsenin ne kesesine ne bebesine nazar değdiricek gözümüz yok M melek076 kuzum seni anlıyorum ama biraz ağır oldu sankiCanım benim kimse seni kırmak istemez üstelik gebesin Allah bağışlasın bir gebeyi asla kırmak istemez özellikle lalemiz ama msjını bende gördüm çok tuhafıma gitmişti açıkçası burda bize kimler kimler kese attı çok şükür hepsinin gebeliği sağlıcakla ilerliyor Rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayıda nasip etsin hepimiz bu yolda beraber sevinip beraber üzülüyoruz kimsenin art niyeti olduğunuda sanmıyorum ama elbette atmak istememeni anlarım herkese açık bir mecra burası
Fakat senin “birine attım nazardan korktum kazenden rica ettim kaldırttım tekrar söylemeyede yüzüm olmaz açıkçası” yazmışsın yani kaldırtmak şartıyla atardın ama kazene ikinci kez kaldır demeye yüzün olmadığı için atmak istememişsin hepimize atmak zorundada değildin laleye özeldende atabilirdin üstelik cinsiyet tahmini sorduğun için istemiş konu bir şakaysa bu kadar uzatılması üzücü olmuş özelden msj atsaydın o kızda kırılmazdı yani şimdi sana sen gebe olmadan önce gebe kalanlardan birisi açıkçası nazardan korkuma atmıyorum deseydi sende birebir üzerine alınıp üzülürdün konu tamamen bu yani biz sadece kendi bebeklerimizi bekliyoruz canım kimsenin bebeğine kesesine değdirecek nazarımız yok lalemizin asla olmadığına eminim kırılmayın darılmayın rahat olun.
Rabbim bütün gebelerimize sağlık,huzur ve sağlıcakla bebeklerini kucaklarınıza almayı, gebe kalmak isteyen herkese sağlıcakla gebe kalmayı Nasip Etsinkonuyu uzatıp birbirimizi üzmeyelim olur mu herkesin süreci hassasiyeti farklı yönde devam ediyor senin hormonların, bizim sabır süremiz herkesin stresi ayrı ayrı devam ediyor yani canım ben uzaktan bir göz olarak yazmak istedim
İlk defa bir yanlış sözüm oldu bu topicte fark ettiysenizİşte herkesin bir gerginliği var kendince buralar hassas topikler herkesin bir süreci var söylenenler o yüzden bazen ya hassas noktaya değiyor yada yanlış zamana denk geliyor
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Tekrar ve tekrar söylüyorumSana katılıyorum bebeğim herkes iyi olsun kimsenin ne kesesine ne bebesine nazar değdiricek gözümüz yok M melek076 kuzum seni anlıyorum ama biraz ağır oldu sankisağlıkla bebeğini kucağına al inşallah bu topikte hepimiz kizkardeşiz zannediyordum böyle şeyler olunca üzülüyorum burayı birbirimize destek olmak için açmıştık anne olsakta burda kalıcaktık sözdee ama işler değişiyo sanırım
Hiç bir zaman da unutmayın sizi sevmesem dualarıma katman bileSana katılıyorum bebeğim herkes iyi olsun kimsenin ne kesesine ne bebesine nazar değdiricek gözümüz yok M melek076 kuzum seni anlıyorum ama biraz ağır oldu sankisağlıkla bebeğini kucağına al inşallah bu topikte hepimiz kizkardeşiz zannediyordum böyle şeyler olunca üzülüyorum burayı birbirimize destek olmak için açmıştık anne olsakta burda kalıcaktık sözdee ama işler değişiyo sanırım
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun,hassas dönemde olduğunu biliyorumBende kırıldığımı ama ifade etmek istiyorum
Burada hepiniz ablalarımsınız asla kasten veya kötü niyetle de yazmadım
Diğer bir topiğe attım sonradan rica ettim silindi
Bu sizden korktuğum anlamına da gelmez
Ben şuan hormonlarımla savaşırken bana keyfine bak denilmesi de hoş degil üstelik özür de diledim
Sen onu tanıyor olabilirsin ama benim tarafimdan da bakılması lazım
Benim özür mesajıma cevap bile vermemesi de üzücü ikinci bir mesajdan sonra verdi sanki küs gibi davrandı
Ben uzatmak istemiyorum
Kusurum olduysa kusura bakılmasın
Ders aldım ve sustum
İyi akşamlar herkese
Babamın ölüm yıldönümü bugün daha çok gerginim
Gerginliğime veriıyorum
Allah rahmet eylesin babana kuzum. Mekanı cennet olsun inşallahTekrar ve tekrar söylüyorum
Kötü niyetle demedim
O anda böyle anlaşılacak bile düşünmedim
Neyse geçti
Bende hepinize dua ediyorum her zaman sağlıkli hayırlı evlatlar nasibiniz olsunHiç bir zaman da unutmayın sizi sevmesem dualarıma katman bile
Tabi kimse benim dualarıma kalmadı o da var
Hepimiz birbirimize dua ediyoruz canım hepimizin duaya ihtiyacı var öyle deme Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHiç bir zaman da unutmayın sizi sevmesem dualarıma katman bile
Tabi kimse benim dualarıma kalmadı o da var
Süreç bebeler gelince aşko yeni sürece geçeceğiz az kaldı sık dişiniBir daha lafı geçerse diyeceğim ya olmuyor böyle. Sen napıyosun nasılsın bat ne zaman
Aşkım ben bir görüyor gibi oluyorum bi göremiyorum tekrar test yaptın mı bat ne zaman
Aşkımçok haklısın bende zaten kötü niyetli olduğunu hiççç düşünmedim zaten kayınvalidem Allah razı olsun çok iyi bir insan. Benim tek zoruma giden sürekli tekrarlaması olmuyorsa tedavi olursun diye tekararladı En son iki gün üst üste deyince çok kötü oldum. Bu süreç ne zaman biter dersinbide bat ne zaman aşko
En iyisi vallahi ya istemiyorum diyen kafa rahat herkesin ağzı susar enazından. Bat ne zaman aşko senin
Aşkım bat cumartesi yumurtlamayı takip edemedim valla bu ay anlamadımBat ne zaman canım veya yumurtlama ne zaman oldu ?
Teşekkür ederimAllah rahmet eylesin mekani cennet olsun,hassas dönemde olduğunu biliyorum
Mesaja cevap yazmamak nedenim de o yüzden sen hassas ben kırgın aramizda tatsızlık olmasın istedim
Küs degilim sana katiyyen ama incindim 15-20 gün önce böyle bir olay gelmişti başıma yine aynisi olduğu için kötü oldum
Geçti gitdi fazla uzatıp bir-birimizi kirmayalım Allah izin verirse burda daha çok zaman geçiricez
Amin inşallahHepimiz birbirimize dua ediyoruz canım hepimizin duaya ihtiyacı var öyle deme Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Diş olayını halletmek mantıklı ablam hamileyken yirmilik çektirmek zorunda kaldı çok zorlanmıştı. Biz bebek düşünmeye başlamadan bütün yirmilik ve dolgularımı halletmiştim 1 seneyi geçmiş bak o zamanlar ilk aydan hamile kalınıyor sanıyordumneyse yatırım olmuş şimdi onlar da artmıştır kesin