- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.001
Aleyküm selam canımSelam herkeseBu ay ben de çok üstünde durmadan denemeye çalışıyorum yürüyüşe ve aralıklı oruca başladım daha iyi hissettiriyor inşallah sonucu da güzel olur
İnşallah canım %5 kilo kaybı bile hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyorlar.Aleyküm selam canımbende aralikli oruc yapiyorum ilk hedefim zayıflamak oldun
Geçmiş olsun canım inşallah kolayca halledersin bunu daBen ilk hamileliğimden(2012) önce senin gibi gittim dişlerimi temizlettim iki dolguluk diş çıkmıştı yaptırdım. Ve tam 12. Ayımda hamile kaldım.yinede diş problemi yaşadım. 2021 de ilk denemede 1 ayımda hamile kaldım ondada diş problemi yaşadım. Onu da doğumdan sonra yaptırdım. Şimdi başka diş ağrıyor
Benimde 9. Günüm pazartesi falan yumurtlama olur muhtemelen genelde 12. Gün olur. Acaba ileri atar mı senin yumurtlama ona dikkat et öyle değerlendirme yaparsınız. 1 Aralık da benim sın adet tarihimYok canım yumurtlama olmadı henüz 26sında adet oldum. Ama bu ay garip bir şey oldu adet bittikten 2 gün sonra kahverengi kanama oldu şaşırdım
İnşallah canım ya evet doğum vakti güzel zamana denk geliyor olursaSen ne durumdasın son adetin ne zamandı
Sorma devlete gitsen kim bilir ne zaman sıra gelecek. Özele gitsen maaşını bırakıp çıkacaksın ordanAltınla falan mı yapcakmış dişlerini aşkım yuh ya ne böyle ya herkes aldı başını gidiyo ya
Ovulasyonla takip ediyorum benim belli olmuyor çünkü. Geçen sefer 15. Gün piktiBenimde 9. Günüm pazartesi falan yumurtlama olur muhtemelen genelde 12. Gün olur. Acaba ileri atar mı senin yumurtlama ona dikkat et öyle değerlendirme yaparsınız. 1 Aralık da benim sın adet tarihim
Aşkom üniversiteye bağlı diş hekimlikleri nasıl sizin orda oralar da güzel ben kızımın dişine orda dolgu yaptırdım uzman doktorlar para alıyo evet ama öğrenci yaptığı zaman ücretsiz oluyo öğrenciler yaparken biraz zaman geçiyo ama onlarda iyiler keşke burda olsaydınSorma devlete gitsen kim bilir ne zaman sıra gelecek. Özele gitsen maaşını bırakıp çıkacaksın ordan
Öyle diyorlar evet ama ben evlendikten sonra çok kilo aldım bundan çok rahatsızım o yüzden vermek istiyorum tabii inşallah faydasını olurİnşallah canım %5 kilo kaybı bile hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyorlar.
Şimdilik sıkıntı yok şükür inşallah da uzunca bir süre gerek kalmazAşkom üniversiteye bağlı diş hekimlikleri nasıl sizin orda oralar da güzel ben kızımın dişine orda dolgu yaptırdım uzman doktorlar para alıyo evet ama öğrenci yaptığı zaman ücretsiz oluyo öğrenciler yaparken biraz zaman geçiyo ama onlarda iyiler keşke burda olsaydın
Cok şükür kuzum amiiinn inşallahŞimdilik sıkıntı yok şükür inşallah da uzunca bir süre gerek kalmaz
Evet canım hayat banada öğretti nasipten ötesi yokGeçmiş olsun canım inşallah kolayca halledersin bunu da
ben çok planlı yaşayan bir insandım böyle durumlarda elinden ne gelirse yap yine de nasipte olanı yaşıyoruz işte öğretti bana da hayat
bebişim yeni gördüm mesajını hayırlara vesile olur inşallah ben çok silik görebilen biri değilim ama inşallah vardır :)Kızlar toplaşın test yaptım predictor early ilk 5 6 dk resimler @Lale95bitliKedi @_Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 @raainbow M Mavimiresl @Demgey3 @Safiye19 @partalina @Random3 @ad000 @Veziir @My_Moonlight06 Childdevelopment @mucizeOldu B balbadem1
Vajinal koku bozulmus balik kokusu gibiyse yani agir bi kokuysa kesinlikle git. Enfeksiyon kapmissindir.Kızlar ya bir şey soracağım biraz ayıp olacak ama benim ilişki sonralarında vajinal kokum çok oluyor çok rahatsız ediyor eskiden olmuyordu acaba spermlerin kokusu mu diyorum ama olsaydı eskiden de olurdu galiba bir problem var sizce doktora görünmeli miyim ağrı kaşıntı akıntı yok
Ne kadar güzel yazmissin pozitifimCanım benim kimse seni kırmak istemez üstelik gebesin Allah bağışlasın bir gebeyi asla kırmak istemez özellikle lalemiz ama msjını bende gördüm çok tuhafıma gitmişti açıkçası burda bize kimler kimler kese attı çok şükür hepsinin gebeliği sağlıcakla ilerliyor Rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayıda nasip etsin hepimiz bu yolda beraber sevinip beraber üzülüyoruz kimsenin art niyeti olduğunuda sanmıyorum ama elbette atmak istememeni anlarım herkese açık bir mecra burası
Fakat senin “birine attım nazardan korktum kazenden rica ettim kaldırttım tekrar söylemeyede yüzüm olmaz açıkçası” yazmışsın yani kaldırtmak şartıyla atardın ama kazene ikinci kez kaldır demeye yüzün olmadığı için atmak istememişsin hepimize atmak zorundada değildin laleye özeldende atabilirdin üstelik cinsiyet tahmini sorduğun için istemiş konu bir şakaysa bu kadar uzatılması üzücü olmuş özelden msj atsaydın o kızda kırılmazdı yani şimdi sana sen gebe olmadan önce gebe kalanlardan birisi açıkçası nazardan korkuma atmıyorum deseydi sende birebir üzerine alınıp üzülürdün konu tamamen bu yani biz sadece kendi bebeklerimizi bekliyoruz canım kimsenin bebeğine kesesine değdirecek nazarımız yok lalemizin asla olmadığına eminim kırılmayın darılmayın rahat olun.
Rabbim bütün gebelerimize sağlık,huzur ve sağlıcakla bebeklerini kucaklarınıza almayı, gebe kalmak isteyen herkese sağlıcakla gebe kalmayı Nasip Etsinkonuyu uzatıp birbirimizi üzmeyelim olur mu herkesin süreci hassasiyeti farklı yönde devam ediyor senin hormonların, bizim sabır süremiz herkesin stresi ayrı ayrı devam ediyor yani canım ben uzaktan bir göz olarak yazmak istedim
Yaa peki enfeksiyon u antibiyotik le mi tedavi ediyorlar hastaydimbzaten daha yeni iyilestim bir daha mi ilacVajinal koku bozulmus balik kokusu gibiyse yani agir bi kokuysa kesinlikle git. Enfeksiyon kapmissindir.
Mesela ben korunurken hic akintim kasintim vs olmazdi. Nezaman spermle vajina bulustu korunmayi biraktim ara ara bu sorunlari yasiyorum. Bide kalkip hemen yikamadigimiz icin enfeksiyon kapma ihtimalimiz cok yuksek
Kuzum fitil oluyor genelde bide 2 gun kullanılan haplar oluyor bazen eş tedavisi de oluyorYaa peki enfeksiyon u antibiyotik le mi tedavi ediyorlar hastaydimbzaten daha yeni iyilestim bir daha mi ilac
Sen ne yapiyosun asko.