Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım inşallah kolayca halledersin bunu da
ben çok planlı yaşayan bir insandım böyle durumlarda elinden ne gelirse yap yine de nasipte olanı yaşıyoruz işte öğretti bana da hayat

Benimde 9. Günüm pazartesi falan yumurtlama olur muhtemelen genelde 12. Gün olur. Acaba ileri atar mı senin yumurtlama ona dikkat et öyle değerlendirme yaparsınız. 1 Aralık da benim sın adet tarihim

Sorma devlete gitsen kim bilir ne zaman sıra gelecek. Özele gitsen maaşını bırakıp çıkacaksın ordan
Aşkom üniversiteye bağlı diş hekimlikleri nasıl sizin orda oralar da güzel ben kızımın dişine orda dolgu yaptırdım uzman doktorlar para alıyo evet ama öğrenci yaptığı zaman ücretsiz oluyo öğrenciler yaparken biraz zaman geçiyo ama onlarda iyiler keşke burda olsaydın

Şimdilik sıkıntı yok şükür inşallah da uzunca bir süre gerek kalmaz

Kızlar ya bir şey soracağım biraz ayıp olacak ama benim ilişki sonralarında vajinal kokum çok oluyor çok rahatsız ediyor eskiden olmuyordu acaba spermlerin kokusu mu diyorum ama olsaydı eskiden de olurdu galiba bir problem var sizce doktora görünmeli miyim ağrı kaşıntı akıntı yok

Vajinal koku bozulmus balik kokusu gibiyse yani agir bi kokuysa kesinlikle git. Enfeksiyon kapmissindir.
Mesela ben korunurken hic akintim kasintim vs olmazdi. Nezaman spermle vajina bulustu korunmayi biraktim ara ara bu sorunlari yasiyorum. Bide kalkip hemen yikamadigimiz icin enfeksiyon kapma ihtimalimiz cok yuksek

Ne kadar güzel yazmissin pozitifim biz burda hepimiz icin seviniyoruz, hepimizin amaci belli ve her ayda bir kacimiz buna ulasiyoruz. Niye nazar edelim birbirimizin gebeligini guzel arkadasliklarimiz hep daim olsun

Yaa peki enfeksiyon u antibiyotik le mi tedavi ediyorlar hastaydimbzaten daha yeni iyilestim bir daha mi ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…