Canım benim kimse seni kırmak istemez üstelik gebesin Allah bağışlasın bir gebeyi asla kırmak istemez özellikle lalemiz ama msjını bende gördüm çok tuhafıma gitmişti açıkçası burda bize kimler kimler kese attı çok şükür hepsinin gebeliği sağlıcakla ilerliyor Rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayıda nasip etsin hepimiz bu yolda beraber sevinip beraber üzülüyoruz kimsenin art niyeti olduğunuda sanmıyorum ama elbette atmak istememeni anlarım herkese açık bir mecra burası
Fakat senin “birine attım nazardan korktum kazenden rica ettim kaldırttım tekrar söylemeyede yüzüm olmaz açıkçası” yazmışsın yani kaldırtmak şartıyla atardın ama kazene ikinci kez kaldır demeye yüzün olmadığı için atmak istememişsin hepimize atmak zorundada değildin laleye özeldende atabilirdin üstelik cinsiyet tahmini sorduğun için istemiş konu bir şakaysa bu kadar uzatılması üzücü olmuş özelden msj atsaydın o kızda kırılmazdı yani şimdi sana sen gebe olmadan önce gebe kalanlardan birisi açıkçası nazardan korkuma atmıyorum deseydi sende birebir üzerine alınıp üzülürdün konu tamamen bu yani biz sadece kendi bebeklerimizi bekliyoruz canım kimsenin bebeğine kesesine değdirecek nazarımız yok lalemizin asla olmadığına eminim kırılmayın darılmayın rahat olun.
Rabbim bütün gebelerimize sağlık,huzur ve sağlıcakla bebeklerini kucaklarınıza almayı, gebe kalmak isteyen herkese sağlıcakla gebe kalmayı Nasip Etsin
konuyu uzatıp birbirimizi üzmeyelim olur mu herkesin süreci hassasiyeti farklı yönde devam ediyor senin hormonların, bizim sabır süremiz herkesin stresi ayrı ayrı devam ediyor yani canım ben uzaktan bir göz olarak yazmak istedim