- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.941
Bugün yaparken bende öyleydim valla hiç yapasım yoktu arkadaşlarımın zoruyla yaptım uykudan uyanmıştım psikolojik baskıya karşı koyamadımO kadar negatife test gördüm ki yapasım gelmiyo
Hahahhahah evet olabilir neden olmasın kiii
Hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirimBugün yaparken bende öyleydim valla hiç yapasım yoktu arkadaşlarımın zoruyla yaptım uykudan uyanmıştım psikolojik baskıya karşı koyamadım
Adamı göresin gelmiyo söyliyim deValla bebem olsun da kocam gözümde tuhaf olsada bişey olmaz
İnşallah kuzum etiketlerim yapınca sürkeli giremiyorumHayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirim
Beybi özelden ata bilirsin merak etme gözüm yok benim minnoş kalpli ve minnoş gözlüymİlkte 5+4
İkincide yani dün 7+4
Sorun şu bugün birine attım ve sonradan nazardan korkar oldumkazen abiye dedim sağolsun sildi birdaha demeye yüzüm yok
Ben artik korunuyorum diyorum millete. Ama kem gözlerdenYa kuzum ben kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. Ben sürekli nasip anne nasip anne hayırlısı olsun anne deyip geçiştiriyorum. Gerçekten benim bam telim gibi bişey oldu artık tahammül edemiyorum kimsenin bu konuda bi laf söylemesine. Eşime bir arada söyleyeceğim oda laf söyletmez aslında ama haberi yok bu konulardan.
Yok kuzum söylersem ileride çocuğum olsa bile birilerinin yanında 3 yıl tedavi gördü falan derler daha çok üzülürüm. Kimse bilmesin istiyorum.
Olsun kuzum önemli değil.
Yok kuzum söylemek istemiyorum tedavi falan. Dersem doktora gittim herşey yolunda dediler falan derim en fazla
Ben göremedim ya benim gözler problemKızlar toplaşın test yaptım predictor early ilk 5 6 dk resimlerLale95 @bitliKedi @_Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 @raainbow M Mavimiresl @Demgey3 @Safiye19 @partalina R Random3 @ad000 Veziir @My_Moonlight06 Childdevelopment @mucizeOldu @kubuss
Sen benim minnoş kalplim minnoş gözlümsün aşkomBeybi özelden ata bilirsin merak etme gözüm yok benim minnoş kalpli ve minnoş gözlüym
AyySen benim minnoş kalplim minnoş gözlümsün aşkom
Ay ben de körKızlar toplaşın test yaptım predictor early ilk 5 6 dk resimlerLale95 @bitliKedi @_Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 @raainbow M Mavimiresl @Demgey3 @Safiye19 @partalina R Random3 @ad000 Veziir @My_Moonlight06 Childdevelopment @mucizeOldu @kubuss
Ya aşko birşey diyecemBeybi özelden ata bilirsin merak etme gözüm yok benim minnoş kalpli ve minnoş gözlüym
Ramzii teorisini bilmiyorum ben farkli usül biliyordum onunla tahmin yapacaktim ama gerek yok, boş işler hepsi, keyfine bakYa aşko birşey diyecem
Hani o ramzi teorisi varya o sizde ilk çocukta uymuş muyduve Çin takvimi mesela
Ve ben sizin nazar yapmadığınızı biliyorum zatenbaşka yere atmıştım orada vardı birkaç kişi ondan böyle dedim
Ramzii teorisini bilmiyorum ben farkli usül biliyordum onunla tahmin yapacaktim ama gerek yok, boş işler hepsi, keyfine bak
Bir daha lafı geçerse diyeceğim ya olmuyor böyle. Sen napıyosun nasılsın bat ne zamanOzaman suanlik dusunmuyoruz daha once kontrol amacli gitmistik birseyiniz yok demisti de
Aşkım ben bir görüyor gibi oluyorum bi göremiyorum tekrar test yaptın mı bat ne zamanKızlar toplaşın test yaptım predictor early ilk 5 6 dk resimlerLale95 @bitliKedi @_Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 @raainbow M Mavimiresl @Demgey3 @Safiye19 @partalina R Random3 @ad000 Veziir @My_Moonlight06 Childdevelopment @mucizeOldu @kubuss
Aşkımçok haklısın bende zaten kötü niyetli olduğunu hiççç düşünmedim zaten kayınvalidem Allah razı olsun çok iyi bir insan. Benim tek zoruma giden sürekli tekrarlaması olmuyorsa tedavi olursun diye tekararladı En son iki gün üst üste deyince çok kötü oldum. Bu süreç ne zaman biter dersinBebeğim bak bişey diyeyim yanlış anlama bir tek senin için söylemiyoruz şuan hepimiz böyleyiz iyi niyetli şeylerde olsa bebek konusunda bişeyler duyunca üzülüyoruz sinirleniyoruz seni çok iyi anlıyorum ama inan kötü niyet olan daha kötü kelimeler bulur söyler oda çok istiyor senin istediğinide biliyor ve o yüzden samimiyetiyle dua ediyor kızma olur mu bak ciddi anlamda söylüyorum kötü niyetlisi en basitinden sizin olmuyor mu yapmıyormusunuz der sana batar ama o daha naif söylemiş benim kv böyle şeyleri bana pek söyleyemiyor kendi kız kardeşine yani eşimin teyzesine ki çok samimiyiz onunla arkadaş gibiyiz ona sormuş yapmıyorlar mı beni yanlış anlar diye soramıyorum bir sıkıntıları varsa saklamasınlar hepberaber üstesinden geliriz doktora hiç göründü mü acaba falan demiş kızamıyorum çünkü çok istiyor oda çok seviyor torun görümcemin bebesi var eşime sizin bebenizide görsem şu dünyada dedi eşim tepki gösterdi ama cidden kötü niyetli değiller kötü niyeti olan kendini belli ediyor üzme kendini süreç yıpratıcı olduğu için bizim hassas noktamız oldu canım benim
En iyisi vallahi ya istemiyorum diyen kafa rahat herkesin ağzı susar enazından. Bat ne zaman aşko seninBen artik korunuyorum diyorum millete. Ama kem gözlerdennasıl korunduğumu söylemiyorum yalan olmasin diye yoksa delirtiyorlar ben cok hassaslastim oturup ağlıyorum artik çok içime atiyorum
Bende iyiyim kuzum calismalara devam ama umudum yok pek. Bat 19-20 gibi. Haftaya sali carsamba bi erken gebelik yaparim belkiBir daha lafı geçerse diyeceğim ya olmuyor böyle. Sen napıyosun nasılsın bat ne zaman
Aşkım ben bir görüyor gibi oluyorum bi göremiyorum tekrar test yaptın mı bat ne zaman
Aşkımçok haklısın bende zaten kötü niyetli olduğunu hiççç düşünmedim zaten kayınvalidem Allah razı olsun çok iyi bir insan. Benim tek zoruma giden sürekli tekrarlaması olmuyorsa tedavi olursun diye tekararladı En son iki gün üst üste deyince çok kötü oldum. Bu süreç ne zaman biter dersinbide bat ne zaman aşko
En iyisi vallahi ya istemiyorum diyen kafa rahat herkesin ağzı susar enazından. Bat ne zaman aşko senin
Daha bana cook var çiçeğim reglimin 5. Günündeyim bat 31 Aralık bu ay hakkaten gebelikle ilgili hic biseu yapasim gelmiyor sadece kendimle ilgilenmek istiyorumBir daha lafı geçerse diyeceğim ya olmuyor böyle. Sen napıyosun nasılsın bat ne zaman
Aşkım ben bir görüyor gibi oluyorum bi göremiyorum tekrar test yaptın mı bat ne zaman
Aşkımçok haklısın bende zaten kötü niyetli olduğunu hiççç düşünmedim zaten kayınvalidem Allah razı olsun çok iyi bir insan. Benim tek zoruma giden sürekli tekrarlaması olmuyorsa tedavi olursun diye tekararladı En son iki gün üst üste deyince çok kötü oldum. Bu süreç ne zaman biter dersinbide bat ne zaman aşko
En iyisi vallahi ya istemiyorum diyen kafa rahat herkesin ağzı susar enazından. Bat ne zaman aşko senin
Ben hic catlatma iğnesi olmadım bilmiyorum ama herkesin bünyesi hormonlari farkli illa ayni sey olmak zorunda değil cok kiyaslama kendini canımChilddevelopment selam bişeyi çok mrk ettim bı bilgin varmı diye sormak istedim ben çatlatma iğnesi yaptım herkes iğneden bı kaç gün sonra leke görmüş ama ben görmedim leke hamilelik belirtisi mi