Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben artik korunuyorum diyorum millete. Ama kem gözlerden nasıl korunduğumu söylemiyorum yalan olmasin diye yoksa delirtiyorlar ben cok hassaslastim oturup ağlıyorum artik çok içime atiyorum

Beybi özelden ata bilirsin merak etme gözüm yok benim minnoş kalpli ve minnoş gözlüym
Ya aşko birşey diyecem
Hani o ramzi teorisi varya o sizde ilk çocukta uymuş muydu ve Çin takvimi mesela
Ve ben sizin nazar yapmadığınızı biliyorum zaten başka yere atmıştım orada vardı birkaç kişi ondan böyle dedim

Ramzii teorisini bilmiyorum ben farkli usül biliyordum onunla tahmin yapacaktim ama gerek yok, boş işler hepsi, keyfine bak

Ozaman suanlik dusunmuyoruz daha once kontrol amacli gitmistik birseyiniz yok demisti de
Bir daha lafı geçerse diyeceğim ya olmuyor böyle. Sen napıyosun nasılsın bat ne zaman
Aşkım ben bir görüyor gibi oluyorum bi göremiyorum tekrar test yaptın mı bat ne zaman
Aşkımçok haklısın bende zaten kötü niyetli olduğunu hiççç düşünmedim zaten kayınvalidem Allah razı olsun çok iyi bir insan. Benim tek zoruma giden sürekli tekrarlaması olmuyorsa tedavi olursun diye tekararladı En son iki gün üst üste deyince çok kötü oldum. Bu süreç ne zaman biter dersin bide bat ne zaman aşko
Ben artik korunuyorum diyorum millete. Ama kem gözlerden nasıl korunduğumu söylemiyorum yalan olmasin diye yoksa delirtiyorlar ben cok hassaslastim oturup ağlıyorum artik çok içime atiyorum
En iyisi vallahi ya istemiyorum diyen kafa rahat herkesin ağzı susar enazından. Bat ne zaman aşko senin

Bende iyiyim kuzum calismalara devam ama umudum yok pek. Bat 19-20 gibi. Haftaya sali carsamba bi erken gebelik yaparim belki

Daha bana cook var çiçeğim reglimin 5. Günündeyim bat 31 Aralık bu ay hakkaten gebelikle ilgili hic biseu yapasim gelmiyor sadece kendimle ilgilenmek istiyorum

Childdevelopment selam bişeyi çok mrk ettim bı bilgin varmı diye sormak istedim ben çatlatma iğnesi yaptım herkes iğneden bı kaç gün sonra leke görmüş ama ben görmedim leke hamilelik belirtisi mi
Ben hic catlatma iğnesi olmadım bilmiyorum ama herkesin bünyesi hormonlari farkli illa ayni sey olmak zorunda değil cok kiyaslama kendini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…