Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende iyiyim kuzum calismalara devam ama umudum yok pek. Bat 19-20 gibi. Haftaya sali carsamba bi erken gebelik yaparim belki
Bende 21 Aralık bat kız. Tabi uygulama öyle gözüküyor ama gecikmem oldu geçen ay 15 gün inşallah bu ay öyle olmaz. Bat gününü bekleyelim hep beraber canım ya erken test yapınca şaşı oluyoruz silik çıksa hayal kırıklığı çok oluyor.
Daha bana cook var çiçeğim reglimin 5. Günündeyim bat 31 Aralık bu ay hakkaten gebelikle ilgili hic biseu yapasim gelmiyor sadece kendimle ilgilenmek istiyorum
Uu yeni ay yeni serüven. İnşallah yeni yıl hediyesi olur size Oluruna bırakıp kendimize odaklanalım be alışveriş yapıp bakımlar yapalım
Childdevelopment selam bişeyi çok mrk ettim bı bilgin varmı diye sormak istedim ben çatlatma iğnesi yaptım herkes iğneden bı kaç gün sonra leke görmüş ama ben görmedim leke hamilelik belirtisi mi
Yok kuzum bende bir çok kez çatlatma iğnesi oldum lekelenme falan olmadı. Hiç de lekelenme oldu hamile kaldım diye bişey duymadım.
Ama şöyle söyleyeyim lekelenme görenler büyük ihtimalle yumurta çatladığı için lekelenme görmüş olabilirler.

Anladım tşk ederim inşallah güzel haberler alırım

Kırdıysam özür dilerim ama kötü bir şey dediğimi düşünmüyorum .
İyi akşamlar,yok kırılmadım ama zoruma gitdi
Anlıyorum nazardan ,kem gözden korkuyorsun ama o zaman hamile olduğunu bile söylememen gerekirdi
Senin için birlikte sevindiyimiz günler,geceler oldu, hastalandin merak etdik geceleri meraktan çatladik aceba noldu diye vs.onun hatrina öyle yazmaya bilirdin.
Yazdığın biraz ağır oldu sanki bizim kem gözümüz var gibi
En azından korkuyorum buraya atmaya özelden sana ata bilirim derdin
Ben zaten keseyi sen cinsiyyet merak etdiyin için söyledim atda tahmin edeyim yoksa neden isteyeyim?

Bu ay öyle yapıyorum yaa kendime bakıyorum spor yapiyorum sağlıklı besleniyorum

Selam herkese Bu ay ben de çok üstünde durmadan denemeye çalışıyorum yürüyüşe ve aralıklı oruca başladım daha iyi hissettiriyor inşallah sonucu da güzel olur
Selam canım bu ay bende hiç üstüne düşmedim. Yürüyüş ve aralıklı oruça başlamak çok iyi olmuş. Bende bir başlasam iyi olacak. Bu ay umudum yok olması mucize olur çünkü ekşın olaylarına girmedik eğer adet olursam zaten bir iki ay ara verip dişlerimi yaptıracağım ağrı oluyor

Sağol kuzum denk gelmeseydi iyiydi ama belki de vardır bir hayır olanı temizlemiş olur. Sen nasılsın?
Aynen öyle ben hamile olduğumu bilmeden antibiyotik almıştım, doktor grubunu söylemişti hamilelikte de kullanılan gruptaymış sıkıntı olmaz inşallah iyiyim canım biraz kendime ve eve yoğunlaştım bu ara, okul da yoğun geçiyor düşünmemeye çalışıyorum. Bugün 13. Günüm nasipte varsa olur inşallah

Diş olayını halletmek mantıklı ablam hamileyken yirmilik çektirmek zorunda kaldı çok zorlanmıştı. Biz bebek düşünmeye başlamadan bütün yirmilik ve dolgularımı halletmiştim 1 seneyi geçmiş bak o zamanlar ilk aydan hamile kalınıyor sanıyordum neyse yatırım olmuş şimdi onlar da artmıştır kesin

Yumurtlama mı yoksa yumurtlamadan sonraki 13. Gün? Hadi beraber güzel haberler verelim bu ay. Doğum izni için de güzel zamanlar nasip olsun inşallah.

Ben bugün dişçiye gittim sorun varsa baksın diye çok şükür çürük şuan çıkmadı ama genel olarak fena benim dişler. Güzelce temizledi. Dolguya 1000 kanal tedavisine 3000 temizletmeye de 1200 dedi ya ben şok

Ben önceden Ama başka yere atıp ve ondan koltuğumu belirtmiştim
Sizden korktuğumu ve sizi kast etmediğimi çok iyi biliyorsunuz
Sizden korksam size de asla demem
Ama böyle anladıysanız kusura bakmayın
Keyfine bak demen de ayrıca çok hoş degildi yinede insanlık namına özür dilemeyi bildim
Ve bende yeri geliyor sizin için endişeleniyorum ama asla bunu dile bile getirmem
Neyse iyi akşamlar
Yine bir şakadan yanlış anlaşılma ..

Yumurtlama mı yoksa yumurtlamadan sonraki 13. Gün? Hadi beraber güzel haberler verelim bu ay. Doğum izni için de güzel zamanlar nasip olsun inşallah.
Yok canım yumurtlama olmadı henüz 26sında adet oldum. Ama bu ay garip bir şey oldu adet bittikten 2 gün sonra kahverengi kanama oldu şaşırdım
İnşallah canım ya evet doğum vakti güzel zamana denk geliyor olursa Sen ne durumdasın son adetin ne zamandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…