Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya o kadar çok haklısın ki burada ne kadar çok dolaşsam o kadar çok aklıma takılıyor her belirttiği her şüpheyi her bilgiyi okuyorum zihnimiz bu konuyla çok meşgul oluyor belki biraz zihnimizi rahatlatsak o zaman olacak. Bu ay
yeni hedeflerim var alanımla ilgili yeni çalışmalar yapmak istiyorum Yeni adımlar atmak istiyorum belki biraz kafam buradan sıyrılır. İşin kötü tarafı çocuk gelişimciğim kendi eşimle ilgili bir şeyler yapsam da muhatabım hep çocuk o yüzden bu konudan kaçamıyorum

Klomen ya da femara kullandığım zamanlar ben de çok ağrı çekerdim kuzum sonrasında bile. Endişelenme yani bişey yoktur

Hamile kaldıktan sonra zararlı diye biliyorum kuzum hatta bazı doktorlar adetle birlikte antibiyotik yazıyorlar bi enfeksiyon varsa bitsin gebelik daha kolay olsun diye. Bence korunma

Ben başıma geleni anlatayım sen karar ver balayı sonrası sistit oldum.doktor eczane gittim eczacı tanıdığım gebelik düşünüyormuşum dedi evet dedim ilaç bir şey yaparım dedim yok dedi hiç bir şey olmaz dedi bende kullandım ve ben kısa süre sonra gebelik öğrendim ve akşamına düşük oldu yada kimyasal işte 6 haftalıktı falan yeni kesesi olmuş ondan sonra da 26 ay bekledim olmadı o nedenle ben bu durumda ya korunurdum ya kullanmazdım riske etmemek için ne kadar etki etmiyor deselerde ediyor

Ya baya aciklayici ve zorlu olmus senin icin.
Ayni seyleri dusunmeye basladim artik
Klomen ya da femara kullandığım zamanlar ben de çok ağrı çekerdim kuzum sonrasında bile. Endişelenme yani bişey yoktur
Doktora yazdim kuzum bakalim ne diyecek

Ben bidaha davosa gelmem diyip cocuk olayini tamamen kapatmaya ramak kaldi bu sancilardan sonra

bitliKedi bence korunma sakin bisey olmaz ilac etki etmez

Canim ben asilama yaptircaktim klomene basladim sonrasinda yumurta gelistirici igneye devam edecektim ama maalesef deprem oldu burda hepsi iptal oldu. Klomen kullandim sadece kontrole gidemedim

Eğer bebeğin onunla alerji falan olmazsa kıllan bence onlar da olur
Ben babyclub lara üye oldum
Mesela dm rosmann hipp gibi
Onlardan küçük küçük kupon veya hediyeler geliyor

Ah canım
ya senı çok iyi anlıyorum Allah gönlüne göre versin inşallah
En hayırlı zamanda hayırlı haberi alırız senden

Eğer bebeğin onunla alerji falan olmazsa kıllan bence onlar da olur
Ben babyclub lara üye oldum
Mesela dm rosmann hipp gibi
Onlardan küçük küçük kupon veya hediyeler geliyor
Babyclup yazıp üye mi olmalıyım yoksa her birinin ayrı bir babyclup mü var ona göre bende yapayım.öyle çok şey var ki ya alınacak yapılacak kafam olmuş kazan Türkiye’de çok alışkınım ne nerden nasıl bulunur alınır tapılır edilir burda işte sora sora Bağdat’a doğru öğrenecem ufaktan.birde bebek mağazaları neler ben babywalz ile babyone biliyorum sadece

Hsg den de korkuyorum açıkçası
Hsg yorumları sebebiyle aşırı korkan ben bugün hsg cektirdim. Doktorumun yonlendirmesi üzerine Kadıköy sonomed'e gittim Cevat Bayrak beye. Asla ve asla korkuldugu gibi değil. Ama burada kullanılan teknoloji çok önemli. Regl olmadan önceki sancı gibi bir sancı oldu sadece. Hatta tek tüpüm tikaliydi ona bile müdahale edip açtı kendisi sağolsun. Hsg çektirmen gerekirse kesinlikle öneririm Cevat Bey'i.

Senle birlikte bir kaç kişi daha korunmana gerek yok dedi. Akışına bırakayım ozaman. Nasıl oldun geçti mi ağrın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…