- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.821
Evet ya o kadar çok haklısın ki burada ne kadar çok dolaşsam o kadar çok aklıma takılıyor her belirttiği her şüpheyi her bilgiyi okuyorum zihnimiz bu konuyla çok meşgul oluyor belki biraz zihnimizi rahatlatsak o zaman olacak. Bu ayÇok haklısın canım
Evet tabi insan ister ki herkes iyi olsun iyi ailesi olsun ama herkesin imtihanı farklı
Bide canım sana önerim kesinlikle buralara girme
Ben gitmediğim ve burada konu okumadığım ay gebe kaldım
Demesi kolay biliyorum ama gebelik düşünmüyormuş gibi yap
Klomen ya da femara kullandığım zamanlar ben de çok ağrı çekerdim kuzum sonrasında bile. Endişelenme yani bişey yokturR Random3 @raainbow @Demgey3Mucizemmm16 M melek076 Ginnys Childdevelopment @_Umutlu_Pozitif_ @Lale95 bitliKedi
Ve diger tüm kizlar neler yapiyosunuz? Yumurtlama agrisi cektim asiri derecede 3 gun once ama hala cok agrilarim var hatta şuan solda yine agrilarim basladi napicm bilemiyorumdayanamiyorum artik yaa hala hassas kasıklarim doktora gitmek istemiyorum ama gitsem mi kist mi oldu acaba kist agri yaparmi bilen varmi gunde 2 tane 5 gun klomen kullandim bu arada
Hamile kaldıktan sonra zararlı diye biliyorum kuzum hatta bazı doktorlar adetle birlikte antibiyotik yazıyorlar bi enfeksiyon varsa bitsin gebelik daha kolay olsun diye. Bence korunmaKızlar bana bi akıl verin dün antibiyotik başladım enfeksiyondan dolayı 10 günlük 500 mg düşük dozlu bi antibiyotik. Dün döngünün 5. Günüydü. Sizce korunayım mı yoksa akışına mı bırakayım?
Ginnys R Random3 M Mavimiresl @Lale95 Mucizemmm16 ve bilgisi olan diğer arkadaşlar
Ben başıma geleni anlatayım sen karar ver balayı sonrası sistit oldum.doktor eczane gittim eczacı tanıdığım gebelik düşünüyormuşum dedi evet dedim ilaç bir şey yaparım dedim yok dedi hiç bir şey olmaz dedi bende kullandım ve ben kısa süre sonra gebelik öğrendim ve akşamına düşük oldu yada kimyasal işte 6 haftalıktı falan yeni kesesi olmuş ondan sonra da 26 ay bekledim olmadı o nedenle ben bu durumda ya korunurdum ya kullanmazdım riske etmemek için ne kadar etki etmiyor deselerde ediyorKızlar bana bi akıl verin dün antibiyotik başladım enfeksiyondan dolayı 10 günlük 500 mg düşük dozlu bi antibiyotik. Dün döngünün 5. Günüydü. Sizce korunayım mı yoksa akışına mı bırakayım?
Ginnys R Random3 M Mavimiresl @Lale95 Mucizemmm16 ve bilgisi olan diğer arkadaşlar
Ya baya aciklayici ve zorlu olmus senin icin.Şöyle anladım canım ben aslında kasıklarımda ara ara batma ağrı oluyordu ama klomen sonrası normalmiş uyarılıyor çünkü yumurtalar diğer aylara nazaran daha büyüdüler. Düngünün 23 25. günlerine geldiğimde hala ne hamilelik belirtisi ne de adet belirtisi yoktu . Gebelik için göğüs ağrısı hatta ucu ekstra ağrı diyorlar ya herkeste aynı değildir tabiki ama benim de adet öncesi illa göğüslerim hafif şişer ağrır bu defa hiç ağrımadı
Yani ben aslında tepkisizlikten anladım doktor çağırmadığı halde ben gittim 26. gün mü ne direkt öyle dedim ne gebelik ne adet belirtim yok acaba kist mi oluştu diye sonra baktı ki kist çıktı 3,5 cm(
Benim daha evvelinden bir kist faciam oldığu için ekstra bir korkum var kiste karşı korktuğım başıma geldi yani .. neyse bekle adet olunca geçer 3. günü gel dedi ve adet oldum kahveyle başladı simsiyah ilk defa gördüm öyle bişey kan değil kurum gibi korkutucu bişey sadece bir gün sürdü o da hatta sevindim belki kist düştü diye ama malesef düşmemiş ve şimdi söktürücü gibi bişey verdi ve bu ay korun dedi ((((
Ayni seyleri dusunmeye basladim artikBenim de bu geçtiğimiz ay yumurtlama günlerim çok ağrılı geçmişti ya. Ağrıdan duramadim hatta 4 5 gün. Bence adet ve yumurtlaması ağır geçen insanların gebe kalması zor oluyor çevremde ne kadar varsa hepimizin gebe kalması zor oluyor
Doktora yazdim kuzum bakalim ne diyecekKlomen ya da femara kullandığım zamanlar ben de çok ağrı çekerdim kuzum sonrasında bile. Endişelenme yani bişey yoktur
Kesinlikle usutme imkanim yok kuzu yaa.Üşütmüş olma ihtimalin var mı kuzum? Bugün kaçıncı günündesin?
Canim ben asilama yaptircaktim klomene basladim sonrasinda yumurta gelistirici igneye devam edecektim ama maalesef deprem oldu burda hepsi iptal oldu. Klomen kullandim sadece kontrole gidemedimKist tabiki ağrı yapar yerinde oturtmaz insanı ama buna ek olarak doktor klomen verirken kendi kontrolünde vermiştir ne zaman çatlatma olacak söylemiştir eğer bunlar konuşulmadı ve muayene olmadıysan tabi bir görünmen şart
Banlanmış kuzum yaa
Evet bayadir yokBanlanmış kuzum yaa
8 haftalik canimAh kuzum ne guzel zamanlrdasinbulantin vs varmi. Kac haftalik oldunz
Eğer bebeğin onunla alerji falan olmazsa kıllan bence onlar da olurPeki bu babylove ıslak mendilin no plastik vs yazan bir ürünü var kağıt ambalajlı onun hakkında bilgin varmı bez için pampers okey Islak mendil için ilk onu düşünmüştüm birde pamuklar var dikdörtgen kaynatılmış suya basıp ıslak pamuk yapıyorsun kutu var onun için kapaklı onunla kullanıyorsun tr de ki sayfalardan görmüştüm ama burda bilmedim şu ıslak mendili benim için araştırmısın fiyatı biraz daha uygun ama pampers e yakın adeti fazla dediğim gibi plastik paket olanları değil.birde burada indirimleri nasıl takip edebilirim yada oluyor mu bez ve ıslak mendil için Türkiye’de millet stok yapmaya başladı bir sürü indirimler oluyor ben nereden neleri nasıl takip edebilirim
ya senı çok iyi anlıyorumEvet ya o kadar çok haklısın ki burada ne kadar çok dolaşsam o kadar çok aklıma takılıyor her belirttiği her şüpheyi her bilgiyi okuyorum zihnimiz bu konuyla çok meşgul oluyor belki biraz zihnimizi rahatlatsak o zaman olacak. Bu ay
yeni hedeflerim var alanımla ilgili yeni çalışmalar yapmak istiyorum Yeni adımlar atmak istiyorum belki biraz kafam buradan sıyrılır. İşin kötü tarafı çocuk gelişimciğim kendi eşimle ilgili bir şeyler yapsam da muhatabım hep çocuk o yüzden bu konudan kaçamıyorum
Babyclup yazıp üye mi olmalıyım yoksa her birinin ayrı bir babyclup mü var ona göre bende yapayım.öyle çok şey var ki ya alınacak yapılacak kafam olmuş kazanEğer bebeğin onunla alerji falan olmazsa kıllan bence onlar da olur
Ben babyclub lara üye oldum
Mesela dm rosmann hipp gibi
Onlardan küçük küçük kupon veya hediyeler geliyor
Ozaman mutlaka randevu al doktora git takipte olman gereken bir dönem içindesin ztnCanim ben asilama yaptircaktim klomene basladim sonrasinda yumurta gelistirici igneye devam edecektim ama maalesef deprem oldu burda hepsi iptal oldu. Klomen kullandim sadece kontrole gidemedim
Hsg yorumları sebebiyle aşırı korkan ben bugün hsg cektirdim. Doktorumun yonlendirmesi üzerine Kadıköy sonomed'e gittim Cevat Bayrak beye. Asla ve asla korkuldugu gibi değil. Ama burada kullanılan teknoloji çok önemli. Regl olmadan önceki sancı gibi bir sancı oldu sadece. Hatta tek tüpüm tikaliydi ona bile müdahale edip açtı kendisi sağolsun. Hsg çektirmen gerekirse kesinlikle öneririm Cevat Bey'i.Hsg den de korkuyorum açıkçası
Noldy yavrum hayir olsunKızçelerim çok darlandım
Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl bitliKedi diğer kızlar ya kimseye bişey de diyemiyorum içime ata ata çatlıycam artık
Noldu bebeğim hayırdır ne üzdü seni?Kızçelerim çok darlandım
Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl bitliKedi diğer kızlar ya kimseye bişey de diyemiyorum içime ata ata çatlıycam artık
Senle birlikte bir kaç kişi daha korunmana gerek yok dedi. Akışına bırakayım ozaman. Nasıl oldun geçti mi ağrın?Ya baya aciklayici ve zorlu olmus senin icin.
Ayni seyleri dusunmeye basladim artik
Doktora yazdim kuzum bakalim ne diyecek
Ben bidaha davosa gelmem diyip cocuk olayini tamamen kapatmaya ramak kaldi bu sancilardan sonra
bitliKedi bence korunma sakin bisey olmaz ilac etki etmez