Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bikere birisi bana saldırdı almanlardan nefret ediyormuş işte biz hep ülkenin içine ediyormuşuz bende kendimi tutamadım 😅
Biride bana biseyler yazmisti ped resmi atmis bende karsi ciktim degisik degisik seyler yazmisti bende ona yazdim ban aldim. Gecen gunde deprem le ilgili bi mevzuda polemikten aldim😅

Biride bana biseyler yazmisti ped resmi atmis bende karsi ciktim degisik degisik seyler yazmisti bende ona yazdim ban aldim. Gecen gunde deprem le ilgili bi mevzuda polemikten aldim😅
Ayy🐵biliyor musun ben hiç deprem yaşamadım sanırım yaşasam çok korkarım gerçekten
Allah kimseye yaşatmasın 🙏

Kuzum sen gelmeseydin keske zor oluyor surekli sallaniyorz.esin ne is yapiyor burda ne yapacak nasil düzeltecek yani
Eşim uzman çavuş aşko evin alçısı büyük depremde çatlamış bir kaç yerinde. Alçı yaptı bu gün. Ben gelemedim zaten aşko eşyalarımı topladım yarın sabah dönüş yapıcaz iznimiz bitti.

Yaa aşkom geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun🤲🏻🤲🏻 gördüm sabah elim sürekli kandillide 🥺

Vuuu 🥳🥳🥳 bitsin artık hadiiiğğ sonra gelsin bebiş 🥰🥰🥰🥰😍😍😍 beni kış çarptı aşkom ondan böyle oldum 🫢

Ayy güzel haberler alalım inşallah bebeğim 🥰🥰😍😍 yok kuzum önemli bişey yok sadece kış çarpması yaşıyorum havalardan yani🥴

Yaaa kıyamam sana aşkom 😔
Şu ayrılıklar olmasaydı 🥺 sen napıyorsun kuzucum epeydir görüşemedik yahuu. Artık aktif olalım ya geceleri çoşmalarımızı özledim

Aşkolarım napıyosunuz M mucizeOldu M Mavimiresl @_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 miraclebeyb miraclebeyb bitliKedi bitliKedi @Annabelle1 @partalina_ Veziir Veziir @raainbow R Random3 @ad000 @iyilikperisi92 My_Moonlight06 My_Moonlight06 diğer aşkolar ben aşırı depresyon dayım hiç bişey yapasıım yok buralara gelesim bile yok😢 ama dobarlancam inşallah 🤦🏻‍♀️
Hayırdır canım senin neyin var ?

Napam ben de vakit buldukça giriyorum bazne yazmada çıkmam gerekiyor filan bir yoğunluk anlamadım gitti 🤦🏻‍♀️

Canlarım çiçeklerim nasılsınız ❤️
Buralar çok sakin
@Lale95 canım çoktan sesini duymadım
R Random3 irkek annem nasılsın
Mucizemmm16 Mucizemmm16 @_Umutlu_Pozitif_ @Ginnys
M mucizeOldu kız sen Temmuz annelerine yazmıyorsun artık 😂😂oralar sakin
Childdevelopment Childdevelopment seni de unutmadım
İyiyim kuzum valla kurs falan uğraşıp duruyorum bide perşembeyi iple çekiyorum😍 sende Salı gideceksin değil mi çok heycanlı ya ❤️
Ne bileyim valla yazan olmuyor bende yazmıyorum arada bir girip bakıyorum çıkıyorum 😃

İyiyim kuzum valla kurs falan uğraşıp duruyorum bide perşembeyi iple çekiyorum😍 sende Salı gideceksin değil mi çok heycanlı ya ❤️
Ne bileyim valla yazan olmuyor bende yazmıyorum arada bir girip bakıyorum çıkıyorum 😃
Bende salı evet
Bugün çok kötüyüm
Her şeyden iğreniyorum
Yemekten her şeyden
Ekmek hariç bir şey yemedim 2 gündür
Ne yapacağımı bilmiyorum

Bende salı evet
Bugün çok kötüyüm
Her şeyden iğreniyorum
Yemekten her şeyden
Ekmek hariç bir şey yemedim 2 gündür
Ne yapacağımı bilmiyorum
Kıyamam sana yaa. Hep tuzlu çubuk kraker önerirler. İlk hamileliğimde onunla kanki olduk biz ☺️ hemencecik atlatırsın inşallah uzun sürmez. Zencefil mide bulantısına iyi geliyormuş bi de doktorlar hamilelere onu öneriyor. En azından rahatlatır biraz. Bebişler için dayanıcaz o kadar bekledik 🥰

Kıyamam sana yaa. Hep tuzlu çubuk kraker önerirler. İlk hamileliğimde onunla kanki olduk biz ☺️ hemencecik atlatırsın inşallah uzun sürmez. Zencefil mide bulantısına iyi geliyormuş bi de doktorlar hamilelere onu öneriyor. En azından rahatlatır biraz. Bebişler için dayanıcaz o kadar bekledik 🥰
Ya tuzlu şeylerin yüzüne baksam kusarım şuan aşko
Hastaneye öi gitsem ya
Arada hafif hafif bulantı başladı
Bugün yediklerim saysam sana şok olursun
3 kaşık yoğurt birkaç kaşık pilav
1 elma ve su
Asla bir şey yiyemem de ama açım yani midem çok boş

X