- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.541
Çok doğru diyorsun işte şeytan dürttüBen göremedim canım fakat görememem çok normal 6 gün kala kaset testte çıkmaması kadar doğal ne olabilir kiinşallah bebeğin seninledir
E hadi bakalim canlansin biraz buralar artik cok pasifReglime var 2 gün bu ay ben de çalışmalara başlayacağım darlayacağım buraları nerdesiniz kızlaaaarrrrrrr
Evet yaaaa sessizleşmiş buralar ben çalışma yapmıyorum diye arada geliyorum bu diğer kızlar neredeler hu huuuuuE hadi bakalim canlansin biraz buralar artik cok pasif
Var mı bu ay farklı bir belirtinÇok doğru diyorsun işte şeytan dürttü
Koz yarın da etme yarım bırakma bugğn çatladı ya şimdi ya bugğn yetişemezse yarında lazım ki ne olur ne olmaz bugünküler yorulursa gidemezse yarınkiler hallederYaptım kuzum çatlamışbugün de son kez ilişki olur tamam artık yeter
Sen arada gel bak neler oldu.. ben tüpü taktırdım bileEvet yaaaa sessizleşmiş buralar ben çalışma yapmıyorum diye arada geliyorum bu diğer kızlar neredeler hu huuuuuMucizemmm16 R raainbow partalina_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 miraclebeyb
Lale95 R Random3
Yarına artık yorgun morgun hiçbişey kalmaz yeminle bebeğim yaaaKoz yarın da etme yarım bırakma bugğn çatladı ya şimdi ya bugğn yetişemezse yarında lazım ki ne olur ne olmaz bugünküler yorulursa gidemezse yarınkiler halleder
Yumurtlama dönemim ve ertesi 3 4 gün çok kasık ağrım vardi. Birde memelerim aşırı büyüdü niye bilmiyorumVar mı bu ay farklı bir belirtin
Ne diyosuuuun ben de kaçırmışım bunuSen arada gel bak neler oldu.. ben tüpü taktırdım bile
Ah bebegim banlanmistim anca kavuştukReglime var 2 gün bu ay ben de çalışmalara başlayacağım darlayacağım buraları nerdesiniz kızlaaaarrrrrrr
Bende geldim kııızEvet yaaaa sessizleşmiş buralar ben çalışma yapmıyorum diye arada geliyorum bu diğer kızlar neredeler hu huuuuuMucizemmm16 R raainbow partalina_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 miraclebeyb
Lale95 R Random3
Yok tatlişkom daha yeni toplandılar döllendiler yavrucaklar.. yarın 5.günNe diyosuuuun ben de kaçırmışım bunuayy bu ay sen de hamilesin yani, yeniyıl annesi olacaksın transfer oldu mu?
Sen 3 gün sonra tekrarla çıkar inşallahAllah razı olsun şuan cook silik cizgi var ama saatler geçti testin üstünden
E büyük gün o zaman yarınYok tatlişkom daha yeni toplandılar döllendiler yavrucaklar.. yarın 5.gün
Bakalım durumlarına göre ya transfer olacak yada donduralacakE büyük gün o zaman yarınsonra da transfer.. gelsin bebecikler (döllendiler dediğine göre)
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz yarın dört gözleBakalım durumlarına göre ya transfer olacak yada donduralacakyarın güzel haberler vereceğim inşallah
Ooo beybi beraber şafak sayıyoruz deseneBende geldim kııızbu ay full time değerlendirme yapıyoruz kocam tatildeyken libidosu zirve
Evet etiketleyemedim seni kuzucum hoşgeldin. Hadi cümleten gol atalım yiyelimAh bebegim banlanmistim anca kavuştuk
Vurdugun gol olsunpartalina_ transferin oldumu? Diger kizlar neler yapiyosunuz?
Güzel belirtiler artarak devam etsin hadi inşallahYumurtlama dönemim ve ertesi 3 4 gün çok kasık ağrım vardi. Birde memelerim aşırı büyüdü niye bilmiyorum
Valla soktum hadi bakalım çık çıkartabilirsen işin içindenYarına artık yorgun morgun hiçbişey kalmaz yeminle bebeğim yaaabugün çatlamış zaten, yarına kapanmış olacak yumurta. Yeter kurban olayım aklıma sokma dur