Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ben bu fikre çok kayılıyorum onkadar zor belirtiler ki mesela kalçaya vuran ağrılar camımı alıyor sanki bulantı hiç saymıyorum zaten fena baş ağrısı baş dönmesi düşük yada yüksek tansiyon burun kanamalarınbunların hepsinin sokıntısı var

Ben neredeyse 7 haftalık oldu bebiş hala memede en ufak değişiklik yok bazen korkuyorum bebek iyi mi diye
Bebeğim benimde renk değişikliği olmadı sadece hacmi ağırlaşıyor ama ilerleyen haftalarda birde ucunun alçısı yara gibi şimdiden kreme başladım ben ama 7. Haftada bende de yoktu heralde 10 haftada başladı yavaştan

Şu regle kadar olan süreyi atlatmak cok zor ya siz nasil sabrettinizn

Şu regle kadar olan süreyi atlatmak cok zor ya siz nasil sabrettinizn
Bn sabretmedim valla bu konuda bn kötü örnek çünkü burada kan testi yok düşün ki ben kanda beta hiç bakılmadı ztn yumurtlamadan 4-5 gün sonra teste başladım. Negatif ile başlıyorsun haliyle o nedenle sonuna kadar negatif gidince bile üzülmüyordum.çünkü tutmamıştı fln ama bu gebe kalınca farklı oluyor hisler fln da yaptıkça bnmi yanılıyorum bu çizgide neyin nesi ile başlıyor yok hayal görmüşümle devam ediyor yok yok var böyle böyle düşünerek geçti sabah öğlen akşam günlerce test yaptım nefisti ama dediğim gibi 2 yıldan fazla oldu negatif alışalı

Eski testlerin vakit geçtikte silik oldu mu negatif olanlar. Mesela bugün yaptin saatler sonra veya yarın silik

Kızlar adet bitiminde iki gün soğan suyu içmiştim tam sökülemedim diye 7 gündür lekelenme yaşıyorum adetle birlikte 14 gün oldu soğan suyu yapar mı böyle bişey

Kızlar selam. Rahim ağzı darlığı konusunda bilgi sahibi olan var mı ? Ama lütfen duyduklarınızı değil birebir şahit olduğunuz varsa yazar mısınız Aşılaması başarılı olan ? Veya gebelik sürecini sıkıntısız atlatan ? Dün aşılama oldum dar olması sebebiyle biraz zorlandım ama yapılabildi. Şimdi aklımda sorular kaldı..

Eski testlerin vakit geçtikte silik oldu mu negatif olanlar. Mesela bugün yaptin saatler sonra veya yarın silik
Negatif olan öyle kaldı çünkü erken silik görmeye başladım birinde yanıldıysam dedim birinde yanılmadım çünkü gördüm mesela akşam yanıldıysam sabah çizgi vardı gibi

Sen baya zor geçiriyorsun kuzum yaa Allah yardımcın olsun bebiş iyi olsun da 3.aydan sonra rahatlarsın zaten.

Negatif olan öyle kaldı çünkü erken silik görmeye başladım birinde yanıldıysam dedim birinde yanılmadım çünkü gördüm mesela akşam yanıldıysam sabah çizgi vardı gibi
Peki o kadar testi nasip yaptın şimdi beni de gaza getirdin sabah bende yapayim 3 4 günüm kaldi. Regle yakın benden bağırsak sesleri gibi sesler gelir sizde oluyor mu bilmiyorum. Şuan yine oluyor galiba ben regl olacam

Hahahaha arkandan testi bulup incelemeye aşıyorlarmış falan evet haklısın ama şu geç döllenme olayı var ya belki ondan geç çıkıyor sen bugün normal test yapsaydın yine

Dooobbbarlandıııın mı canım hadi bize güzel haberler ver
Evet aşko çok şükür hsg çekildim teşekkür ederim hepinize doktor tüplerin açık ufak tefek tıkanıklıklar vardı onlarıda açtım dedi herhangi bir sorun yok rahmin şekli tüplerin gayet iyi durumda dedi bu ay kendiniz deneyin adet olursan gel dedi Ginnys M melek076 My_Moonlight06 Demgey3 Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow R Random3 Childdevelopment Ihlamurseven ve diğer canlar herşey gönlümüzde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…