- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.581
Ay ben bu fikre çok kayılıyorum onkadar zor belirtiler ki mesela kalçaya vuran ağrılar camımı alıyor sanki bulantı hiç saymıyorum zaten fena baş ağrısı baş dönmesi düşük yada yüksek tansiyon burun kanamalarınbunların hepsinin sokıntısı varBütün belirtiler herkeste olacak diye bir şey yok canim
Tamam hamilelikten dolayi olduğunu bilmek güzel ama sonuçta hamilelik belirtilerinin hepsi çok rahatsız edici şeyler
Hiç belirtin yoksa önce şükret sonra da dua et ki doğuma kadar kaymak gibi geçsin günlerin
Bebişin de iyidir Allahin izniyle sağlıcakla kavuşmak nasip olsun
Bebeğim benimde renk değişikliği olmadı sadece hacmi ağırlaşıyor ama ilerleyen haftalarda birde ucunun alçısı yara gibi şimdiden kreme başladım ben ama 7. Haftada bende de yoktu heralde 10 haftada başladı yavaştanBen neredeyse 7 haftalık oldu bebiş hala memede en ufak değişiklik yokbazen korkuyorum bebek iyi mi diye
Güzel haberlerle gel inşallah kuzum benimAşkolar canlar
Yarın sabah saat 10 da hsg çekilcem inşallah
Anestezili olacakmışım yarın hsg sonrası uyanınca güzel haberler getiririm inşallah
M mucizeOlduGinnys Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow R Random3 Demgey3 M melek076 @Lale95 My_Moonlight06 Childdevelopment ve diğer canımlar
Evet ya bende buralara çok uğrayamaz oldum çok yoğunum misafirler kınalar düğünler derken kendimi unuttumEvet yaaaa sessizleşmiş buralar ben çalışma yapmıyorum diye arada geliyorum bu diğer kızlar neredeler hu huuuuuMucizemmm16 R raainbow @partalina_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Safiye19
@Lale95 R Random3
Herkeste ayni şeyler olmuyor ki canim benim yengem doğuma kadar kasık ağrısı dışında hic bir belirti yaşamadıBir kere gittim o da 5 haftalık
Bana hamileliği onayladı
6 sında kalp atışını duymak için gideceğim inşallah
Şu regle kadar olan süreyi atlatmak cok zor ya siz nasil sabrettiniznBebeğim benimde renk değişikliği olmadı sadece hacmi ağırlaşıyor ama ilerleyen haftalarda birde ucunun alçısı yara gibi şimdiden kreme başladım ben ama 7. Haftada bende de yoktu heralde 10 haftada başladı yavaştan
Bn sabretmedim valla bu konuda bn kötü örnekŞu regle kadar olan süreyi atlatmak cok zor ya siz nasil sabrettinizn
Eski testlerin vakit geçtikte silik oldu mu negatif olanlar. Mesela bugün yaptin saatler sonra veya yarın silikBn sabretmedim valla bu konuda bn kötü örnekçünkü burada kan testi yok düşün ki ben kanda beta hiç bakılmadı ztn yumurtlamadan 4-5 gün sonra teste başladım. Negatif ile başlıyorsun haliyle o nedenle sonuna kadar negatif gidince bile üzülmüyordum.çünkü tutmamıştı fln ama bu gebe kalınca farklı oluyor hisler fln da yaptıkça bnmi yanılıyorum bu çizgide neyin nesi ile başlıyor yok hayal görmüşümle devam ediyor yok yok var böyle böyle düşünerek geçti sabah öğlen akşam günlerce test yaptım nefisti ama dediğim gibi 2 yıldan fazla oldu negatif alışalı
Sanki dün gece bulantılarım arttıHerkeste ayni şeyler olmuyor ki canim benim yengem doğuma kadar kasık ağrısı dışında hic bir belirti yaşamadı
Canim anca musait oldum. Sonucun nedir nasilsin iyimisinAşkolar canlar
Anestezili olacakmışım yarın hsg sonrası uyanınca güzel haberler getiririm inşallah
M mucizeOlduGinnys Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow R Random3 Demgey3 M melek076 @Lale95 My_Moonlight06 Childdevelopment ve diğer canımlar
Negatif olan öyle kaldı çünkü erken silik görmeye başladım birinde yanıldıysam dedim birinde yanılmadım çünkü gördüm mesela akşam yanıldıysam sabah çizgi vardı gibiEski testlerin vakit geçtikte silik oldu mu negatif olanlar. Mesela bugün yaptin saatler sonra veya yarın silik
Çok iyi yaptın canım benim. Daha yeni bakabildim? Sonuç belli mi ?Aşkolar canlar
Sen baya zor geçiriyorsun kuzum yaa Allah yardımcın olsunAy ben bu fikre çok kayılıyorum onkadar zor belirtiler ki mesela kalçaya vuran ağrılar camımı alıyor sanki bulantı hiç saymıyorum zaten fena baş ağrısı baş dönmesi düşük yada yüksek tansiyon burun kanamalarınbunların hepsinin sokıntısı var
Peki o kadar testi nasip yaptın şimdi beni de gaza getirdin sabah bende yapayimNegatif olan öyle kaldı çünkü erken silik görmeye başladım birinde yanıldıysam dedim birinde yanılmadım çünkü gördüm mesela akşam yanıldıysam sabah çizgi vardı gibi
Allah yardımcın olsun canim inşallah bir problem cikmaz sonuclarini bildir bizeAşkolar canlar
Dooobbbarlandıııın mıAşkolar canlar
Hahahaha arkandan testi bulup incelemeye aşıyorlarmış falanÇantaya atıcam diye yere düşürdüm muhtemelen bu daha kötü
İnşallah tanıdık birileri yere test düşündüğümü falan görmemiştir
Ama adet günümdü bugün yani olsa kabak gibi çıkması gerekmez miydi?
Evet aşko çok şükür hsg çekildim teşekkür ederim hepinizeDooobbbarlandıııın mıcanım hadi bize güzel haberler ver