- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.521
Ayy canım daha geçmedi mi yaBen bulantılardayım kuzum biraz rahatlamaya başladı ama çok az
ne zaman gideceksin onun için duyarsın merak etmeCanım
benim ben kalp atışını duysam rahatlarım onu bekliyorum çok gaz sıkıntısı çekiyorum afedersin
Eveet bu çizgiyi görmek bile muhteşem vallaİnşallah yarında devam eder gönlünce tam büyüdüğünü tam çatlamayı görürsün.seni ve duygularını çok iyi anlıyorım bende aynı sorundan muzdariptir o çizgi o kadar çok şey anlatıyor ki… sakın havuç yeme bırak kendi doğasında çatlasın bizim gibi büyüme sorunu olan yumurtalarda çok önmli inşalaşh herşey daha iyi olur gebelik gelir bunun ardına
Yok hafifliyor ama geçmiyor çok fenaAyy canım daha geçmedi mi ya
ne zaman gideceksin onun için duyarsın merak etmeo gaz bende hala var
Bence al en önemli zaman test için mutlaka olmalıEveet bu çizgiyi görmek bile muhteşem vallaişin kötü tarafı testim bitti kuzum yaa çatlamayı göremicem. Bi tane eczaneden alsam mı napsam? 3 gündür ilişki devam ediyor daha fazla kaldıramayacağım havuç falan yemem yaa zaten zorla büyüttüm
İnşallah canım benim evet bende hep öyle diyorum bir yıl veriyorlar insana bakalım tüpler açıkmı kapalı mı nerden bilcez diyordum hep bakalım inşallah olacakCanım bak benim de hsg sonrası gebelik hoş benim tüpler açıktı hiç bir sorun yoktu ama… bazen neye inanırsak o yolumuza çıkıyor ya ben hep diyordum hsg yaptırsam sonrasında herkes gebe kalıyor bende kalırım takılmıştım ona tüpler açıktı ama hsg sonrasında gebelik oldu inşalaşh sana da uğurlu gelir
Silik çizgi memurları var mi sizce biseylerAşkım internetimiz geldi coktan ama ben giremedim evde değildim kardeşime gittik tatildi ya döndüğümüz gün kızım hasta oldu hala hasta ateşi vardı cok şükür iki gündür yok cıkmıyo o yüzden kendimi bile unutmuşamsen napıyosun nasılsın balım bebiş nasıl Childdevelopment canım buradayııımmm
@My_Moonlight06bitliKedi @raainbow [US ER=1080299]@_Umutlu_Pozitif_[/USER] @Demgey3 @Mavimiresl @partalina_ @Veziir @Lale95 R Random3 @Safiye19 @ad000 @Annabelle1 siz nasılsınız aşkolarım unuttuğum diğer bebeklerim
Ayın 6 sıAyy canım daha geçmedi mi ya
ne zaman gideceksin onun için duyarsın merak etmeo gaz bende hala var
Daha yakından atma şansın var mıSilik çizgi memurları var mi sizce biseylerEki Görüntüle 3168191
Aldım bileBence al en önemli zaman test için mutlaka olmalı
Çok iyi yapıyosun kuzum çektir mutlaka aklında kalmasın. Güzel haberle gel bi an önceİnşallah canım benim evet bende hep öyle diyorum bir yıl veriyorlar insana bakalım tüpler açıkmı kapalı mı nerden bilcez diyordum hep bakalım inşallah olacak
Daha yakından atma şansın var mı
Benim ilk testim de görünmeyecek kadar azdı
Bana var gibi geliyor ama henüz bir şey göremiyorumEki Görüntüle 3168203
Böyle canim ama daha 6 günüm falan var bata
Ayy inşallah yaa evet bekleyeyim daha cok erken zaten öylesine yaptimBana var gibi geliyor ama henüz bir şey göremiyorum
Bence sen bekle bi 3 gün ve tekrarla
Bende adetten 3 gün önce çok az belliydi
Umarım gönlünce olur
Dua edeceğim inşallah güzel haberi alırız sendenAyy inşallah yaa evet bekleyeyim daha cok erken zaten öylesine yaptimdedim bir umut cikar belki
Allah razı olsun şuan cook silik cizgi var ama saatler geçti testin üstündenDua edeceğim inşallah güzel haberi alırız senden
İnşallah güzel haberler alırsın hepİnşallah canım benim evet bende hep öyle diyorum bir yıl veriyorlar insana bakalım tüpler açıkmı kapalı mı nerden bilcez diyordum hep bakalım inşallah olacak
Hadi bakalımAldım bile1 gibi yapıcam bakalım.
Yaptım kuzum çatlamışHadi bakalım
Ben göremedim canım fakat görememem çok normal 6 gün kala kaset testte çıkmaması kadar doğal ne olabilir kiEki Görüntüle 3168203
Böyle canim ama daha 6 günüm falan var bata