Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah yarında devam eder gönlünce tam büyüdüğünü tam çatlamayı görürsün.seni ve duygularını çok iyi anlıyorım bende aynı sorundan muzdariptir o çizgi o kadar çok şey anlatıyor ki… sakın havuç yeme bırak kendi doğasında çatlasın bizim gibi büyüme sorunu olan yumurtalarda çok önmli inşalaşh herşey daha iyi olur gebelik gelir bunun ardına 🥰
Eveet bu çizgiyi görmek bile muhteşem valla 🥰 işin kötü tarafı testim bitti kuzum yaa çatlamayı göremicem. Bi tane eczaneden alsam mı napsam? 3 gündür ilişki devam ediyor daha fazla kaldıramayacağım 🤦😁 havuç falan yemem yaa zaten zorla büyüttüm 🤣

Eveet bu çizgiyi görmek bile muhteşem valla 🥰 işin kötü tarafı testim bitti kuzum yaa çatlamayı göremicem. Bi tane eczaneden alsam mı napsam? 3 gündür ilişki devam ediyor daha fazla kaldıramayacağım 🤦😁 havuç falan yemem yaa zaten zorla büyüttüm 🤣
Bence al en önemli zaman test için mutlaka olmalı

Canım bak benim de hsg sonrası gebelik hoş benim tüpler açıktı hiç bir sorun yoktu ama… bazen neye inanırsak o yolumuza çıkıyor ya ben hep diyordum hsg yaptırsam sonrasında herkes gebe kalıyor bende kalırım takılmıştım ona tüpler açıktı ama hsg sonrasında gebelik oldu inşalaşh sana da uğurlu gelir 😉
İnşallah canım benim evet bende hep öyle diyorum bir yıl veriyorlar insana bakalım tüpler açıkmı kapalı mı nerden bilcez diyordum hep bakalım inşallah olacak 💪❤️😍

Aşkım internetimiz geldi coktan ama ben giremedim evde değildim kardeşime gittik tatildi ya döndüğümüz gün kızım hasta oldu hala hasta ateşi vardı cok şükür iki gündür yok cıkmıyo o yüzden kendimi bile unutmuşam😂😂😂 sen napıyosun nasılsın balım bebiş nasıl 🥰🥰 Childdevelopment Childdevelopment canım buradayııımmm♥️
@My_Moonlight06 bitliKedi bitliKedi @raainbow [US
20221129_105657.jpg
ER=1080299]@_Umutlu_Pozitif_[/USER] @Demgey3 @Mavimiresl @partalina_ @Veziir @Lale95 R Random3 @Safiye19 @ad000 @Annabelle1 siz nasılsınız aşkolarım unuttuğum diğer bebeklerim 🥰
Silik çizgi memurları var mi sizce biseyler 😂
20221129_105657.jpg

X