- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.561
Tamam canim cuma günü tekrarlayayim inşallah. Regl gelmezse tabi bu ay cok aşırı meme hassasiyetim ve şişkinlik var bakalim hayırlısıSen 3 gün sonra tekrarla çıkar inşallah
Mucizen seni çok bekletti ama beklemeye değecek
İnşallah canim bakalım. inşallah çok bekletemz bu bebisler bizi daha. 10 Aralık eşimle ilk tanışma yi yil dönümümüz bu ay gebe olsam ne güzel olur . Ona cok güzel sürpriz hazirlarimGüzel belirtiler artarak devam etsin hadi inşallah
Ay keşke benimde öyle olsaydı tarih bak merak ettimAyın 6 sınikolaustag
Doktor Noel kılığına girmezse iyidir çünkü çok önemli bir gün onlar için
Yarın yine tekrarlasana canım biz bunu göremeyiz belki ama sen farkedersin sen ilk baktığında var mıydı canımEki Görüntüle 3168203
Böyle canim ama daha 6 günüm falan var bata
Cuma günü tekrarlayacam canim dedim biraz vakit geçsin yok ya hayalet mi gercekmi bilmiyorumYarın yine tekrarlasana canım biz bunu göremeyiz belki ama sen farkedersin sen ilk baktığında var mıydı canım
Aslında sanki gölllgeee var gibi ama bilemedim
Ben neredeyse 7 haftalık oldu bebiş hala memede en ufak değişiklik yokTamam canim cuma günü tekrarlayayim inşallah. Regl gelmezse tabi bu ay cok aşırı meme hassasiyetim ve şişkinlik var bakalim hayırlısı
Ay keşke benimde öyle olsaydı tarih bak merak ettimeğlenceli olur benimde 8 inde
Dr kontrole gidiyor musun canımBen neredeyse 7 haftalık oldu bebiş hala memede en ufak değişiklik yokbazen korkuyorum bebek iyi mi diye
Bütün belirtiler herkeste olacak diye bir şey yok canimBen neredeyse 7 haftalık oldu bebiş hala memede en ufak değişiklik yokbazen korkuyorum bebek iyi mi diye
Geçen sene görümcem oğluma çanta içi dolu çikolata kapıya koymuştuSeninki kilisenin bayramıyani marianin jesusun annesi olduğuna dair ve onu kabul ettiği gün yani seninki de resmî tatil
Tahminimce sen hamilesin kuzuSelam kızlar nabersiniz
Hastane olayından sonra hiç giremedim yeni yeni toparlıyorum
Bugün adet günümdü olmadım
2 hafta kadar önce peçeteye çok açık pembe akıntı geldi bugün gidip test aldım
Eczanede yanlışlıkla erken gebelik vermişler
Testi yaptım çok çok çok silik varlığı belli olmayan bi gölge gördüm
10 saat var mı yok mu diye anlamaya çalıştım aman o ara isim vardi 2 dk sonra bakayım diye çantaya attım
Çantamda testi aradım aradım bulamadım kaybettim
Test pozitif mi negatif mi hala bilmiyorum adet de olmadım belirtim de yok öyle bekliyorum
Bir kere gittim o da 5 haftalıkDr kontrole gidiyor musun canım
Çok teşekkür ederimBütün belirtiler herkeste olacak diye bir şey yok canim
Tamam hamilelikten dolayi olduğunu bilmek güzel ama sonuçta hamilelik belirtilerinin hepsi çok rahatsız edici şeyler
Hiç belirtin yoksa önce şükret sonra da dua et ki doğuma kadar kaymak gibi geçsin günlerin
Bebişin de iyidir Allahin izniyle sağlıcakla kavuşmak nasip olsun
AhahahhahahGeçen sene görümcem oğluma çanta içi dolu çikolata kapıya koymuştunikolas sana gelmiş diyerekten
Hayırlı haberlerle ve sonuçlarla gel inşallahAşkolar canlar
Yarın sabah saat 10 da hsg çekilcem inşallah
Anestezili olacakmışım yarın hsg sonrası uyanınca güzel haberler getiririm inşallah
M mucizeOlduGinnys Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow R Random3 Demgey3 M melek076 Lale95 My_Moonlight06 Childdevelopment ve diğer canımlar
Çantaya atıcam diye yere düşürdüm muhtemelen bu daha kötüTahminimce sen hamilesin kuzuçünkü o pembe leke bende de gelmişti
Test çantada nereye gider aybul onu sen hatta yarın bidaha yap istersen
Hadi inşallah dualarımız seninle ben inanıyorum güzel olacak ve anestezi ile olması çok iyi karar ben çok sukıntı yaşamıştım.tüm kararlar bak baştan güzel emin ol bu yol seni dileklerine çıkartacakAşkolar canlar
Anestezili olacakmışım yarın hsg sonrası uyanınca güzel haberler getiririm inşallah
M mucizeOlduGinnys Mucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow R Random3 Demgey3 M melek076 Lale95 My_Moonlight06 Childdevelopment ve diğer canımlar
Canim inshaAllahhh güzel haberler alıcaz bekliyoruz kuzummm Rabbim işini kolaylaştırsınAşkolar canlar