Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kaç kere gittiysem adette bana hep alttan bakıldı 3 tane folikül var iyi falan demişti hatta sonuncuda tek yumurtalığım olmasına rağmen benim bildiğim alttan daha iyi görünüyor daha iyi o yüzden bakması

tamam canım sağol :) önümüzdeki ay yine beraberiz seninle batlar satlar hep aynı gidiyor güzel olaccak herşey inanıyorum :)

evet o yüzden bende bakmasını istyiorum ama dün adet olmamıştım ulturasonla baktı 3 gün gecikmem var demiştim ondan mı bilmiyorum ulturasonda sorun görmedi kistte görmedi hastaeden çıktım regli oldum zaten

İyi bir problem yokmuş şükür ki yola devam etçez yapçak bişey yok

Askim doktordan iyi bi haber gelmis demekki. Cok sevindim her gecen gun bir adim daha yanasiyorsun en azindan sorun varsa biliyorsun. Hsg mutlaka cektir bence gebelik isteyen kadinlrin kesinlikle çektirmesi gerekli

Askim doktordan iyi bi haber gelmis demekki. Cok sevindim her gecen gun bir adim daha yanasiyorsun en azindan sorun varsa biliyorsun. Hsg mutlaka cektir bence gebelik isteyen kadinlrin kesinlikle çektirmesi gerekli
Evet canım çok şükür kesinlikle işte mecbur bir sene denemeden önce yapsalar en başta artık ya bu bir sene koca bir kayıp gibi geliyor insana inşallah herşey güzel olacak hepimiz için

Ay canım herşey gönlünce Olsun ben hsg den sonra hemen hamile kalındığını duymuştum kolaylıkla gelsin bi an önce geldin bebişin sana

Kuzum haftalardır girmiyorm ben şimdi etikete baktm doktor güzel şeyler söylemiş sevindm tabiki üzülmşsndür ama inşallah bundan sonraki süreç iyi gelicek sana ben inanıyorm doktor demekki inandıgı bişey varki iki üç ay normal yolla deneyelm demiş inşallah kavuşcaksn bebişine

İnşallah canım benim teşekkür ederim

Kızlar çoğunuz biliyosunuz, benim yumurtaların tedavisiz gelişmiyor ve tam büyümeden çatlıyor. Hamile kalsam da düşük oluyor zaten. Bu ay Athena kullandım, eşim de azoperm kullandı. Ve ilk kez yumurtam kendiliğinden gelişti ve saatler içinde çatlamadan bugün büyümeye devam etti. Gerçekten işe yarıyormuş bu ürünler. Kullanmakta tereddüt eden varsa diye yazmak istedim. Bu ay aşılamaya gidecektik ama doktorun seyehati olduğu için iptal oldu. Belki de vesile olmuştur

Eklentiler

• IMG20221128124404.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 55
Canım inşallah güzel sonuç alırsın

İnşallah yarında devam eder gönlünce tam büyüdüğünü tam çatlamayı görürsün.seni ve duygularını çok iyi anlıyorım bende aynı sorundan muzdariptir o çizgi o kadar çok şey anlatıyor ki… sakın havuç yeme bırak kendi doğasında çatlasın bizim gibi büyüme sorunu olan yumurtalarda çok önmli inşalaşh herşey daha iyi olur gebelik gelir bunun ardına

Canım bak benim de hsg sonrası gebelik hoş benim tüpler açıktı hiç bir sorun yoktu ama… bazen neye inanırsak o yolumuza çıkıyor ya ben hep diyordum hsg yaptırsam sonrasında herkes gebe kalıyor bende kalırım takılmıştım ona tüpler açıktı ama hsg sonrasında gebelik oldu inşalaşh sana da uğurlu gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…