- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.796
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.501
Ben kaç kere gittiysem adette bana hep alttan bakıldı 3 tane folikül var iyi falan demişti hatta sonuncuda tek yumurtalığım olmasına rağmen benim bildiğim alttan daha iyi görünüyor daha iyi o yüzden bakmasısağol kuzucum geçsin bakıyım
pazartesi 8:30 da açç orda olucam 4. günü oluyor adetin ama olsun napayım nasıl denk gelecek her seferinde umarım alttan da bakar geçen sefer bakmadı ona da takıldımherşeye de takılyorum biraz antidepresan kurtarır benii
tamam canım sağol :) önümüzdeki ay yine beraberiz seninle batlar satlar hep aynı gidiyor güzel olaccak herşey inanıyorum :)Alttan bakmaz ki adetken hiç bakmaz canım bana alttan sadece yumurta takibi yaparken bakmıştı takılma bu kadar bunlara eşine bakmadan çok faydalı olmayabilir ama en azından kendi hormonlarına baktır kafanda soru işareti kalmaz canım
evet o yüzden bende bakmasını istyiorum ama dün adet olmamıştım ulturasonla baktı 3 gün gecikmem var demiştim ondan mı bilmiyorum ulturasonda sorun görmedi kistte görmedi hastaeden çıktım regli oldum zatenBen kaç kere gittiysem adette bana hep alttan bakıldı 3 tane folikül var iyi falan demişti hatta sonuncuda tek yumurtalığım olmasına rağmen benim bildiğim alttan daha iyi görünüyor daha iyi o yüzden bakması
İyi bir problem yokmuş şükür ki yola devam etçez yapçak bişey yokevet o yüzden bende bakmasını istyiorum ama dün adet olmamıştım ulturasonla baktı 3 gün gecikmem var demiştim ondan mı bilmiyorum ulturasonda sorun görmedi kistte görmedi hastaeden çıktım regli oldum zaten
Aynen canım inşallahİyi bir problem yokmuş şükür ki yola devam etçez yapçak bişey yok
Askim doktordan iyi bi haber gelmis demekki. Cok sevindim her gecen gun bir adim daha yanasiyorsun en azindan sorun varsa biliyorsun. Hsg mutlaka cektir bence gebelik isteyen kadinlrin kesinlikle çektirmesi gerekliÜzülmüştüm ilk etapta tabi ama geçti şükür dün doktoruma yazmıştım adet oldum diye yarın gel demişti.
Bugün doktora gittik modunu düşürme daha ilk bi öylesine denedik yumurtalar harikaydı sperm çok iyi hormonların güzel ama tüpte bir geçiş sıkıntısı varsa olması güç oluyor tabi dedi adetin bitmeye yakın bana haber ver bittiği gün gel tüplere bakalım yani hsg çekelim eğer tıkanıklık vs gibi bir sorun varsa hsg sırasında büyük oranda açılmalar olabiliyor o yüzden hsg sonrası iki üç ay doğal yolla gebe kalabilme şansın yükseleceği için denersiniz olmazsa aşılama yoluna gireriz dedi modunu düşürme olmayacak mı diye strese girme stresten uzak dur dedi olacak inşallah görünüşe göre bir sıkıntı yok çok şükür dedi ultrasonla baktı güzel zamanda adet olmuşsun dedi iğnenin 16. Günü olarak yani sana kötü gelebilir ama bunun bile ayrı bir artısı var dedi ara kanamaların olmadı bu ay dimi dedi evet olmadı dedim tam tahmin ettiğim gibi yumurtaların ya küçük yada çok büyük olarak çatlıyordu çatlama esnasında gerçekleşiyordu kanamaların bu ay uygun boyutta iğne ile çatlattığımız için olmadı dedi
M mucizeOlduMucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow R Random3 M melek076 @Ihlamurseven ve diğer canlar kusura bakmayın nickler aklıma gelemiyor bir türlü
Merhaba, bat ne zamanBu ay prefert kullandım ben de beklemedeyim eğer olumlu sonuç almış olursam yazıcam buraya bakalım ama hamiş olan arkadaşlar var kullanıp
Evet canım çok şükürAskim doktordan iyi bi haber gelmis demekki. Cok sevindim her gecen gun bir adim daha yanasiyorsun en azindan sorun varsa biliyorsun. Hsg mutlaka cektir bence gebelik isteyen kadinlrin kesinlikle çektirmesi gerekli
Ay canım herşey gönlünce Olsun ben hsg den sonra hemen hamile kalındığını duymuştumÜzülmüştüm ilk etapta tabi ama geçti şükür dün doktoruma yazmıştım adet oldum diye yarın gel demişti.
Bugün doktora gittik modunu düşürme daha ilk bi öylesine denedik yumurtalar harikaydı sperm çok iyi hormonların güzel ama tüpte bir geçiş sıkıntısı varsa olması güç oluyor tabi dedi adetin bitmeye yakın bana haber ver bittiği gün gel tüplere bakalım yani hsg çekelim eğer tıkanıklık vs gibi bir sorun varsa hsg sırasında büyük oranda açılmalar olabiliyor o yüzden hsg sonrası iki üç ay doğal yolla gebe kalabilme şansın yükseleceği için denersiniz olmazsa aşılama yoluna gireriz dedi modunu düşürme olmayacak mı diye strese girme stresten uzak dur dedi olacak inşallah görünüşe göre bir sıkıntı yok çok şükür dedi ultrasonla baktı güzel zamanda adet olmuşsun dedi iğnenin 16. Günü olarak yani sana kötü gelebilir ama bunun bile ayrı bir artısı var dedi ara kanamaların olmadı bu ay dimi dedi evet olmadı dedim tam tahmin ettiğim gibi yumurtaların ya küçük yada çok büyük olarak çatlıyordu çatlama esnasında gerçekleşiyordu kanamaların bu ay uygun boyutta iğne ile çatlattığımız için olmadı dedi
M mucizeOlduMucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow R Random3 M melek076 @Ihlamurseven ve diğer canlar kusura bakmayın nickler aklıma gelemiyor bir türlü
Evet aşko inşallah öyle olur umudum o yönde hayırlısıylaAy canım herşey gönlünce Olsun ben hsg den sonra hemen hamile kalındığını duymuştumkolaylıkla gelsin bi an önce geldin bebişin sana
Kuzum haftalardır girmiyorm ben şimdi etikete baktm doktor güzel şeyler söylemiş sevindmÜzülmüştüm ilk etapta tabi ama geçti şükür dün doktoruma yazmıştım adet oldum diye yarın gel demişti.
İnşallah canım benim teşekkür ederimKuzum haftalardır girmiyorm ben şimdi etikete baktm doktor güzel şeyler söylemiş sevindmtabiki üzülmşsndür ama inşallah bundan sonraki süreç iyi gelicek sana ben inanıyorm doktor demekki inandıgı bişey varki iki üç ay normal yolla deneyelm demiş inşallah kavuşcaksn bebişine
Canım inşallah güzel sonuç alırsınKızlar çoğunuz biliyosunuz, benim yumurtaların tedavisiz gelişmiyor ve tam büyümeden çatlıyor. Hamile kalsam da düşük oluyor zaten. Bu ay Athena kullandım, eşim de azoperm kullandı. Ve ilk kez yumurtam kendiliğinden gelişti ve saatler içinde çatlamadan bugün büyümeye devam etti. Gerçekten işe yarıyormuş bu ürünler. Kullanmakta tereddüt eden varsa diye yazmak istedim. Bu ay aşılamaya gidecektik ama doktorun seyehati olduğu için iptal oldu. Belki de vesile olmuştur
Ben bulantılardayım kuzum biraz rahatlamaya başladı ama çok azKozlar napıyorsunuz bende kaç gündür giremiyordum nasılsınız M melek076Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys R raainbow miraclebeyb ve diğer güzeller
İnşallah yarında devam eder gönlünce tam büyüdüğünü tam çatlamayı görürsün.seni ve duygularını çok iyi anlıyorım bende aynı sorundan muzdariptir o çizgi o kadar çok şey anlatıyor ki… sakın havuç yeme bırak kendi doğasında çatlasın bizim gibi büyüme sorunu olan yumurtalarda çok önmli inşalaşh herşey daha iyi olur gebelik gelir bunun ardınaKızlar çoğunuz biliyosunuz, benim yumurtaların tedavisiz gelişmiyor ve tam büyümeden çatlıyor. Hamile kalsam da düşük oluyor zaten. Bu ay Athena kullandım, eşim de azoperm kullandı. Ve ilk kez yumurtam kendiliğinden gelişti ve saatler içinde çatlamadan bugün büyümeye devam etti. Gerçekten işe yarıyormuş bu ürünler. Kullanmakta tereddüt eden varsa diye yazmak istedim. Bu ay aşılamaya gidecektik ama doktorun seyehati olduğu için iptal oldu. Belki de vesile olmuştur
Canım bak benim de hsg sonrası gebelik hoş benim tüpler açıktı hiç bir sorun yoktu ama… bazen neye inanırsak o yolumuza çıkıyor ya ben hep diyordum hsg yaptırsam sonrasında herkes gebe kalıyor bende kalırım takılmıştım ona tüpler açıktı ama hsg sonrasında gebelik oldu inşalaşh sana da uğurlu gelirÜzülmüştüm ilk etapta tabi ama geçti şükür dün doktoruma yazmıştım adet oldum diye yarın gel demişti.
benim ben kalp atışını duysam rahatlarım onu bekliyorum çok gaz sıkıntısı çekiyorum afedersinKozlar napıyorsunuz bende kaç gündür giremiyordum nasılsınız M melek076Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys R raainbow miraclebeyb ve diğer güzeller
benim ben kalp atışını duysam rahatlarım onu bekliyorum çok gaz sıkıntısı çekiyorum afedersinKozlar napıyorsunuz bende kaç gündür giremiyordum nasılsınız M melek076Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys R raainbow miraclebeyb ve diğer güzeller