- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.481
Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın?Selamın aleyküm canımlarım üç gündür yatak döşek yatıyorum dün gece acile zor yetiştim.
Ben pazartesi regl oldum dün kontrolüm vardı tekrar aşılama yapacaktık randevum 4 deydi doktor gonalf ilaç yazdı alın gelin ben dozajı ayarlayacağım sana dedi. Eşim ilaç bulamadı eczanelerde hep sabaha sipariş ile gelir dediler doktorum da o zaman sabah erkenden gelin yanıma ilaçları alıp dedi. Ama gece nefesim kesildi acile zor yetiştik acil doktoruna da aşılamaya başlayacağımı söyledim. O zaman sadece parol takabilirm fazla bişey yapamam dedi. Eşim de en etkili neyse onu yapın tedaviyi ertelebiliriz dedi. Halbuki ki bidaha ki izin kim bilir ne zaman. Neyse çok şükür verilen serumlar havalar beni hemen toparladı.
Sabah doktorumla görüştüm oda erteleyelim dedi zaten 4. Güne sarktı diye içime sinmemişti. Dedi .
Aşılama da yalan oldu bu ay. Neyse vardır bunda da bir hayır.
B balbadem1_Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu diğer aşkolarım etiketler aklıma gelmiyor kusura bakmayın
Tebrik ederim canım senin adına çok seviniyorum saglika gelsin bebişCanım benimÇok şükür iyiyim kendimi hamile gibi hissetmiyorum henüz salı günü keseyi görmek nasip oldu miniğim pirinç kadardı ama henüz kalp atışını duyamadım
Ayın 6 sı tekrar gideceğim
Sen nasılsın ne var ne yok
Canım ne yaptın doktora gidicektin bugün?
Kuzum gittim ben alttan muayene etmedi nedenini anlamadım ama karnımdan baktı Her şey normal kist yok dedi ama bugün kan verdirdi gebelik ihtimaline karşı sanırım yine de dedi âdetin 2. günü de gel yeniden bakalım kan değerlerine dedi Oradan gelince şimdi kahverengi akıntı geldi bunun sonu adete dönecek biliyorum ama şimdi 2. günüm Hafta sonuna denk geldi nasıl kan vericem ki birde eşine de bakalım dedi ama eşim de daha erken ben test yaptırmam diyor kafayı yicem yani bende bıraktım artık ne olacaksa kendime baktırırım o ne yapıyosa yapsın dedimCanım ne yaptın doktora gidicektin bugün?
Kuzum alırlar bence özele mi gittinMerhaba kızlar ben doktora gittim bugün doktor kan aldı ve adetin 2. Günü gel yeniden kan alıcaz dedi ama ben bugün doktor dönüşü kahverengi akıntı yaşadım bunun sonu adete dönecek hep böyle oluyor çünkü acaba bugün adetin 1. Günü mü oluyor bu durumda yoksa yarın mı birde her iki şekilde de hafta sonuna denk geliyor kan alırlar mı ki ?_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 My_Moonlight06 Veziir M mucizeOldu Demgey3 Lale95
Hayırlısı bebeğim vardır bunda da bir hayır üzülme sakınSelamın aleyküm canımlarım üç gündür yatak döşek yatıyorum dün gece acile zor yetiştim.
Ben pazartesi regl oldum dün kontrolüm vardı tekrar aşılama yapacaktık randevum 4 deydi doktor gonalf ilaç yazdı alın gelin ben dozajı ayarlayacağım sana dedi. Eşim ilaç bulamadı eczanelerde hep sabaha sipariş ile gelir dediler doktorum da o zaman sabah erkenden gelin yanıma ilaçları alıp dedi. Ama gece nefesim kesildi acile zor yetiştik acil doktoruna da aşılamaya başlayacağımı söyledim. O zaman sadece parol takabilirm fazla bişey yapamam dedi. Eşim de en etkili neyse onu yapın tedaviyi ertelebiliriz dedi. Halbuki ki bidaha ki izin kim bilir ne zaman. Neyse çok şükür verilen serumlar havalar beni hemen toparladı.
Sabah doktorumla görüştüm oda erteleyelim dedi zaten 4. Güne sarktı diye içime sinmemişti. Dedi .
B balbadem1_Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu diğer aşkolarım etiketler aklıma gelmiyor kusura bakmayın
Çok üzüldüm kuzum ama her şeyden önemlisi senin sağlığın. Sen iyi olmazsan o kadar emek de boşa gidecekti zaten. İyi yapmışsınız, bi dahaki aya denersiniz artık kuzum çok geçmiş olsunSelamın aleyküm canımlarım üç gündür yatak döşek yatıyorum dün gece acile zor yetiştim.
Canım hormonlara bakmak için bana 2.-3.- veya 4. Günü gelebilirsin demişti doktorum ben ikinci günü gitmiştim çünkü 3-4 cumartesi pazar olduğu için ben cumaydı gittiğimde ve evet eşimle gittim oda ürolojiye göründü sperm testi verdi bende hormonlar için kan vermiştim sonra doktorumla görüştük eşimin de benim sonuçlarımıza bakarak yol çizmişti bize,Kuzum gittim ben alttan muayene etmedi nedenini anlamadım ama karnımdan baktı Her şey normal kist yok dedi ama bugün kan verdirdi gebelik ihtimaline karşı sanırım yine de dedi âdetin 2. günü de gel yeniden bakalım kan değerlerine dedi Oradan gelince şimdi kahverengi akıntı geldi bunun sonu adete dönecek biliyorum ama şimdi 2. günüm Hafta sonuna denk geldi nasıl kan vericem ki birde eşine de bakalım dedi ama eşim de daha erken ben test yaptırmam diyor kafayı yicem yani bende bıraktım artık ne olacaksa kendime baktırırım o ne yapıyosa yapsın dedim
Üzülmüştüm ilk etapta tabi ama geçti şükür dün doktoruma yazmıştım adet oldum diye yarın gel demişti.Canım üzülme olucak İnshaAllah daha önce de yazdım burda zaten her iki sağlıklı insanın doğru zamanda değerlendirme sonucu başarılı bir şekilde yumurta ve sperm birleşse bile gebelik şansı %20lerde asla kendini suçlama olur mu
Çok teşekkür ederim canım benim darısı tüm isteyenlere ve bekleyenlereTebrik ederim canım senin adına çok seviniyorum saglika gelsin bebiş
Canım benim her şey gönlünce olsun herşey de yolunda eminimÜzülmüştüm ilk etapta tabi ama geçti şükür dün doktoruma yazmıştım adet oldum diye yarın gel demişti.
Bugün doktora gittik modunu düşürme daha ilk bi öylesine denedik yumurtalar harikaydı sperm çok iyi hormonların güzel ama tüpte bir geçiş sıkıntısı varsa olması güç oluyor tabi dedi adetin bitmeye yakın bana haber ver bittiği gün gel tüplere bakalım yani hsg çekelim eğer tıkanıklık vs gibi bir sorun varsa hsg sırasında büyük oranda açılmalar olabiliyor o yüzden hsg sonrası iki üç ay doğal yolla gebe kalabilme şansın yükseleceği için denersiniz olmazsa aşılama yoluna gireriz dedi modunu düşürme olmayacak mı diye strese girme stresten uzak dur dedi olacak inşallah görünüşe göre bir sıkıntı yok çok şükür dedi ultrasonla baktı güzel zamanda adet olmuşsun dedi iğnenin 16. Günü olarak yani sana kötü gelebilir ama bunun bile ayrı bir artısı var dedi ara kanamaların olmadı bu ay dimi dedi evet olmadı dedim tam tahmin ettiğim gibi yumurtaların ya küçük yada çok büyük olarak çatlıyordu çatlama esnasında gerçekleşiyordu kanamaların bu ay uygun boyutta iğne ile çatlattığımız için olmadı dedi
M mucizeOlduMucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow R Random3 M melek076 Ihlamurseven ve diğer canlar kusura bakmayın nickler aklıma gelemiyor bir türlü
Aynen bırak bakalım biraz zamana varsa çıkacak ortaya kerataKuzum gittim ben alttan muayene etmedi nedenini anlamadım ama karnımdan baktı Her şey normal kist yok dedi ama bugün kan verdirdi gebelik ihtimaline karşı sanırım yine de dedi âdetin 2. günü de gel yeniden bakalım kan değerlerine dedi Oradan gelince şimdi kahverengi akıntı geldi bunun sonu adete dönecek biliyorum ama şimdi 2. günüm Hafta sonuna denk geldi nasıl kan vericem ki birde eşine de bakalım dedi ama eşim de daha erken ben test yaptırmam diyor kafayı yicem yani bende bıraktım artık ne olacaksa kendime baktırırım o ne yapıyosa yapsın dedim
Canım doktorun çok güzel konuşmuş üstüne bir şey demeye gerek kalmadı, hsg çektir evet mutlaka için rahat olur en azından bir sıkıntı varsada çözülur. İnshaAllah hayırlısı ile olacak canım hep pozitif ol.Üzülmüştüm ilk etapta tabi ama geçti şükür dün doktoruma yazmıştım adet oldum diye yarın gel demişti.
Bugün doktora gittik modunu düşürme daha ilk bi öylesine denedik yumurtalar harikaydı sperm çok iyi hormonların güzel ama tüpte bir geçiş sıkıntısı varsa olması güç oluyor tabi dedi adetin bitmeye yakın bana haber ver bittiği gün gel tüplere bakalım yani hsg çekelim eğer tıkanıklık vs gibi bir sorun varsa hsg sırasında büyük oranda açılmalar olabiliyor o yüzden hsg sonrası iki üç ay doğal yolla gebe kalabilme şansın yükseleceği için denersiniz olmazsa aşılama yoluna gireriz dedi modunu düşürme olmayacak mı diye strese girme stresten uzak dur dedi olacak inşallah görünüşe göre bir sıkıntı yok çok şükür dedi ultrasonla baktı güzel zamanda adet olmuşsun dedi iğnenin 16. Günü olarak yani sana kötü gelebilir ama bunun bile ayrı bir artısı var dedi ara kanamaların olmadı bu ay dimi dedi evet olmadı dedim tam tahmin ettiğim gibi yumurtaların ya küçük yada çok büyük olarak çatlıyordu çatlama esnasında gerçekleşiyordu kanamaların bu ay uygun boyutta iğne ile çatlattığımız için olmadı dedi
M mucizeOlduMucizemmm16 M Mavimiresl R raainbow R Random3 M melek076 Ihlamurseven ve diğer canlar kusura bakmayın nickler aklıma gelemiyor bir türlü
yok devlete gittim canikom alırlar mı dersinKuzum alırlar bence özele mi gittin
aynen kuzum dün söküldü bile pazartesi 4. gün gidicem sabahtan aç 8:30 dedi eşim ama gıcıklık yapıyor teste gitmiyor ya delircemCanım hormonlara bakmak için bana 2.-3.- veya 4. Günü gelebilirsin demişti doktorum ben ikinci günü gitmiştim çünkü 3-4 cumartesi pazar olduğu için ben cumaydı gittiğimde ve evet eşimle gittim oda ürolojiye göründü sperm testi verdi bende hormonlar için kan vermiştim sonra doktorumla görüştük eşimin de benim sonuçlarımıza bakarak yol çizmişti bize,
Yarına kadar tam sökülme olursa yarın ikinci günün oluyor bu gün birinci günün ki ilk gün genelde çoğumuzun öyle leke ile başlıyor gece çoğalıyor ikinci güne tam sökülüyor canım
sağol kuzucum geçsin bakıyımAynen bırak bakalım biraz zamana varsa çıkacak ortaya keratahiç bozma moralini başka şeylerle oyalanmaya çalış haftasonu bir geçsin bakalım
Alttan bakmaz ki adetken hiç bakmaz canım bana alttan sadece yumurta takibi yaparken bakmıştı takılma bu kadar bunlara eşine bakmadan çok faydalı olmayabilir ama en azından kendi hormonlarına baktır kafanda soru işareti kalmaz canımsağol kuzucum geçsin bakıyım
pazartesi 8:30 da açç orda olucam 4. günü oluyor adetin ama olsun napayım nasıl denk gelecek her seferinde umarım alttan da bakar geçen sefer bakmadı ona da takıldımherşeye de takılyorum biraz antidepresan kurtarır benii
İnşallah canım benim teşekkür ederimCanım benim her şey gönlünce olsun herşey de yolunda eminim
İnşallah hiç ummadığın anda gelir mucizen
İnşallah canım hayırlısıyla olacak inanıyorumCanım doktorun çok güzel konuşmuş üstüne bir şey demeye gerek kalmadı, hsg çektir evet mutlaka için rahat olur en azından bir sıkıntı varsada çözülur. İnshaAllah hayırlısı ile olacak canım hep pozitif ol.