-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.461
Hayırlısı olsun canım öncelikle sağlıklı olmamız önemli olan. İhmal etme tabii git bir an önce bence deYaptım maalesef negatifyarın doktor randevum var bakalım bi sorayım bir sorun mı var adetim gelmiyor belirti de yok göğüslerim dışında çok takıyorum galiba
Ya aslında ben bebek düşünmeden önce gitmiştim ama içim yine de rahat etmiyor çok takıntılı davranıyorum farkındayım eşim bile bi kasma diyorHayırlısı olsun canım öncelikle sağlıklı olmamız önemli olan. İhmal etme tabii git bir an önce bence de
Selamın aleyküm canımlarım üç gündür yatak döşek yatıyorum dün gece acile zor yetiştim.Aşkım internetimiz geldi coktan ama ben giremedim evde değildim kardeşime gittik tatildi ya döndüğümüz gün kızım hasta oldu hala hasta ateşi vardı cok şükür iki gündür yok cıkmıyo o yüzden kendimi bile unutmuşamsen napıyosun nasılsın balım bebiş nasıl @Cgh canım buradayııımmm
My_Moonlight06 @bitliKedi @raainbow _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 M Mavimiresl @partalina_ Veziir @Lale95 R Random3 @Safiye19 @ad000 @Annabelle1 siz nasılsınız aşkolarım unuttuğum diğer bebeklerim
hayırlısı olsun hakkınızda vardır elbet böyle olmsında da bir hayrSelamın aleyküm canımlarım üç gündür yatak döşek yatıyorum dün gece acile zor yetiştim.
Ben pazartesi regl oldum dün kontrolüm vardı tekrar aşılama yapacaktık randevum 4 deydi doktor gonalf ilaç yazdı alın gelin ben dozajı ayarlayacağım sana dedi. Eşim ilaç bulamadı eczanelerde hep sabaha sipariş ile gelir dediler doktorum da o zaman sabah erkenden gelin yanıma ilaçları alıp dedi. Ama gece nefesim kesildi acile zor yetiştik acil doktoruna da aşılamaya başlayacağımı söyledim. O zaman sadece parol takabilirm fazla bişey yapamam dedi. Eşim de en etkili neyse onu yapın tedaviyi ertelebiliriz dedi. Halbuki ki bidaha ki izin kim bilir ne zaman. Neyse çok şükür verilen serumlar havalar beni hemen toparladı.
Sabah doktorumla görüştüm oda erteleyelim dedi zaten 4. Güne sarktı diye içime sinmemişti. Dedi .
Aşılama da yalan oldu bu ay. Neyse vardır bunda da bir hayır.
B balbadem1_Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu diğer aşkolarım etiketler aklıma gelmiyor kusura bakmayın
Bu platformda olan herkes bu konuda takıntılı kuzum, takmasak buralarda olmazdık zatenYa aslında ben bebek düşünmeden önce gitmiştim ama içim yine de rahat etmiyor çok takıntılı davranıyorum farkındayım eşim bile bi kasma diyor
Canım benimAşkom ne durumdasın iyi misin bebiş nasıl?
Canım benim hepiniz dualarımdasınız emin ol ben hiç beklemediğim anda kaldım 2 ilişki ileM mucizeOldu @iyilikperisi92 @Ihlamurseven M Mavimiresl R Random3 @raainbow M melek076My_Moonlight06 @Annabelle1 Mucizemmm16 @Demgey3 B balbadem1 ve diğer canlar gördüğümüz gibi bu ayda olmamış Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin hepimize
Canim gecmis olsun. Hayirlisi buymus sen iyi olda devami gelir. Asilamanda olur belki bebek asilama olmadan gelesi vardir. Bide bu arada gonalf 75 banada yazdi sadece bir eczane birtane bulabilirim dedi. 2 tane istedim bakalim 2/3 gune kadar ariycaklardi. Deprem de oldu belkide benimde asilama ertelenir. Klomen kullaniyorum sabah aksamSelamın aleyküm canımlarım üç gündür yatak döşek yatıyorum dün gece acile zor yetiştim.
Ben pazartesi regl oldum dün kontrolüm vardı tekrar aşılama yapacaktık randevum 4 deydi doktor gonalf ilaç yazdı alın gelin ben dozajı ayarlayacağım sana dedi. Eşim ilaç bulamadı eczanelerde hep sabaha sipariş ile gelir dediler doktorum da o zaman sabah erkenden gelin yanıma ilaçları alıp dedi. Ama gece nefesim kesildi acile zor yetiştik acil doktoruna da aşılamaya başlayacağımı söyledim. O zaman sadece parol takabilirm fazla bişey yapamam dedi. Eşim de en etkili neyse onu yapın tedaviyi ertelebiliriz dedi. Halbuki ki bidaha ki izin kim bilir ne zaman. Neyse çok şükür verilen serumlar havalar beni hemen toparladı.
Sabah doktorumla görüştüm oda erteleyelim dedi zaten 4. Güne sarktı diye içime sinmemişti. Dedi .
B balbadem1_Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu diğer aşkolarım etiketler aklıma gelmiyor kusura bakmayın
Yaaa yerim minnoş keseciğini görmüşsünCanım benimÇok şükür iyiyim kendimi hamile gibi hissetmiyorum henüz salı günü keseyi görmek nasip oldu miniğim pirinç kadardı ama henüz kalp atışını duyamadım
Ayın 6 sı tekrar gideceğim
Sen nasılsın ne var ne yok
Ya ama doktora sorduk bu hamile kalmaya engel değil dedi özellikle sorduk hatta dedi ki ikinci cocukta ben orayı kapatırım dedi. Akıntımın çok olduğunu söyledi fitil verdi bana bunu kullan dedi. 3 ay olmazsa gelin dedi. Korktum Şuan yaCanım ben bunu geçen gün Tv'de gördüm bir doktor anlatıyordu annede babada sorun yok ama sezeryan sonrası böyle bir yara oluyor kapanmıyor ordaki enfeksiyon yarayı kapattığı için fark etmiyolar hatta rahim filminde bile çıkmıyor düz çekilirse ben sezeryan olmuş annelerden yan çekim de istiyorum o zaman görünüyor diyodu. Bunu teşhis ettikten sonra tedavisi sanırım minik bir ameliyatmis bebeklerin tutunmasını engelleyen bu olabilir gibi geldi bana bunu bir araştır istersen geçen haftasonu izledim sanırım sana o kısmı bulursam atayım hemen linkini
Çok teşekkür ederim canım benimYaaa yerim minnoş keseciğini görmüşsünsağlıkla büyüsün sımsıkı tutunsun annesine
Yok canım korkma belki dediği başka bir şeydir ama bence bunu sen bir araştır ben tam anlamamış da olabilirimYa ama doktora sorduk bu hamile kalmaya engel değil dedi özellikle sorduk hatta dedi ki ikinci cocukta ben orayı kapatırım dedi. Akıntımın çok olduğunu söyledi fitil verdi bana bunu kullan dedi. 3 ay olmazsa gelin dedi. Korktum Şuan ya
Baktım öyle bir şey var ama doktora sordum hatta eşim sordu bu durum olumsuz bir şey yaratır mı gebeliğe engel olur mu dedi yok olmaz dedi siz 3 ay deneyin olmayınca görüşelim dedi. Çok akıntım olduğu için fitil verdi onu kullanırken korunacak mıyım dedim korunmana gerek yok dedi. Allahım inşallah bir sorun olmaz nolur dua etYok canım korkma belki dediği başka bir şeydir ama bence bunu sen bir araştır ben tam anlamamış da olabilirim
Amin inşallah kuzum sabırla umutla mücadeleye devam inşallahM mucizeOldu @iyilikperisi92 @Ihlamurseven M Mavimiresl R Random3 @raainbow M melek076My_Moonlight06 @Annabelle1 Mucizemmm16 @Demgey3 B balbadem1 ve diğer canlar gördüğümüz gibi bu ayda olmamış Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin hepimize
Olmaz canım bir sorun merak etme hep dua edicem sana içini ferah tut ama sen doktor görerek öyle dedi sonuçtaBaktım öyle bir şey var ama doktora sordum hatta eşim sordu bu durum olumsuz bir şey yaratır mı gebeliğe engel olur mu dedi yok olmaz dedi siz 3 ay deneyin olmayınca görüşelim dedi. Çok akıntım olduğu için fitil verdi onu kullanırken korunacak mıyım dedim korunmana gerek yok dedi. Allahım inşallah bir sorun olmaz nolur dua et
Çok sağ ol canım benim Allah razı olsun ya inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelirOlmaz canım bir sorun merak etme hep dua edicem sana içini ferah tut ama sen doktor görerek öyle dedi sonuçta
İnşallah canım benim ya inşallahÇok sağ ol canım benim Allah razı olsun ya inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir
kuzumm, nasılsn?Allah dogrı zamanını biliyor kuzum hersey güzel olacak
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versinSelamın aleyküm canımlarım üç gündür yatak döşek yatıyorum dün gece acile zor yetiştim.
Canım üzülme olucak İnshaAllah daha önce de yazdım burda zaten her iki sağlıklı insanın doğru zamanda değerlendirme sonucu başarılı bir şekilde yumurta ve sperm birleşse bile gebelik şansı %20lerde asla kendini suçlama olur muM mucizeOldu @iyilikperisi92 @Ihlamurseven M Mavimiresl R Random3 @raainbow M melek076My_Moonlight06 @Annabelle1 Mucizemmm16 @Demgey3 B balbadem1 ve diğer canlar gördüğümüz gibi bu ayda olmamış Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin hepimize