-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.381
Sen çok tatlısın ve aşırı pozitifsin ya valla teşekkürler ederim desteklerin içinBak canını üzme olur mu önce sen değerlisin.bir şekilde kendini iyi ve güçlü hissettiğinde yap o halde tamam mı
Sende öylesinSen çok tatlısın ve aşırı pozitifsin ya valla teşekkürler ederim desteklerin için
Hadi İnshaAllah ne zaman test yapacaksın canım ?Günaydın kızlar yarın bat günüm aşırı heyecanlıyım göğslerimde aşırı ağrı var onun dışında başka bişey yok ama tabii bu hem regl hemde hamilelik belirtisi olabileceğinden kendimi umutlandırmasan bekliyorum sessizcesizde durumlar nasıl @mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ @iyilikperisi92 My_Moonlight06 Demgey3 Ginnys Veziir @ozguss ve diğer kızçeler
Yaptım kuzum negatifHadi İnshaAllah ne zaman test yapacaksın canım ?
Olsun gecikmeyi bekle canımYa
Yaptım kuzum negatif
Hem erken hemde kaset yaptım kuzum ikis de negatif çok moralim bozuk gerçekten randevu aldım Cuma günü İçin doktordan takıntılıuım farkındayım ama mutsuzum da böyleOlsun gecikmeyi bekle canım
Anlıyorum seni canım haklısın da böyle olmakta ama yinede üzme kendini henüz daha belli değil. Cuma gününe randevu alman iyi olmuş en azından adet olmazsan bir bakmış olur doktor veya kan testi yaptırır emin olursun en azından..Hem erken hemde kaset yaptım kuzum ikis de negatif çok moralim bozuk gerçekten randevu aldım Cuma günü İçin doktordan takıntılıuım farkındayım ama mutsuzum da böyle
Aşkım internetimiz geldi coktan ama ben giremedim evde değildim kardeşime gittik tatildi ya döndüğümüz gün kızım hasta oldu hala hasta ateşi vardı cok şükür iki gündür yok cıkmıyo o yüzden kendimi bile unutmuşamMucizemmm16 canm hala internetin mi yok bak sen olmaynca sessiz buralar
Evet belki yine çağırır adet olunca hormonlar İçin falan ne bileyim valla yordu beniAnlıyorum seni canım haklısın da böyle olmakta ama yinede üzme kendini henüz daha belli değil. Cuma gününe randevu alman iyi olmuş en azından adet olmazsan bir bakmış olur doktor veya kan testi yaptırır emin olursun en azından..
Aşkolaar ben uğraşıyorum valla evde yemek temizlik vs günler geçmiyor ne olacak bilmiyorum batı bekliyorumAşkım internetimiz geldi coktan ama ben giremedim evde değildim kardeşime gittik tatildi ya döndüğümüz gün kızım hasta oldu hala hasta ateşi vardı cok şükür iki gündür yok cıkmıyo o yüzden kendimi bile unutmuşamsen napıyosun nasılsın balım bebiş nasıl Childdevelopment canım buradayııımmm
My_Moonlight06 bitliKedi R raainbow _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 M Mavimiresl partalina_ Veziir Lale95 R Random3 miraclebeyb A ad000 Cimenlere_uzansam siz nasılsınız aşkolarım unuttuğum diğer bebeklerim
Ay geçmiş olsun canım iyi yapmışsın kafan da dağılmıştırAşkım internetimiz geldi coktan ama ben giremedim evde değildim kardeşime gittik tatildi ya döndüğümüz gün kızım hasta oldu hala hasta ateşi vardı cok şükür iki gündür yok cıkmıyo o yüzden kendimi bile unutmuşamsen napıyosun nasılsın balım bebiş nasıl Childdevelopment canım buradayııımmm
My_Moonlight06 bitliKedi R raainbow _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 M Mavimiresl partalina_ Veziir Lale95 R Random3 miraclebeyb A ad000 Cimenlere_uzansam siz nasılsınız aşkolarım unuttuğum diğer bebeklerim
Kız sürekli de temizlikle uğraşmaAşkolaar ben uğraşıyorum valla evde yemek temizlik vs günler geçmiyor ne olacak bilmiyorum batı bekliyorum
Aynen ya benim içinde öyle birde kedicikler var başımdaAşkolaar ben uğraşıyorum valla evde yemek temizlik vs günler geçmiyor ne olacak bilmiyorum batı bekliyorum
Çok geçmiş olsun kuzumAşkım internetimiz geldi coktan ama ben giremedim evde değildim kardeşime gittik tatildi ya döndüğümüz gün kızım hasta oldu hala hasta ateşi vardı cok şükür iki gündür yok cıkmıyo o yüzden kendimi bile unutmuşamsen napıyosun nasılsın balım bebiş nasıl Childdevelopment canım buradayııımmm
Asko kan verdinmiAşkolaar ben uğraşıyorum valla evde yemek temizlik vs günler geçmiyor ne olacak bilmiyorum batı bekliyorum
Askom bende yogunum yarin gün var kahvaltı günü biraz fazla yogunum yaa. Bugunde adet oldum erken oldumAşkım internetimiz geldi coktan ama ben giremedim evde değildim kardeşime gittik tatildi ya döndüğümüz gün kızım hasta oldu hala hasta ateşi vardı cok şükür iki gündür yok cıkmıyo o yüzden kendimi bile unutmuşamsen napıyosun nasılsın balım bebiş nasıl Childdevelopment canım buradayııımmm
Sürekli yapmıyorum aşko zaten arada işteKız sürekli de temizlikle uğraşmabebiş vardır
Vermedim aşko biraz daha geçsin diye bekliyorum perşembe günü vericem galiba bugün 14. Gün iğneninAsko kan verdinmi