Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Moralim aşırı bozuldu keşke hiç yapmasaydım

Eklentiler

• FAA4112A-4C52-4518-A036-E0780D84A5CA.jpeg
    71,6 KB · Görüntüleme: 35
  • A074698E-F9E6-4025-B6A7-31E835102904.jpeg
    161,9 KB · Görüntüleme: 34
  • 4A523F4D-219B-456C-B3CE-99FC6D0AC0D7.jpeg
    128,8 KB · Görüntüleme: 38
Hem erken hemde kaset yaptım kuzum ikis de negatif çok moralim bozuk gerçekten randevu aldım Cuma günü İçin doktordan takıntılıuım farkındayım ama mutsuzum da böyle
Anlıyorum seni canım haklısın da böyle olmakta ama yinede üzme kendini henüz daha belli değil. Cuma gününe randevu alman iyi olmuş en azından adet olmazsan bir bakmış olur doktor veya kan testi yaptırır emin olursun en azından..

Mucizemmm16 canm hala internetin mi yok bak sen olmaynca sessiz buralar
Aşkım internetimiz geldi coktan ama ben giremedim evde değildim kardeşime gittik tatildi ya döndüğümüz gün kızım hasta oldu hala hasta ateşi vardı cok şükür iki gündür yok cıkmıyo o yüzden kendimi bile unutmuşam sen napıyosun nasılsın balım bebiş nasıl Childdevelopment canım buradayııımmm
My_Moonlight06 bitliKedi R raainbow _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 M Mavimiresl partalina_ Veziir Lale95 R Random3 miraclebeyb A ad000 Cimenlere_uzansam siz nasılsınız aşkolarım unuttuğum diğer bebeklerim

Evet belki yine çağırır adet olunca hormonlar İçin falan ne bileyim valla yordu beni

Aşkolaar ben uğraşıyorum valla evde yemek temizlik vs günler geçmiyor ne olacak bilmiyorum batı bekliyorum

Ay geçmiş olsun canım iyi yapmışsın kafan da dağılmıştır iyiyiz bizde şükürler olsun en son kalp atışını duydum öyle bekliyorum bakalım sen olmayınca kimse konuşmeyoooo

Çok geçmiş olsun kuzum salgın var yine zaten. Biz de iyiyiz. Benim de bugün reglim bitiyor maraton başlıyor bu ay azoperm ve athena deniyorum bakalım ovülasyon testlerinde bi farklılık olacak mı? İyi besleniyoruz tabii spor da yapıyoruz. Yeni yıla bebişlerle giricez inşallah kuzum

Askom bende yogunum yarin gün var kahvaltı günü biraz fazla yogunum yaa. Bugunde adet oldum erken oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…