- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.401
Childdevelopment canım sen ne yaptın bu ay yumurta takibi yaptırmayı düşünmüştün gittin mi merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah kuzum artık bundan sonrası rutin testler ve cinsiyeet topiğimize noldu ya herkes bi telaş bi koşturma bi yandan da bebeler için verdiği uğraşın yorgunluğu içinde sanırım dobarlanın aşkolarımAy geçmiş olsun canım iyi yapmışsın kafan da dağılmıştır iyiyiz bizde şükürler olsun en son kalp atışını duydum öyle bekliyorum bakalım sen olmayınca kimse konuşmeyoooo
Sağlık olsun kuzum bu ay olmadı ama önümüzdeki ay kesin gelicek bebişin aşkım doktora gittin mi peki gittiysen ne dedi ?Askom bende yogunum yarin gün var kahvaltı günü biraz fazla yogunum yaa. Bugunde adet oldum erken oldum
Aayy cok amiiinnn Sağol bebeğim kurtulamadık hastalıktan yaa 2 haftadır daha iyiyiz ama cok şükürÇok geçmiş olsun kuzum salgın var yine zaten. Biz de iyiyiz. Benim de bugün reglim bitiyor maraton başlıyor bu ay azoperm ve athena deniyorum bakalım ovülasyon testlerinde bi farklılık olacak mı? İyi besleniyoruz tabii spor da yapıyoruz. Yeni yıla bebişlerle giricez inşallah kuzum
Batı beklemiyoruz bebe bekliyoruz aşkoAşkolaar ben uğraşıyorum valla evde yemek temizlik vs günler geçmiyor ne olacak bilmiyorum batı bekliyorum
Kizlar cokkotuyum cok buyuk deprem oldu disardayiz çocuklarim cok korktular. İyi degiliz cok korktuk. İnsallah sizde bisey yoktur.Sağlık olsun kuzum bu ay olmadı ama önümüzdeki ay kesin gelicek bebişin aşkım doktora gittin mi peki gittiysen ne dedi ?
Kuzum geçmiş olsun düzcedeydin dimi Allah korusun Rabbim tekrarlatmasın can kaybı vs yok dimi canım?Kizlar cokkotuyum cok buyuk deprem oldu disardayiz çocuklarim cok korktular. İyi degiliz cok korktuk. İnsallah sizde bisey yoktur.
Çok geçmiş olsun canımKizlar cokkotuyum cok buyuk deprem oldu disardayiz çocuklarim cok korktular. İyi degiliz cok korktuk. İnsallah sizde bisey yoktur.
Geçmiş olsun canım. Biz burada bu kadar hissettiysek seni düşünemiyorum. Gece yataktan nasıl firlamisim bilmiyorum. Merkez üssünün düzce olduğunu duyunca direk gruba gelip baktım ama senin nick değişmiş bulup soramadım. Rabbim bir daha yaşatmasınKizlar cokkotuyum cok buyuk deprem oldu disardayiz çocuklarim cok korktular. İyi degiliz cok korktuk. İnsallah sizde bisey yoktur.
Aaa süper aynı şeyleri kullanıyoruz, bende jel yok ama benim de bugün 8.gün çok yok aramızda. Aylardır birlikte gidiyoruz zaten. Birlikte de güzel haberler alalım inşallahAayy cok amiiinnn Sağol bebeğim kurtulamadık hastalıktan yaa 2 haftadır daha iyiyiz ama cok şükür
Aşkım şifa olsun inşallah bende bu ay mfk athena ve azopermde var zaten diğerlerini vitaminlerim yerine gelsin diye kullanmaya başladım ve jel kullanıyorum bugün saat itibariyle 10. Günüm bakalım neler olacak
Yok canim biz yillik izindeydik doğu Anadolu yu gezdik eve yeni geldik yumurtlamayı da bu arada geçtim galiba bu aylık kaldıChilddevelopment canım sen ne yaptın bu ay yumurta takibi yaptırmayı düşünmüştün gittin mi merak ettim
Biraz daha bekle bence reglin gecikmiş olabilir bazen mevsimsel olabiliyorKızlarrr ben dün adet olmadım test yaptım labaquick kaset çıkmadı durmadım bir tane de artımed erken gebelik yaptım çıkmadı ama hiç regl gelecek gibi değil belirti sıfır sadece göğüs ağrısı var sizce ne olur napmalıyıö cuma doktora gidicem bebek olmadı diye ama kafam da karışık yani _Umutlu_Pozitif_ Lale95 My_Moonlight06 iyilikperisi92 Mucizemmm16 M mucizeOldu R Random3 Veziir Childdevelopment fnd_50 ve gören tüm arkadaşlarım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
Kuzum bak stress yaptığın için de reglin gecikebilir kendini rahat bırakmaya çalış nasılsa doktora gideceksin regl olmazsan kan testi filan yapar ..Kızlarrr ben dün adet olmadım test yaptım labaquick kaset çıkmadı durmadım bir tane de artımed erken gebelik yaptım çıkmadı ama hiç regl gelecek gibi değil belirti sıfır sadece göğüs ağrısı var sizce ne olur napmalıyıö cuma doktora gidicem bebek olmadı diye ama kafam da karışık yani _Umutlu_Pozitif_ Lale95 My_Moonlight06 iyilikperisi92 Mucizemmm16 M mucizeOldu R Random3 Veziir Childdevelopment fnd_50 ve gören tüm arkadaşlarım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
Bekliyorum şuanlık bakalımBiraz daha bekle bence reglin gecikmiş olabilir bazen mevsimsel olabiliyor
Sağol kuzum Allah razı olsun o kadar güzel söyledin ki keşke kendime söz geçirebilsem bazen engel olamıyorum işte haklısın varsa zaten çıkacak bir şekildeKuzum bak stress yaptığın için de reglin gecikebilir kendini rahat bırakmaya çalış nasılsa doktora gideceksin regl olmazsan kan testi filan yapar ..
Eğer gebelik varsa hormonlar idrara karışmamış olabilir o yüzden çıkmıyordur belkide, yani kaç insanın gebeliğe rağmen testlerde göstermiyordu. Gebelik olmadıysa da üzülmek yok şunu düşün, her ay gayet sağlıkli sperm ile sağlıklı yumurtanın birleşmesi sorunsuz gerçekleşse bile gebelik şansı sadece %20lerde. Yani bizim elimizde olan çok şey yok canım nasib değilse o ay olmuyor kısacası. Üzme kendini Rabbim büyüktür stress en büyük engel bunu unutma..
Amin canım senden de razı olsun..Sağol kuzum Allah razı olsun o kadar güzel söyledin ki keşke kendime söz geçirebilsem bazen engel olamıyorum işte haklısın varsa zaten çıkacak bir şekilde
Rabbim bize de en kısa zamanda o müjdeyi vermeyi nasip etsinAmin canım senden de razı olsun..
Kuzum hepimiz maalesef böyle duygular içinde oluyoruz ben de yıllar önce daha çok üzülürdüm şimdi ise diyorum var bir zamanı gelicek biliyorum diyorum.. olcak İnshaAllah burası hiç beklemediği halde gebelik müjdesi alan kadınlarla dolu
Sen bekle kuzum gelip gelmeme durumunu bazen benım de öyle olurdı bi an da adet okurdum sancı gelırdi olurdum bekle bakalım ins adet olmazsın bitanemmKızlarrr ben dün adet olmadım test yaptım labaquick kaset çıkmadı durmadım bir tane de artımed erken gebelik yaptım çıkmadı ama hiç regl gelecek gibi değil belirti sıfır sadece göğüs ağrısı var sizce ne olur napmalıyıö cuma doktora gidicem bebek olmadı diye ama kafam da karışık yani _Umutlu_Pozitif_ Lale95 My_Moonlight06 iyilikperisi92 Mucizemmm16 M mucizeOldu R Random3 Veziir Childdevelopment fnd_50 ve gören tüm arkadaşlarım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var