- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.341
Ben zencefil çayı sabah kraker leblebisi yok peynir ekmeği hepsini herduydupumu denedim biliyorsun 3 hafta sadece yattım sonunda dayanamadım ilaca başladık doktoruma söyledim.gece gündüz aralıksız soluksuz midem bulandı.İki gündür soluk alabiliyorum arada iyi hissettiğim oluyor onun dışında ilaca rağmen yatak döşek yattım ben Allah yardımcın olsun ama doktoruna telefon açıp söyleyin mutlakaGinnys canım nasıl oldun sen benimde bulantılarım başladı yesemde yemesinde midem bulanıyor dr papatya Melisa nane karıştırıp 1 bardak çay olarak içmemi söyledi yada sadece zencefil çayı
Daha yapmadım ama
Canım niye öyle söylüyorsun vakti zamani gelmemistir Rabbim hayırlı evlat nasip etsin. Benim kuzenimin 7 yil olmadi tüp bebek aşılama olmadi ikisinde de problem yokken. 7 yilin ardindan da 5 çocuk doğurdu gayet sağlıklıBugün 11. Gün.
9 kasım pikti 10 kasım çatladı. Hayırlısı.. yapacak bir şey yok
Belirtilerim çok fazlaydı o ümitlendirdi aslında beni. Hala kasık bel ağrılarım var mesela.
Bazen anne olma ihtimalim gittikçe azalıyor gibi hissediyorum. Rabbim kimseyi aratmasın çok zormuş kaybetmek
İnşallah canımBöyle düşünüp daha fazla üzme kendini. Olacak Allah’ın izniyle ve de en güzeli olacak sadece biraz sabır canım. Sabaha var mı testin?
Amin herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCanım niye öyle söylüyorsun vakti zamani gelmemistir Rabbim hayırlı evlat nasip etsin. Benim kuzenimin 7 yil olmadi tüp bebek aşılama olmadi ikisinde de problem yokken. 7 yilin ardindan da 5 çocuk doğurdu gayet sağlıklı
Teşekkür ederim tavsiyelerine bakıcam mutlakaSeni çoook iyi anlıyorım bende pco hastasıyım adet olmuyordum test o nedenle en sevdiğim takip yöntemi tam günümü buluyorum sonrasında 14 gün sayıyorum tabi regli olmuyorum ama olduğunda tam zamanı 14. Gün oluyor benimde 50-60 gün yapıyor bazen daha uzun sonra ilaçla hatta hiç adet olmadan yumurtlamaya devam ediyorum bazen ki gebeliğimde adetten sonraki 4. Yumurtamdı düşün artık böyle olunca regl olmak hayal… neyse bunları sende biliyorsun ama bilmediğin belkide şu bir söğüde 1 şans varken bizde birsürü şans oluyor ywterki beslenme düzenle doğurgan beslenme yap bak Prof.doktor Gökalp var Kayseri’de o adamın bir kitabı var ki şahane mutlaka edin bir gebenin günlüğü var o sayfada bir salata var hergün yenilecek onun içeriğinde öyle sonra bol yürüyüş ve günde 3 lt su tavsiye ederim.ben hepsini yaptım birde clife kullandım.. ama tabi hepsi için önce genlikten emin olmak lazım kan ile sonrası inanki su gibi gelecek ama sen iyi olursan moralin güzel olursa neşen güzel olursa benim ilk gebeliğim ve yaşımda 38 ama hem moralim yüksek tuttum herşeyden önce sen değerlisin önemlisin
Ayın 20 si ve 21 en önemli iki gün çünkü çatlamış çatlayınca boş geçmemek gerek ama bu değil ki olmamış demek… yine olmuş çünkü diğer iki gayet iyi kız bebek şansı yüksekhafi bakalım
Bu belirtiler daha önce hiç olmamıştı deyip yanılıyoruz, hiç kaptırmamamız lazım kendimizi aslında ama beklerken çok zor tabii sabretmek de.. 3 kayıp yaşadım kuzum hala da umudumu kaybetmedim. Allah bize de nasip edecek ama güzelleştiriyorBugün 11. Gün.
9 kasım pikti 10 kasım çatladı. Hayırlısı.. yapacak bir şey yok
Belirtilerim çok fazlaydı o ümitlendirdi aslında beni. Hala kasık bel ağrılarım var mesela.
Bazen anne olma ihtimalim gittikçe azalıyor gibi hissediyorum. Rabbim kimseyi aratmasın çok zormuş kaybetmek
Bana cok soruyorlar ya deli oluyor insan olsa sanki söylemeyeceğizİnşallah canım1 testim daha var salı günü yapayım diyorum
Amin herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Doğru söylüyorsun canım, benim de çevremde böyle çok örnek var. Sabırla beklemek en doğrusu bazen duygusal olarak iniş çıkışlar oluyor. Ara tatilde ailelerimizin yanındaydık. Önemsemiyorum diyorum ama hala bebek yapmıyor musunuz sorularını duymak da etkiledi sanırım.
İnşallah canım ya bakalım başarabilirsem bundan sonra sakince bekleyeceğim. Bazen umut dolu oluyor insan bazen düşüyor. Hayırlı zamanda inşallahBu belirtiler daha önce hiç olmamıştı deyip yanılıyoruz, hiç kaptırmamamız lazım kendimizi aslında ama beklerken çok zor tabii sabretmek de.. 3 kayıp yaşadım kuzum hala da umudumu kaybetmedim. Allah bize de nasip edecek ama güzelleştiriyor
Diyotları ki ilk yumurta çatladığında döllerse erkek çünkü erkek sperm hızlı olur daha uzağa hızlı gider.kız kromozom taşıyan ise yavaş ama daha dayanıklıdır daha uzun süre hayatta kalır eğer yumurta çatladıktan sonra zaman. Geçmiş ve ilişki öncesinde olmuş sonrasında olmamışsa kız olma ihtimali olur çünkü uzun yaşan kız kromozomu döller bu seferde böyle bir yerde okumuştum o aklımda kalmış kesin bir şey değil ama burada kesin olan erkek kromozom hızlı hareketli uzağa gidiyor az yaşıyor kız krımozom yavaş ve daha uzun yaşıyorİnşallah dediğiniz gibi olur. Bu akşam da değerlendireceğiz. 2 gün üst üste olmuş olacak . Bu sefer kaçmaz umarım kız erkek yorumunu nasıl yaptınız hep merak etmisimdir
Canım ben endometriozis hastasıyım ameliyat oldum amh 0.44e kadar düştü tüp bebek dediler daha evli bile değildim apar topar bir ay içinde evlendik denemeye başladık hemen 6 ay içinde doğal yoldan olursa olur yoksa olmaz demişlerdi 6 ay geçti kistim çok büyüdü ilaca başlattılar ilacı bıraktım tekrar denemeye başladık 8 ay sonunda doğal yolla hamile kaldım umudumu kesmiştim o pazartesi infertilite doktoruna randevum vardı cuma günü hamile olduğumu öğrendim o kadar umudumu kesmiştim ki gecikmeye rağmen test bile yapmiyodum moralini asla bozma amh bakarsın ama amh bile dünyanın sonu değil inan banaKızlar günaydın sizinle bir şey paylaşmak istiyorum açıkçası biraz moralim bozuk. Bugün doktora gittim adetin 3. Günü olduğu için hormon tahlili ve muayene olmak istedim. Doktor alttan muayene ettiğinde bana sağda 2 solda 2 yumurtan var yumurta rezervin az dedi. Buna göre tedaviye başlayalım dedi. Eşime de bir kaç soru sordu. Sperm testine gitmişti mayıs ayında o Raporu istedi gösterdik. Sana da vitamin vericem duruma göre vs dedi eşimde ileri hareketlilik %37 yazıyordu. Doğal yoldan hamile kalmam imkansız mı yani? Bu durumda olup hamile kalan var mı acaba? Moralim çok bozuldu.
İçimi rahatlattın çok sağol canım benim sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahCanım ben endometriozis hastasıyım ameliyat oldum amh 0.44e kadar düştü tüp bebek dediler daha evli bile değildim apar topar bir ay içinde evlendik denemeye başladık hemen 6 ay içinde doğal yoldan olursa olur yoksa olmaz demişlerdi 6 ay geçti kistim çok büyüdü ilaca başlattılar ilacı bıraktım tekrar denemeye başladık 8 ay sonunda doğal yolla hamile kaldım umudumu kesmiştim o pazartesi infertilite doktoruna randevum vardı cuma günü hamile olduğumu öğrendim o kadar umudumu kesmiştim ki gecikmeye rağmen test bile yapmiyodum moralini asla bozma amh bakarsın ama amh bile dünyanın sonu değil inan bana
Kuzum bak bana menapoz bile dediler önceşikle ultrason ile yumurta bakılmasına inanma sonuç yanıltır aynısını bana yaptılar sonrada öenapoz diyip çıktılar tr geldiğimde doktorum amh testi yaptı kan tahlili adetin 2.yada 3. Günü bakılıyor gayette yüksek çıktı 3.20 eşim ise ileri hareket %22 di. Eşin için beslenme düzenlersin değeri toparlar kendin içinse benim sorunda büyümüyordu olgunlaşmayonca yumurtan yok şöyle böyle diyorlar.ilaçta başlayabilirsin tabi ama ben beslenme yapmıştım benim öyle olgunlaştı beslenmeye destek olarakta su yürüme ve Clife kullandım bak bunların hepsi beni bu noktaya getirdi sen içini rahat tutKızlar günaydın sizinle bir şey paylaşmak istiyorum açıkçası biraz moralim bozuk. Bugün doktora gittim adetin 3. Günü olduğu için hormon tahlili ve muayene olmak istedim. Doktor alttan muayene ettiğinde bana sağda 2 solda 2 yumurtan var yumurta rezervin az dedi. Buna göre tedaviye başlayalım dedi. Eşime de bir kaç soru sordu. Sperm testine gitmişti mayıs ayında o Raporu istedi gösterdik. Sana da vitamin vericem duruma göre vs dedi eşimde ileri hareketlilik %37 yazıyordu. Doğal yoldan hamile kalmam imkansız mı yani? Bu durumda olup hamile kalan var mı acaba? Moralim çok bozuldu.
Tahlillerim çıksın paylaşırım sizinle zaten inşallah bir problem teşkil etmez kuzum sağolasın cevabın içinKuzum bak bana menapoz bile dediler önceşikle ultrason ile yumurta bakılmasına inanma sonuç yanıltır aynısını bana yaptılar sonrada öenapoz diyip çıktılar tr geldiğimde doktorum amh testi yaptı kan tahlili adetin 2.yada 3. Günü bakılıyor gayette yüksek çıktı 3.20 eşim ise ileri hareket %22 di. Eşin için beslenme düzenlersin değeri toparlar kendin içinse benim sorunda büyümüyordu olgunlaşmayonca yumurtan yok şöyle böyle diyorlar.ilaçta başlayabilirsin tabi ama ben beslenme yapmıştım benim öyle olgunlaştı beslenmeye destek olarakta su yürüme ve Clife kullandım bak bunların hepsi beni bu noktaya getirdi sen içini rahat tut
Testi ne zaman yapıyorsun Peki yarın mıGünaydın kızlar yarın bat günüm aşırı heyecanlıyım göğslerimde aşırı ağrı var onun dışında başka bişey yok ama tabii bu hem regl hemde hamilelik belirtisi olabileceğinden kendimi umutlandırmasan bekliyorum sessizcesizde durumlar nasıl @mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ iyilikperisi92 My_Moonlight06 Demgey3 Ginnys Veziir ozguss ve diğer kızçeler
Sen kafandan sil söylenenleri benim doktorum bana ilk bunundedi sonra işte ben beslenme yaptım en son ağustos 13 regli oldum zaten ben regli bile olamiyorum pco da var 18 eylülde yenisi çatladı bak el birliğiyle toparlarız her ne ters gitmişse korkma ben ne 0.01 amh ile gebelik yakalayan gördüm o 1 varya günü gelince tık diye büyüyü veriyor çıkıveriyor bu süreçte sana sağlıklı beslenmek testle lh takip etmek bıkmadan düşüyor çünkü o mintiğin geleceği yumurta nerede hangi ayda saklı bilemiyoruz sonra pıt diye çıkıveriyorTahlillerim çıksın paylaşırım sizinle zaten inşallah bir problem teşkil etmez kuzum sağolasın cevabın için
Bilmiyorum ki yarın yada ertes gün erken mi olur senceTesti ne zaman yapıyorsun Peki yarın mı