Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
NAsıl beslenebilirim peki neler yemeliyim neler yememeliyim daha tahlillerm de çıkmadı hoş bakalım neler çıkacak ona göre tedavi başlicam dedi

İnşallah belirtilerin hamileliktendir
Ben cumartesi pazar test yaptım negatif

Ayyyy inşşş hamileismdir kuzu haber et bize de
Bende cuma randevu istedi doktor bakalım kese görürüz ims

Kızlar tahlillerim bu şekilde prolaktin dışında diğerleri normal mi gebe kalmak için ?

Eklentiler

• 2C8BD8C5-C249-4D4C-85EF-1702866CABB8.png
    143,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 239B73EE-28C0-475C-B7B0-1D07903B4A30.png
    151,5 KB · Görüntüleme: 58
Kuzum ben sanki mesajlarda okuduğumda sen de bir silik çizgi gördük ama karıştırıyor mıyım başkasıyla
Kuzum bende durum böyleydi hatta 10.11 de de pik di sonradan çatlama olsun diye havuç yedim oldu şükür o şekilde
Evet cumartesi yaptığımda gölge vardı. Pazar günü yaptığımda bir şey çıkmadı. İlki kurumaydı ya da testin yanıltması diye düşünüyorum

Günaydın canım durum hakkında bilgim yok ama sana tavsiyem başka doktora da gözük istersen ve şunu biliyorum ki imkansız diye bişey yoktur

NAsıl beslenebilirim peki neler yemeliyim neler yememeliyim daha tahlillerm de çıkmadı hoş bakalım neler çıkacak ona göre tedavi başlicam dedi
Prof doktor gökalp Öner var instgramda bak onun kitabi var tüp bebek doktoru ama yazdığı beslenme öneri ile çok gebe kalan var bende onunkiler gibi beslendim sürekli Akdeniz tipi deniliyor ama doktorun ki özel bir durum direk nokta atışı mutlaka bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…